Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
@up: na moje oko to na obecnej wyprzedaży przeważnie są identyczne ceny jak na tygodniowych. A czasem nawet lepsze. To nie reguła, tylko normalne zmiany ceny starzejących się gier. Prawie zawsze można oszczędzić, jak się trochę poczeka. Oczywiście chodzi o gry single, w przeterminowanych multi na ogół nie ma z kim grać 

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
za chwile o 19stej znikną karty wyprzedazowe? przerabiac to na gemy teraz? czy jeszcze dzien dwa zostaną żeby mozna bylo zrobic odznake?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
A jak się kupiło część gier po 19:00 (bo chyba do 19:05 były jeszcze te ceny z wyprzedaży), to raczej nie powinno być z tym jakiś problemów? No, w sumie kupuje się za tę cenę, jaka jest mi wyświetlona.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Nie będzie problemów, widziałem właśnie i kupiłem jako gift jakąś beznadziejną gierkę i poszło. Dziwne, bo zawsze tak było, ale cena w koszyku stawała się normalna, bez przeceny
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Nie było dodatkowej odznaki i wydaje mi się to najgorsza w historii letnia wypż na steam (w moim odczuciu). Ze 180 + tytułów na wh zdecydowałem się tylko na 9 gier i 1 dlc + stosy bundlówek za grosze. Miałem taką must buy elite z wh (20) tytułów, ale wiekszość wypadla bo w EA i nie wiadomo czy skończa or duże ryzyko trafienia do bundla w niedalekiej przyszości. Łącznie wydałem około 55e ( a byłem gotowy na 3 razy tyle). Niestety masa gier nie dostało upustu or były one rzędu 10-25 %...
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Ja ogólnie jestem zadowolony. Po raz kolejny trafiła się okazja do nabycia większej ilości kluczy tf2. Z kupionych gier też ogólnie się cieszę. Dex miał w końcu 75% obniżkę.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Ja tylko GTA V i Dirt Rally (W Codemasters Bundle byl za 26,99 EG, pod warunkiem ze reszte gier sie posiadalo) + Pare *klikklak* z bundli. Uwazam to za calkiem udane zakupy. Mam w co grac do nastepnej wyprzedazy.
Dla mnie wyprzedaż udana
Dark souls3, mgsv i broforce przygarniete
Dark souls3, mgsv i broforce przygarniete
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Ja z takich większych zakupów, to wyrwałem 4 gierki:
Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Collector's Edition
Grand Theft Auto V
Football Manager 2016
The Walking Dead: Michonne
Do tego ponad 30 tytułów za grosze z tych wszystkich steamowych bundli, żeby biznes karciany dalej się kręcił
Ale ogólnie muszę powiedzieć, że straszna bieda te wyprzedaże teraz. Gdyby nie kasa z kart i itemów, to pewnie nawet bym nie spojrzał w tę stronę, bo bardzo mało gier jest tu najtańszych. Poza tym stałe obniżki przez całą wyprzedaż i brak jakiegokolwiek eventu powodują, że w zasadzie wyprzedaż kończy się w dniu rozpoczęcia (no, raz dziennie trzeba było odpalić skrypt, żeby kolejki przeleciał). Jak dla mnie straszna szkoda, że nie ma już flash deali, daily deali i tym podobnych. Fajne to było i czyniło wyprzedaż na steam czymś wyjątkowym a teraz to po prostu duża lista obniżek przez dłuższy okres czasu. I parę euro z kart. Szkoda.
Divinity: Original Sin Enhanced Edition - Collector's Edition
Grand Theft Auto V
Football Manager 2016
The Walking Dead: Michonne
Do tego ponad 30 tytułów za grosze z tych wszystkich steamowych bundli, żeby biznes karciany dalej się kręcił

Ale ogólnie muszę powiedzieć, że straszna bieda te wyprzedaże teraz. Gdyby nie kasa z kart i itemów, to pewnie nawet bym nie spojrzał w tę stronę, bo bardzo mało gier jest tu najtańszych. Poza tym stałe obniżki przez całą wyprzedaż i brak jakiegokolwiek eventu powodują, że w zasadzie wyprzedaż kończy się w dniu rozpoczęcia (no, raz dziennie trzeba było odpalić skrypt, żeby kolejki przeleciał). Jak dla mnie straszna szkoda, że nie ma już flash deali, daily deali i tym podobnych. Fajne to było i czyniło wyprzedaż na steam czymś wyjątkowym a teraz to po prostu duża lista obniżek przez dłuższy okres czasu. I parę euro z kart. Szkoda.
Przegapiłam końcówkę wyprzedaży i zostałam z jakimiś piętnastoma kartami... i to tyle mi sie powtarza, ze brakuje mi dwoch roznych do wycraftowania odznaki wiec nawet tego nie zrobie
mogę je już tylko wymienić na gems czy da sie jeszcze cos z nimi zrobic?

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Myślałem, że karty znikną wczoraj o 19 (tak pisało w FAQ). A tu karty, jak się okazuje, zostały ale nie można było już ich sprzedawać od 18. Najlepiej zawsze zakończyć sprawy z kilkugodzinnym zapasem. Ostatnio bowiem też jakieś cyrki ze sprzedażą były.
Wracając do tematu, na Steam Trading Cards Group (taka steamowa grupa od handlu kartami) cały czas pojawiają się jakieś ofert z kartami Summer Sale. Więc może da się jeszcze nimi z kimś wymienić i wyrobić odznakę?