Natrafiłem na taką ofertę, szukając nadchodzącego Grida:
http://www.cdkeys.com/pc/games/grid-aut ... -key-steam
Z 5% zniżki wychodzi 87zł, a najtaniej w Polsce jak na razie widziałem na allegro za 109zł.
Ktoś już może kupował w tym sklepie? Jakieś opinie?
// zmieniam nazwę, bo widzę, że zrobił się z mojego posta temat ogólny
Cdkeys.com - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Podbiję temat, bo kupiłbym Diablo III na obecnej promocji.
Newsów z ofertami na głównej z tego sklepu widzę dużo - ale czy ktoś miał może jakieś problemy? Kasują gry z konta? Jakieś bany? Czy można spokojnie kupować?
Newsów z ofertami na głównej z tego sklepu widzę dużo - ale czy ktoś miał może jakieś problemy? Kasują gry z konta? Jakieś bany? Czy można spokojnie kupować?
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Powiem tak, support szybko odpisuje, bo miałem pytanie do nich z małym problemem.
Kupiłem u nich PoE pod steama, nie było problemów z samym kluczem, gra istnieje na steama do dziś, kupowałem na początku września, czyli jakieś 1,5 miesiąca temu.
Tyle moich doświadczeń z nimi.
Kupiłem u nich PoE pod steama, nie było problemów z samym kluczem, gra istnieje na steama do dziś, kupowałem na początku września, czyli jakieś 1,5 miesiąca temu.
Tyle moich doświadczeń z nimi.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 59 razy
Kupowałem swego czasu (kilka ładnych miesięcy temu) Starcrafta II i dodatek (Heart of Swarm), oba aktywowały się bez problemu, do tej pory siedzą na koncie nie niepokojone przez nikogo
Trochę nietypowo dostarczono klucze, bo w postaci skanów kluczy pudełkowych. Miałem problem z aktywacją jednego, ale po konwersacji z pomocą techniczną okazało się, że źle odczytałem jeden ze znaków.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Ufolec na swoim straganie sprzedawał po 10zł. linkAvaray pisze: Natrafiłem na taką ofertę, szukając nadchodzącego Grida:
Z 5% zniżki wychodzi 87zł, a najtaniej w Polsce jak na razie widziałem na allegro za 109zł.
A co do cdkeys - jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że czasami klucze idą kilka dni.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Kupowałem Mad Maxa. Jedyne co mnie zdziwiło to potwierdzenie smsem którego wymagali. Może dlatego, że płaciłem przez PP? Poza tym bez problemu. Klucz był natychmiast, a gra okazała się bardzo dobra 

- Podziękował: 298 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Avaray napisał ten post w 2014 roku.Zer0 pisze:Ufolec na swoim straganie sprzedawał po 10zł. linkAvaray pisze: Natrafiłem na taką ofertę, szukając nadchodzącego Grida:
A co do cdkeys - jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że czasami klucze idą kilka dni.
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Ja kupowałem od nich Batman Arkham Knight i Middle Earth za PP i w obu przypadkach nie wymagali ode mnie żadnego potwierdzenia przez SMS. Może trzeba mieć kartę podpiętą z PP albo coś ;P
- Podziękował: 453 razy
- Podziękowania: 379 razy
- Kontakt:
Hmmm... to jakimś cudem ja nie musiałem, wszystko poszło sprawnie wystarczyło tylko zapłacić
cdkeys to w zasadzie jedyny keyshop któremu ufam. Dlatego że handlują własnymi kodami, a nie jak na np kinguinie są oferty setek ludzi z Rosji i innych Chin i de facto kody kupujesz od innych graczy.
Kupiłem Diablo 3 i wszystko gra, klucz przyszedł jako obrazek wygenerowany jak captcha, wymagali potwierdzenia sms mimo ze mam podpieta karte do pejpala czyli PP zweryfikowany.
Kupiłem Diablo 3 i wszystko gra, klucz przyszedł jako obrazek wygenerowany jak captcha, wymagali potwierdzenia sms mimo ze mam podpieta karte do pejpala czyli PP zweryfikowany.
A ja mam pytanie w sumie bardziej związane z Paypalem niż z CDkeys, mam zweryfikowanego PP przez konto bankowe, ale nie mam karty kredytowej, a podczas płatności w cdkeys wyskakuje komunikat o potrzebie dodania karty. Idzie to jakoś zapłacić bez podpinania karty, a jeżeli nie to czy idzie podpiąć kartę wirtualną do samej weryfikacji, tak? Nie mam stałego źródła dochodu, dlatego podczas zakładania konta bankowego nie brałem kredytówki, bo 5zł za miesiąc
, teraz widzę żeby się jednak przydała 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zaznacz podczas zakupu aby nie zapamietywało metody płatności do przyszłych transakcji i będzie ok.Daxxx pisze: A ja mam pytanie w sumie bardziej związane z Paypalem niż z CDkeys, mam zweryfikowanego PP przez konto bankowe, ale nie mam karty kredytowej, a podczas płatności w cdkeys wyskakuje komunikat o potrzebie dodania karty. Idzie to jakoś zapłacić bez podpinania karty, a jeżeli nie to czy idzie podpiąć kartę wirtualną do samej weryfikacji, tak? Nie mam stałego źródła dochodu, dlatego podczas zakładania konta bankowego nie brałem kredytówki, bo 5zł za miesiąc, teraz widzę żeby się jednak przydała
Gdzie ta opcja się znajduje, bo za bardzo jej nie widzęmikrawiec pisze:Zaznacz podczas zakupu aby nie zapamietywało metody płatności do przyszłych transakcji i będzie ok.Daxxx pisze: A ja mam pytanie w sumie bardziej związane z Paypalem niż z CDkeys, mam zweryfikowanego PP przez konto bankowe, ale nie mam karty kredytowej, a podczas płatności w cdkeys wyskakuje komunikat o potrzebie dodania karty. Idzie to jakoś zapłacić bez podpinania karty, a jeżeli nie to czy idzie podpiąć kartę wirtualną do samej weryfikacji, tak? Nie mam stałego źródła dochodu, dlatego podczas zakładania konta bankowego nie brałem kredytówki, bo 5zł za miesiąc, teraz widzę żeby się jednak przydała