od samego cdp było za 40 zł bez zadnych znize kz paypala ;p
Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Nowe obniżki 1-dniowe na CDP i trzeba przyznać, że zestaw wiedźminśki za 119.99 zł Paypal to naprawdę fajna okazja:
https://cdp.pl/zestaw-wiedzmin-trylogia ... zulka.html
https://cdp.pl/zestaw-wiedzmin-trylogia ... zulka.html
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Wyprzedaż gier w x-kom. Min:
Battlefront pc 69,00
Just Cause 3 pc 69,00
Starcraft 2: Legacy of the Void - 99,00
http://inspiracje.x-kom.pl/wakacyjna-wy ... zedaz_gier
Kod promocyjny: gry2016
Battlefront pc 69,00
Just Cause 3 pc 69,00
Starcraft 2: Legacy of the Void - 99,00
http://inspiracje.x-kom.pl/wakacyjna-wy ... zedaz_gier
Kod promocyjny: gry2016
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Wielka wyprzedaz w SATURNIE - dotyczy gier Techlandu dwoch serii, a mianowicie: Dobra Gra oraz Stalowa Seria. Wszystkie gry z tych serii przecenione 50%!
Gry z serii Dobra Gra sa po 9,99, a Stalowa Seria po 19,99!
Zakupielm z pierwszej kategorii np Aarkalash Legacy (9,99), ze Stalowej Serii wzialem Lords of Xulima (19,99) cena wydaje mi sie wysmienita jak za takie wyborne wydanie ze steelbookiem.
Zastanawialem sie jeszcze nad Starpoint Gemini 2, Star Drive 2, chyba za taka cene sie oplaca
z Drugiej Dex, za 9,99 chyba nie dorwie sie nigdzie, tak wiec szczerze polecam!
Zrobilem foto polek, jak Lowcow interesuje moge przeslac
probowalem wkleic jako zalacznik ale sie nie udaje.
Gry z serii Dobra Gra sa po 9,99, a Stalowa Seria po 19,99!
Zakupielm z pierwszej kategorii np Aarkalash Legacy (9,99), ze Stalowej Serii wzialem Lords of Xulima (19,99) cena wydaje mi sie wysmienita jak za takie wyborne wydanie ze steelbookiem.
Zastanawialem sie jeszcze nad Starpoint Gemini 2, Star Drive 2, chyba za taka cene sie oplaca

Zrobilem foto polek, jak Lowcow interesuje moge przeslac

- Ci użytkownicy podziękowali Atton29 za ten post:
- StayUpForever
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Starpoint Gemini polecam z całego serca jeśli lubisz te klimaty. Ja się dobrze bawiłem.
StarDrive 2 tylko w wersji ENG bo Techland dał (_|_) przy polonizacji. Z ciekawości sprawdziłem, błędów w tłumaczeniu nie poprawili (close od zamknięcia dalej blisko) więc bugi pewnie też są dalej. (Zapisu mi nie chciało wczytać więc się wkurzyłem i usunąłem z dysku). https://www.facebook.com/Grajpopolsku/p ... 8258614522
StarDrive 2 tylko w wersji ENG bo Techland dał (_|_) przy polonizacji. Z ciekawości sprawdziłem, błędów w tłumaczeniu nie poprawili (close od zamknięcia dalej blisko) więc bugi pewnie też są dalej. (Zapisu mi nie chciało wczytać więc się wkurzyłem i usunąłem z dysku). https://www.facebook.com/Grajpopolsku/p ... 8258614522
- Kontakt:
Dziekuje za rade, w takim razei kupie koniecznie, bardzo lubie kosmiczne klimaty z elementami RPG szczegolnie
Star Wolwes zagrywalem sie calymi dniami i nocami 
Jakiez bylo moje zdziwienie, ze kody z nowych gier nie wchodza na Steam, pisze, ze niepoprawny kod produktu. Okazuje sie, ze teraz kody z gier Techlandu wpisujemy na osobnej stronie:
boxoffstore.pl
I dopiero za posrednictwem tej strony, po zalozeniu konta, otrzymujemy kod na Steama. Informacja o tym byla tylko na instrukcji jednej z gier, na drugiej takowej brakowalo.

