A co do samej wyprzedaży to sobie tak myślę że Łowcy to jednak źli są, Remike zniszczył magię steamowych wyprzedaży

Hahahaha dobre dobre, to sie tobie udalo, jakbym wlasne mysli czytalFurrak pisze: Mi znajomy chciał podesłać kilka kart jakieś 20min temu, ale nie chciało już przejść i ostatecznie zamienił w klejnoty.
A co do samej wyprzedaży to sobie tak myślę że Łowcy to jednak źli są, Remike zniszczył magię steamowych wyprzedażyNim trafiłem na Łowców żyłem spokojnie, po gry jeżdziłem specjalnie do marketów, lub kupowałem na alledrogo, a na wyprzedażach steam widząc 50% byłem zadowolony, 75% było wow, a więcej to nadmiar szczęścia. Teraz widzę jak wiele jest sklepów i jak wiele jest promocji i każda kolejna letnia/zimowa wyprzedaż jest taka jak poprzednie, nic specjalnego. Choiaż kupiłem 8 gier w które planuje zagrać i zwiększyłem stan steama o jakieś 70 pozycji to już nie czuje tej magii
It seems this Steam Summer Sale was way more successful than the previous one: $236M vs $160M in revenue, 37M games vs 33M sold.
Ja czekam na Mass Effect GOTY czy tam Complete czy jak tam to nazwą czyli wszystkie części ze wszystkimi dodatkami jakie wyszły w jednym bundlu. Ale wy się pewnie prędzej H-L 3 doczekacie
Wybiera się z listy:
Jakby mieli wydać, to zrobili by to dawno. Tak samo jak w przypadku np DA2 z dodatkami.