Cdkeys.com - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

cdkeys.com - mam dobre doświadczenia z tym keyshopem. Kupiłem Batmana Arkham Night w preorderze (wiem, uwaliłem się z tą grą), przyszedł na premierę kluczyk, tak samo Mad Maxa przed premierą oraz Starcrafta 2 podstawka plus dodatek w promocji i problemów nie ma, każda z tych gier działa do dzisiaj! Potwierdzenie SMS nie uświadczyłem, mimo, że zawsze płacę PP z podpiętą kartą kredytową.

Ogólnie to polecam ten sklep, szybko i pewnie realizację przychodzą. Jedyny keyshop, któremu ufam ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Kupiłem tam Cities: Skylines. Wszystko w porządku.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Your order has been put on temporary hold by our verification system. You are requested to respond to this ticket or email us directly on support@cdkeys.com with a photograph (taken with a smartphone or digital camera) of a valid ID such as a Driving License, Passport or National ID card together with today's date/time and ‘cdkeys.com’ written on a piece of paper.

Please be assured that it is standard procedure for certain orders to be checked in this manner and is for the security of all parties involved. Sensitive information such as the ID/Passport Number, Expiry Date and Date of Birth can be redacted/blocked out. We only require sufficient information to identify you as the account holder.

Apologies in advance for any inconvenience this process may have caused. All correspondence will be dealt with as a priority by our 24 hour support team.

If for any reason, you aren't able to provide the requested information, we can cancel your order and refund your payment immediately.

Jaja sobie robią czy co? Mam im jakieś powalone zdjęcia wysyłać? Zapłaciłem, a oni sie zastanawiają czy ja to ja? :oops:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Lepiej refund, bo jeszcze wyślą słupa do PL . Wyrobi nowy dowód osobisty na twoje dane i weźmie kilka kredytów. Zainwestują kilka tys $, ale mogą zyskać kilkadziesiąt tys $ :D Z drugiej strony żółtek na zdjęciu i pl dane mogą byc podejrzane dla urzędników/bankowców :D
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Recu pisze: Your order has been put on temporary hold by our verification system. You are requested to respond to this ticket or email us directly on support@cdkeys.com with a photograph (taken with a smartphone or digital camera) of a valid ID such as a Driving License, Passport or National ID card together with today's date/time and ‘cdkeys.com’ written on a piece of paper.

Please be assured that it is standard procedure for certain orders to be checked in this manner and is for the security of all parties involved. Sensitive information such as the ID/Passport Number, Expiry Date and Date of Birth can be redacted/blocked out. We only require sufficient information to identify you as the account holder.

Apologies in advance for any inconvenience this process may have caused. All correspondence will be dealt with as a priority by our 24 hour support team.

If for any reason, you aren't able to provide the requested information, we can cancel your order and refund your payment immediately.

Jaja sobie robią czy co? Mam im jakieś powalone zdjęcia wysyłać? Zapłaciłem, a oni sie zastanawiają czy ja to ja? :oops:
Tam jest napisane że ważne informacje typu: numer paszportu/dowodu, data wygaśnięcia i data urodzenia mogą być ocenzurowane, więc nie masz się co martwić o to, że jakiś kitajec będzie się pod ciebie podszywał ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Szybkie pytanko do kupujących na cdkeys, czy zakupiona gra na steam prezentowana jest w formie klucza aktywacyjnego? Chcę zrobić komuś prezent, ale nie poprzez wysyłanie gifta, a gra ( Rocket League ) nie jest dostępna w formie pudełkowej, więc pomyślałem, że wpisz i przekonaj się sam co dostałeś to coś miłego.

EDIT

Nieważne, doczytałem że akurat tą grę dostarczają w formie cd-keya, czyli najpewniej tak jak chciałem :P.

W takim razie, żeby nie marnować tematu, kupiłem również w promocji XCOM2, wiecie może kiedy dostarczają gry które mają dopiero wyjść? Jest to w ogóle od nich zależne?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Czasami dostaniesz dzień przed premierą, czasami tydzień wcześniej ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Zakupiłem Mad Maxa dla dziewczyny. Transakcja i klucz bez problemowo.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Czy jak wybiorę w tym sklepie walutę PLN to w tej walucie zapłacę przez PayPal czy te inne waluty są tam tylko poglądowo a, płaci się w tylko jednej?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

waluta PLN jest bardziej poglądowo. Jak ja wybierzesz, w PayPalu przewalutowywał z GBP - z resztą - jak wejdziesz do koszyka, na dole przy PayPalu będziesz miał stosowny komentarz. Reszta działa normalnie - mowie o Euro, Dolarze i Funcie
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

A są tam duże różnice cen w zależności od wybranej waluty?
sos
Awatar użytkownika
sos
Łowca

3 x kupowałem na cdkeys, zero problemów, 2 x płaciłem PLN, 1 x GBP; oczywiście zażądał nr telefonu na który przysłano mi kod, który wpisałem na ich stronę i otrzymałem klucz do gry
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

Gaberus pisze: A są tam duże różnice cen w zależności od wybranej waluty?
Czasami tak, nawet parę złotych.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Kupywac smialo, problemow brak, a ceny nie raz powalaja.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam.
Szybkie pytanie. Skrill to coś w rodzaju PayU, tak? Mogę tam zapłacić moim MasterCardem?
Awatar użytkownika
Łowca

Batman Arkham Knight Premium Edition za 4.94GBP włączając zniżkę 10%.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Kupowałem u nich dwie gry i ani razu nie miałem problemów, tak więc polecam. Czasami można trafić na naprawdę dobre ceny. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

Konkretny sklep. Zakupiłem tam już kilka gier i z żadną nie miałem problemów. Polecam. A i cenami potrafią przykuć uwagę.
Awatar użytkownika
Robin Hood

W tym roku kupowałem więcej u nich niż w kinguin czy g2a. Razem będzie z 10 gier w tym 3 pre ordery :) Zawsze wszystko idealnie, do tego support szybko odpowiada :)
Awatar użytkownika
Łowca

wydałem tam trochę poniżej 250 zł w tym roku. Overwatch oraz Diablo 3 z dodatkiem. Od razu dostępne skany kluczów, wersje EU. Gry są do tej pory na koncie battle.net
ODPOWIEDZ