Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Chciałem tak jak inni ponarzekać na Monthly, ale patrząc na gameplaye z tych oto gier... nie jest aż tak źle. Jeśli dobrze pójdzie, to może przejdzie z najgorszego do najlepszego Monthly jakiego miałem 

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Hmm jak działa upgrade BO III MSP do pełnej wersji. Trzeba najpierw wykorzystać ten MSP (rejestracja maila?) Bo taka kicha że kombinuje jak wyjść na 0 z tym bundlem.
Że też nie anulowałem subskrypcji
Że też nie anulowałem subskrypcji
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Mając część 1-3 za darmo dostaniesz update do FC tylko nie wiem jak z sejwami. Zapewne za parę miesięcy 3 cz będzie albo w hb albo IG. Nadal chyba działa też numer, że jak masz 1 i 2 dokupujesz 3 dostajesz update do FC poczym zwracasz 3 ale moim zdaniem jest to zagrywka niefair względem twórców skoro są tak mili by dawać FC za darmo fanom.
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
jezeli sa jakies roznice to napewno w dobra strone az tak sie nie zaglebialem pomimo ze przeszedlem I-III jak i final cuta i wydaje mi sie ze wszystko jest tak samo moze jakies drobne usprawnienia w mechanice czy skillach.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Ciekawe jest, że główna gra z sierpnia wypada tak blado na tle głównej gry z września (choćby nawet pod względem ceny rynkowej). Czyżby Humble składając sierpniową paczkę spodziewało się odpływu ludzi po ogłoszeniu zawartości więc celowo dali mocniejszą grę na wrzesień co by odwieść ludzi od anulowania subskrypcji?
Jedno jest prawie pewne, po tej paczce liczba zainteresowanych kupnem subskrypcji na dłużej niż miesiąc musiała znacznie spaść.
Jedno jest prawie pewne, po tej paczce liczba zainteresowanych kupnem subskrypcji na dłużej niż miesiąc musiała znacznie spaść.
Ja z założenia kupuję miesiąc po miesiącu. Wywalanie 50zł miesięcznie bez zastanowienia nie wchodzi w grę. W tym miesiącu na pewno biorę, bo chcę pograć w Somę.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Tak jest zapewne z powodu obnizonego zainteresowania w okresie wakacyjnym
Ale zakladam, ze wszystko wroci do stanu pierwotnego ;)Przyjdzie szkola, potrzebna bedzie odskocznia, co sie przeklada na zwiekszony popyt na gry - a takowy stan rzeczy musi miec przelozenie na podaz - bundle zaczna sie mnozyc jak grzyby na jesieni po deszczu 

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Chyba szykuje się paczka z grami typu "Survival". https://twitter.com/humble/status/762799362619666432

Coś czuję, że The Forest, Rust i Hurtworld trafią do tej paczki bo już były w Monthly.

Coś czuję, że The Forest, Rust i Hurtworld trafią do tej paczki bo już były w Monthly.