Plusy:
+ plusy z poprzednich części
+ garstka nowości
Minusy:
- minusy z poprzednich części
- brak polskiej wersji językowej
- łatwiejsza od poprzedniczek
Ocena: 5/10
Kiedyś nie wychodziło kilkadziesiąt gier co miesiąc, kupowało się jedną, grało się spokojnie, wykonując misje poboczne, przechodząc na wyższym poziomie trudności itp. W sumie to jaka jest przyjemność z grania, kiedy chce się szybko skończyć grę i zmniejszyć listę tytułów do ogrania o jedną pozycję...
Przyjemność jest, bo kampanie z CoDa, BFów czy MoHów to i tak na raz. Zakupić, zagrać, zapomnieć.Adadid pisze:Kiedyś nie wychodziło kilkadziesiąt gier co miesiąc, kupowało się jedną, grało się spokojnie, wykonując misje poboczne, przechodząc na wyższym poziomie trudności itp. W sumie to jaka jest przyjemność z grania, kiedy chce się szybko skończyć grę i zmniejszyć listę tytułów do ogrania o jedną pozycję...
Akurat tego unikałem jak się dało. Pilnowałem rozgłosu i szybko wytrenowałem uczniów, żeby tylko w tę mini-grę nie grać...
Mówisz o Haythamie czy Connorze? O ile pierwszy rzeczywiście był OK i - w moim odczuciu - zasługiwałby na pełną grę, to Connor był naiwny, wkurzający i po prostu męczący. Mam nadzieję, że tak słabych bohaterów w serii więcej nie będzie.
Niczego się nie pozbywamy. To że stara wersja zniknęła ze sklepu steama, to nie znaczy, że z konta dawnych nabywców też.