Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Chciałem tak jak inni ponarzekać na Monthly, ale patrząc na gameplaye z tych oto gier... nie jest aż tak źle. Jeśli dobrze pójdzie, to może przejdzie z najgorszego do najlepszego Monthly jakiego miałem :|
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Hmm jak działa upgrade BO III MSP do pełnej wersji. Trzeba najpierw wykorzystać ten MSP (rejestracja maila?) Bo taka kicha że kombinuje jak wyjść na 0 z tym bundlem.

Że też nie anulowałem subskrypcji
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Heh, ktoś pisał niedawno, że spora kwota zostaje na resztę gier do podziału, no to prawda, tylko np. taki Van Helsing Final Cut to teoretycznie 45$/€ i już tej kwoty mało zostaje na resztę. :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Gryphonheart pisze:
Raffael pisze: Jako, że właśnie ukończyłem Somę to znając życie będzie jutro w paczce lub jako gra września :P
Leżę i płaczę ze śmiechu nad Twoim nieszczęściem :mrgreen: mam nadzieję, że mnie rozumiesz i mi wybaczysz :trollface:
Tragedii wielkiej nie ma, bo już sprzedałem klucz do Somy na pchlim targu :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

jedno pytanie - ten VH Final Cut = części 1÷3 razem z dodatkami?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

@up

tak
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

tak, polaczone w 1 gre i z co opem do 4 graczy (nie do 2 )
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Alloon pisze: tak, polaczone w 1 gre i z co opem do 4 graczy (nie do 2 )
A są jakieś różnice w zawartości czy to kalka części I-III bo nie wiem czy w jedynkę i dwójkę lepiej grać oddzielnie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Mając część 1-3 za darmo dostaniesz update do FC tylko nie wiem jak z sejwami. Zapewne za parę miesięcy 3 cz będzie albo w hb albo IG. Nadal chyba działa też numer, że jak masz 1 i 2 dokupujesz 3 dostajesz update do FC poczym zwracasz 3 ale moim zdaniem jest to zagrywka niefair względem twórców skoro są tak mili by dawać FC za darmo fanom.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

jezeli sa jakies roznice to napewno w dobra strone az tak sie nie zaglebialem pomimo ze przeszedlem I-III jak i final cuta i wydaje mi sie ze wszystko jest tak samo moze jakies drobne usprawnienia w mechanice czy skillach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Tak dobry bundel, że nawet strona łowców na moment mi zamarła z wrażenia :tak:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

ok, dzięki
z trickiem na część trzecią szalał nie będę
jak nie FC, to part III do jakiegoś sensownego bundla na pewno trafi, a tylko tego mi brak :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Ciekawe jest, że główna gra z sierpnia wypada tak blado na tle głównej gry z września (choćby nawet pod względem ceny rynkowej). Czyżby Humble składając sierpniową paczkę spodziewało się odpływu ludzi po ogłoszeniu zawartości więc celowo dali mocniejszą grę na wrzesień co by odwieść ludzi od anulowania subskrypcji?

Jedno jest prawie pewne, po tej paczce liczba zainteresowanych kupnem subskrypcji na dłużej niż miesiąc musiała znacznie spaść.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja z założenia kupuję miesiąc po miesiącu. Wywalanie 50zł miesięcznie bez zastanowienia nie wchodzi w grę. W tym miesiącu na pewno biorę, bo chcę pograć w Somę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

idąc tym samym tropem, co poprzednio (za co znowu zbiorę w nos?), możemy się spodziewać, że 23.08 i 30.08 znowu bundli nie będzie :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy

Jeżeli tylko zmniejszenie częstotliwości wydawania przełoży się na lepsze tytuły to jestem za :) .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Tak jest zapewne z powodu obnizonego zainteresowania w okresie wakacyjnym ;) Ale zakladam, ze wszystko wroci do stanu pierwotnego ;)Przyjdzie szkola, potrzebna bedzie odskocznia, co sie przeklada na zwiekszony popyt na gry - a takowy stan rzeczy musi miec przelozenie na podaz - bundle zaczna sie mnozyc jak grzyby na jesieni po deszczu :D
Awatar użytkownika
Łowca

Z salda PayPal nie ma szans opłacić subskrypcji na 1 miesiąc co nie? Prosi mnie o dodanie karty :C Nie da się tego jakoś obejść lub ewentualnie ktoś mógłby wspomóc a ja oddam z salda 50 zł.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Ruzgarek pisze: Z salda PayPal nie ma szans opłacić subskrypcji na 1 miesiąc co nie? Prosi mnie o dodanie karty :C Nie da się tego jakoś obejść lub ewentualnie ktoś mógłby wspomóc a ja oddam z salda 50 zł.
Jedyna opcja na działanie bez karty to dodanie konta bankowego do PP.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Chyba szykuje się paczka z grami typu "Survival". https://twitter.com/humble/status/762799362619666432

Obrazek

Coś czuję, że The Forest, Rust i Hurtworld trafią do tej paczki bo już były w Monthly.
ODPOWIEDZ