Jakiez bylo moje zdziwienie, ze kody z nowych gier nie wchodza na Steam, pisze, ze niepoprawny kod produktu. Okazuje sie, ze teraz kody z gier Techlandu wpisujemy na osobnej stronie:
boxoffstore.pl
I dopiero za posrednictwem tej strony, po zalozeniu konta, otrzymujemy kod na Steama. Informacja o tym byla tylko na instrukcji jednej z gier, na drugiej takowej brakowalo.
- Kontakt:
Moze w duzych miastach wczesniej zaczeli z ta wyprzedaza, nie wiem skad jestes, miejmy nadzieje, ze do ciebie dotrze po prostu z opoznieniem.
Planuje jeszcze koniecznie zakupic Starpoint Gemini 2 (19,99), Depth Hunter (9,99), wczoraj bylo po kilka lub wiecej egzemplarzy.
Z Dobrej Gry jeszcze by mi sie przydalo Mars i UnEpic, ale tych dwoch nie bylo wczoraj w Saturnie, musze sprawdzic w M1 lub Tesco, zaluje, ze nie zajrzalem tez do Empic.
Ogolnie okres wakacyjny zawsze sprzyjal wszelkim promocjom i wyprzedazom na gry w duzych sieciowkach
Planuje jeszcze koniecznie zakupic Starpoint Gemini 2 (19,99), Depth Hunter (9,99), wczoraj bylo po kilka lub wiecej egzemplarzy.
Z Dobrej Gry jeszcze by mi sie przydalo Mars i UnEpic, ale tych dwoch nie bylo wczoraj w Saturnie, musze sprawdzic w M1 lub Tesco, zaluje, ze nie zajrzalem tez do Empic.
Ogolnie okres wakacyjny zawsze sprzyjal wszelkim promocjom i wyprzedazom na gry w duzych sieciowkach

- Kontakt:
Musialbys sie przejachac do najblizszego Saturna. Tez sprawdzalem w necie i nie ma nic o tym, dlatego tez zrobilem zdjecia, ze nie zmyslam
bylo chyba z 7 sztuk Dexow u mnie. Ale tak jak mowie nie bylo np. ani jednej UnEpic wiec sadze, ze dostepnosc moze sie roznic w zaleznosci od lokalizacji lub sklepu.

a nie prościej po prostu napisac, w którym to Saturnie taka impreza? Zdjęcie mi nic nie daje, chyba że w wątku "pochwal się zakupem". Pozostałe promocje na DG są dostępne też w internecie - to chyba dobitnie świadczy o tym, że to w Twoim Saturnie ktoś się pomylił. Albo macie lokalną promocję.
- Kontakt:
Z Saturnem, tak samo jak z kazda sieciowka, jest tak, ze jezeli jest promocja w jednym, oznacza to, ze jest w kazdym - w calym kraju 
Wyjatkiem jest bodajze Sony Center tylko, ale nie wiem czy ten sklep mozna zaliczyc do sieciowek. Innym wyajtkiem moze byc nowootwarty sklep i jakas wyjatkowa impreza na rozpoczecie.
W moim Saturnie ktos sie pomylil i dobitnie przekleil kazda nalepeczke na kilku dziesiatkach giereczek na kazdej z poleczek Techlandu na nowa, z nizsza o polowe cena
- widze, ze dobry humor cie nie opuszcza 

Wyjatkiem jest bodajze Sony Center tylko, ale nie wiem czy ten sklep mozna zaliczyc do sieciowek. Innym wyajtkiem moze byc nowootwarty sklep i jakas wyjatkowa impreza na rozpoczecie.
W moim Saturnie ktos sie pomylil i dobitnie przekleil kazda nalepeczke na kilku dziesiatkach giereczek na kazdej z poleczek Techlandu na nowa, z nizsza o polowe cena