Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

picopico pisze: /\ Nom, dobre ceny. [Bez sarkazmu]
Samo diablo 3 płacąc paypalem kosztuje tylko 48 zł. To chyba dobra oferta, sam kupiłem za 100 zł ;)

od samego cdp było za 40 zł bez zadnych znize kz paypala ;p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Czy 19 zł za Torchlight 2 z biedry to dobra cena?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

nightcaster pisze: Czy 19 zł za Torchlight 2 z biedry to dobra cena?
na wyprzedazy steam było taniej
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Nowe obniżki 1-dniowe na CDP i trzeba przyznać, że zestaw wiedźminśki za 119.99 zł Paypal to naprawdę fajna okazja:
https://cdp.pl/zestaw-wiedzmin-trylogia ... zulka.html
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Wyprzedaż gier w x-kom. Min:
Battlefront pc 69,00
Just Cause 3 pc 69,00
Starcraft 2: Legacy of the Void - 99,00

http://inspiracje.x-kom.pl/wakacyjna-wy ... zedaz_gier
Kod promocyjny: gry2016
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Te gry taniej o 4-5zł to się na promocję średnio nadają (w szczególności nowości), a co dopiero o wyprzedaży mówić :E
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

promka na Dying Light w empiku

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: promka na Dying Light w empiku
Przecież Polska nie weszła do finału także nici z promocji.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

wiem, ale widziałem wczoraj u siebie, że tak czy siak ma 40% chyba, ze to lokalna promka (bo niby 7 lipca)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

A czy ta promocja mimo tego nie miała przypadkiem wystartować? Gdzieś info na fejsbuku u nich było, jeśli dobrze kojarzę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Wielka wyprzedaz w SATURNIE - dotyczy gier Techlandu dwoch serii, a mianowicie: Dobra Gra oraz Stalowa Seria. Wszystkie gry z tych serii przecenione 50%!
Gry z serii Dobra Gra sa po 9,99, a Stalowa Seria po 19,99!
Zakupielm z pierwszej kategorii np Aarkalash Legacy (9,99), ze Stalowej Serii wzialem Lords of Xulima (19,99) cena wydaje mi sie wysmienita jak za takie wyborne wydanie ze steelbookiem.

Zastanawialem sie jeszcze nad Starpoint Gemini 2, Star Drive 2, chyba za taka cene sie oplaca :P z Drugiej Dex, za 9,99 chyba nie dorwie sie nigdzie, tak wiec szczerze polecam!
Zrobilem foto polek, jak Lowcow interesuje moge przeslac :) probowalem wkleic jako zalacznik ale sie nie udaje.
Ci użytkownicy podziękowali Atton29 za ten post:
StayUpForever
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Starpoint Gemini polecam z całego serca jeśli lubisz te klimaty. Ja się dobrze bawiłem.

StarDrive 2 tylko w wersji ENG bo Techland dał (_|_) przy polonizacji. Z ciekawości sprawdziłem, błędów w tłumaczeniu nie poprawili (close od zamknięcia dalej blisko) więc bugi pewnie też są dalej. (Zapisu mi nie chciało wczytać więc się wkurzyłem i usunąłem z dysku). https://www.facebook.com/Grajpopolsku/p ... 8258614522
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Dziekuje za rade, w takim razei kupie koniecznie, bardzo lubie kosmiczne klimaty z elementami RPG szczegolnie :) Star Wolwes zagrywalem sie calymi dniami i nocami :)

Jakiez bylo moje zdziwienie, ze kody z nowych gier nie wchodza na Steam, pisze, ze niepoprawny kod produktu. Okazuje sie, ze teraz kody z gier Techlandu wpisujemy na osobnej stronie:
boxoffstore.pl
I dopiero za posrednictwem tej strony, po zalozeniu konta, otrzymujemy kod na Steama. Informacja o tym byla tylko na instrukcji jednej z gier, na drugiej takowej brakowalo.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Atton29 pisze: z Drugiej Dex, za 9,99 chyba nie dorwie sie nigdzie, tak wiec szczerze polecam!
no właśnie. U mnie i w Saturnie i w MM po 19,99.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Moze w duzych miastach wczesniej zaczeli z ta wyprzedaza, nie wiem skad jestes, miejmy nadzieje, ze do ciebie dotrze po prostu z opoznieniem.
Planuje jeszcze koniecznie zakupic Starpoint Gemini 2 (19,99), Depth Hunter (9,99), wczoraj bylo po kilka lub wiecej egzemplarzy.
Z Dobrej Gry jeszcze by mi sie przydalo Mars i UnEpic, ale tych dwoch nie bylo wczoraj w Saturnie, musze sprawdzic w M1 lub Tesco, zaluje, ze nie zajrzalem tez do Empic.

Ogolnie okres wakacyjny zawsze sprzyjal wszelkim promocjom i wyprzedazom na gry w duzych sieciowkach :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Atton29 pisze: Moze w duzych miastach wczesniej zaczeli z ta wyprzedaza, nie wiem skad jestes, miejmy nadzieje, ze do ciebie dotrze po prostu z opoznieniem.
szukałem przez internet. W newsie na głównej też nie ma Dex.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Musialbys sie przejachac do najblizszego Saturna. Tez sprawdzalem w necie i nie ma nic o tym, dlatego tez zrobilem zdjecia, ze nie zmyslam ;) bylo chyba z 7 sztuk Dexow u mnie. Ale tak jak mowie nie bylo np. ani jednej UnEpic wiec sadze, ze dostepnosc moze sie roznic w zaleznosci od lokalizacji lub sklepu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Obrazek

Obrazek

Nauczylem sie dodawac specjalnie dla ciebie :D dziekuje za motywacje hehe.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Atton29 pisze: Nauczylem sie dodawac specjalnie dla ciebie :D dziekuje za motywacje hehe.
a nie prościej po prostu napisac, w którym to Saturnie taka impreza? Zdjęcie mi nic nie daje, chyba że w wątku "pochwal się zakupem". Pozostałe promocje na DG są dostępne też w internecie - to chyba dobitnie świadczy o tym, że to w Twoim Saturnie ktoś się pomylił. Albo macie lokalną promocję.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Z Saturnem, tak samo jak z kazda sieciowka, jest tak, ze jezeli jest promocja w jednym, oznacza to, ze jest w kazdym - w calym kraju :)
Wyjatkiem jest bodajze Sony Center tylko, ale nie wiem czy ten sklep mozna zaliczyc do sieciowek. Innym wyajtkiem moze byc nowootwarty sklep i jakas wyjatkowa impreza na rozpoczecie.

W moim Saturnie ktos sie pomylil i dobitnie przekleil kazda nalepeczke na kilku dziesiatkach giereczek na kazdej z poleczek Techlandu na nowa, z nizsza o polowe cena :macha: - widze, ze dobry humor cie nie opuszcza :D
ODPOWIEDZ