A co do PlayAsia to kusi ale jestem na odwyku

Przy płatności kartą, karta jest obciążana dopiero w momencie wysyłki towaru. Tak więc w przypadku pre-orderu powinno się zapłacić w okolicach premiery gry.MOLO pisze: Złożyłem zamówienie już jakiś czas temu na play-asia i cały czas pisze że zamówienie jest nie opłacone. Numer karty i wszystko co potrzebne podałem. Zamówiłem pre-ordera, czy pobierają kasę dopiero jak gra wyjdzie na rynek? Przeszła mi też przez myśl taka opcja, że może oni nie mają takiego fajnego systemu jak amazon gdzie automatycznie przelicza ze złotówek na daną walutę. Może trzeba im podać na tacy już przewalutowaną kasę?
Jak ktoś jeszcze nie grał to świetna okazja na nadrobienie zaległości w dobrej cenie (szczególnie wraz z wersja hd gry wydanej tylko na 3ds'a)Castlevania Lords of Shadow 1
Castlevania Lords of Shadow 1 DLC #1 - Reverie
Castlevania Lords of Shadow 1 DLC #2 - Resurrection
Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate HD
Castlevania Lords of Shadow 2 Demo
somi88 pisze: Witam ma takie pytanie piątego sierpnia została do mnie wysłana paczka z playasia z Dragon's Crown i do tej pory nie doszła. Nie wiem czy się martwić czy nie dodam też to jest to moja trzecia paczka z pa w ciągu 3 miesięcy ,pierwsza szła 8 dni ! druga 17 i ta z DC.
Czy ktoś z was czekał też tak długo za paczką z pa ?.