Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

huudy pisze: można jakoś automatycznie skopiować całą listę gier do pdf/txt? bo przepisywać 700+ tytułów to trochę słaby pomysł :D
Jeżeli dobrze pamiętam to sam używałem depressurizera ale nie wiem czy eksportuje on do txt czy do pliku który można otworzyć excelem. Link tutaj https://github.com/rallion/depressurizer/releases
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

https://store.steampowered.com/account/licenses/
stąd już powinno coś dać się zrobić w excelu a potem do txt to juz łatwizna
Awatar użytkownika
VIP
Discord: #2540
Podziękował: 125 razy
Podziękowania: 1273 razy
Kontakt:

Ktoś się orientuje gdzie można tanio na Steama urwać Call of Duty: World at War? Patrzyłem na Allegro, Kinguin i G2A, ale ceny z kosmosu xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Xanthi pisze: Ktoś się orientuje gdzie można tanio na Steama urwać Call of Duty: World at War? Patrzyłem na Allegro, Kinguin i G2A, ale ceny z kosmosu xD
Jedynie na steam podczas wyprzedaży -50% 9,99e.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Na cdkeys zdarzają się dobre promocje na starsze CoDy (wszystkie jakie mam u nich kupowałem), idzie dostać daną część za ~ 25 zł, ale promocje są kilka razy w roku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

huudy pisze: można jakoś automatycznie skopiować całą listę gier do pdf/txt? bo przepisywać 700+ tytułów to trochę słaby pomysł :D
Akurat strona licencji Steam jest fajnie ułożona w tabeli HTML. Jak się zaznaczy całość, skopiuje do worda i wyrzuci 1 oraz 3 kolumnę (data, miejsce zakupu) i posegreguje wg kolejności, to bezproblemowo wychodzi alfabetyczna lista wszystkich tytułów:

Obrazek

Akurat z archiwizacją pozycji nie ma żadnego problemu :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 106 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Jeśli ktoś potrzebuje skasować swoje konto steam...
https://support.steampowered.com/kb_art ... -SDKC-0716
...ehh
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Gorszej opcji nie mogli dodać...
Przecież teraz kradzież konta nie będzie się kończyła usuwaniem gier, tylko usuwaniem całego konta...
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Nosterex pisze: Jeśli ktoś potrzebuje skasować swoje konto steam...
https://support.steampowered.com/kb_art ... -SDKC-0716
...ehh
Fajna opcja, kupic konto za zlotowke na allegro od januszy i wysylac tikety do kasacji xD Szkoda tylko, że zapewne przyjdzie odpowiedz na maila czy napewno i bedzie to trwalo z 2 tygodnie... Super jak od razu po otrzymaniu tiketa by kasowali nie pytajoc o powod :E
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Jakiś troll przejąłby Twoje konto z 3k grami i... :E Wszystko ma swoje plusy i minusy. ;)
Awatar użytkownika
Zbanowany

Adadid pisze: Jakiś troll przejąłby Twoje konto z 3k grami i... :E Wszystko ma swoje plusy i minusy. ;)
NIe da sie przejoc konta steam, musialby ci ktos karte sim z telefonu sklonowac :E
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Jakim cudem to przeszło... i jeszcze trzeba płacić :shock:
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Panowie i panie mam pytanko , ogólnie sprawa wygląda tak iż na starym telefonie mam mobilnego tokena ale nie tak dawno zmieniłem urządzenie na nowsze i chciałbym z tokena korzystać własnie na nim , da radę przenieść jakoś tego tokena bez czekania 15 dni czy jakoś tak? :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Darien pisze: Panowie i panie mam pytanko , ogólnie sprawa wygląda tak iż na starym telefonie mam mobilnego tokena ale nie tak dawno zmieniłem urządzenie na nowsze i chciałbym z tokena korzystać własnie na nim , da radę przenieść jakoś tego tokena bez czekania 15 dni czy jakoś tak? :)
W moim przypadku nieużywałem numeru telefonu (tj. brak doładowań), przez co karta SIM uległa deaktywacji, jednakże deaktywowałem numer poprzez kontakt z Pomocą Steam i podaniu kodu seryjnego jednej z gier.
Wracając do sedna: Wszystko trwało ok. 2 dni.
Awatar użytkownika
Zbanowany

Darien pisze: Panowie i panie mam pytanko , ogólnie sprawa wygląda tak iż na starym telefonie mam mobilnego tokena ale nie tak dawno zmieniłem urządzenie na nowsze i chciałbym z tokena korzystać własnie na nim , da radę przenieść jakoś tego tokena bez czekania 15 dni czy jakoś tak? :)
Nr telefonu zostaje ten sam? jak tak to po prostu na starym tel wylaczasz token... Włączasz na nowym tel token (ewentualnie winauth lub SDA bez zadnych gupich importow czegokolwiek bo to niepotrzebne) i tyle :)
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Tak numer jest ten sam , chyba się udało , dzięki :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Świetnie. Prawie rok od premiery Mad Maxa, a twórcy nie naprawili buga, który uniemożliwia zrobienie 100% osiągnięć... Oczywiście nie występuje on u każdego. Zrobiłem prawie wszystkie wyzwania, a przez brak jednego znacznika misji nie mogę jej wymaksować...
ODPOWIEDZ