Ma ktoś może Hirołsy 5 z dodatkami na Steamie?
http://store.steampowered.com/bundle/75 ... 1_5_9__403
Jestem ciekaw zniżki za samą 3 HD.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Jeżeli się okazało że mam teraz wstrzymana wymianę kart wyprzedażowych na 15 dni to można to jakoś anulowac czy karty przepadają ? Słabo to rozwiązali jeżeli ten drugi przypadek bo nawet tyle ta wyprzedaż nie trwa.
(niby jest opcja odrzucenia ale czy są w związku z tym jakieś restrykcje ?)
(niby jest opcja odrzucenia ale czy są w związku z tym jakieś restrykcje ?)
Serio ktoś czeka na remaster Skyrima? Przecie z modami grafikę można w godzinę zmienić tak, że będzie ładniejsze od połowy gier AAA z tego roku. Tym bardziej, że w nowej wersji zmieni się tylko grafika (z tego co mi wiadomo z internetu, jeśli źle to przepraszam), a cena będzie jak za nową dobrą grę, gdyby nie to, że dają za free dla posiadaczy Legendary Edition... w sumie to tłumaczy, czemu takie wysokie ceny na "starego" Skyrima na wyprzedaży.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Nie chcę się dołować ale to nie mam nic wspólnego z nową wersją Skyrima. Wszystkie ich tytuły typu:. Wolfenstein, Quake, Doom. Elder Scrolls, Fallout nie dostały większej przeceny niż 50%.Tetro pisze: Serio ktoś czeka na remaster Skyrima? Przecie z modami grafikę można w godzinę zmienić tak, że będzie ładniejsze od połowy gier AAA z tego roku. Tym bardziej, że w nowej wersji zmieni się tylko grafika (z tego co mi wiadomo z internetu, jeśli źle to przepraszam), a cena będzie jak za nową dobrą grę, gdyby nie to, że dają za free dla posiadaczy Legendary Edition... w sumie to tłumaczy, czemu takie wysokie ceny na "starego" Skyrima na wyprzedaży.

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Ja się nie mogę doczekać +1 do biblioteki.Tetro pisze: Serio ktoś czeka na remaster Skyrima? Przecie z modami grafikę można w godzinę zmienić tak, że będzie ładniejsze od połowy gier AAA z tego roku. Tym bardziej, że w nowej wersji zmieni się tylko grafika (z tego co mi wiadomo z internetu, jeśli źle to przepraszam), a cena będzie jak za nową dobrą grę, gdyby nie to, że dają za free dla posiadaczy Legendary Edition... w sumie to tłumaczy, czemu takie wysokie ceny na "starego" Skyrima na wyprzedaży.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Akurat pierwszy Bioszok wyglądał już leciwie dwa lata temu

Młode pokolenie graczy mogło sobie odpuścić tego klasyka, właśnie z powodu oprawy, a tak zawsze jest szansa na dodatkowy hajsik z nowych klientów

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam zapytanie.
Od trzech dni, mam na steamie tekst:
"Wszystkie dzisiejsze tytuły w twojej
kolejce odkryć zostały przejrzane."
chociaż nie robiłem żadnej kolejki. jest jakaś górna granica wydropienia kart?
Od trzech dni, mam na steamie tekst:
"Wszystkie dzisiejsze tytuły w twojej
kolejce odkryć zostały przejrzane."
chociaż nie robiłem żadnej kolejki. jest jakaś górna granica wydropienia kart?
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy to automatycznie się resetuje po godzinie 19 danego dnia, czy muszą minąć 24 godziny od czasu ostatniego zrobienia kolejki, ale u mnie nawet jak się to nie wyświetla i zacznę kolejkę, to normalnie kartę dostaję. Dopiero po skończeniu pierwszej kolejki pojawia się informacja, że mogę jeszcze 2 karty wydropić

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Nie wiem na jakiej zasadzie się to resetuje, wczoraj i przedwczoraj dropiłem po 12 karty, dzisiaj już mogłem przed 10, więc 24h nie musi minąć na pewno, ale jak to działa, nie wiem.FotelSkrzypi pisze:Nie wiem czy to automatycznie się resetuje po godzinie 19 danego dnia, czy muszą minąć 24 godziny od czasu ostatniego zrobienia kolejki, ale u mnie nawet jak się to nie wyświetla i zacznę kolejkę, to normalnie kartę dostaję. Dopiero po skończeniu pierwszej kolejki pojawia się informacja, że mogę jeszcze 2 karty wydropić
- Podziękował: 65 razy
- Podziękowania: 40 razy
Są jacyś generałowie na sali? Co myślicie o Darkest Hour: A Hearts Of Iron Game? Zacny tytuł warty zakupu?
Stoi po 2,5 €G.
Myślę też nad Mount & Blade: Warband - Viking Conquest po 2,24, ale WB to taki tytuł, który ogrywa się raz w roku, po każdej kilkudziesięcio godzinnej przygodzie trzeba zrobić przerwę, bo nudzi.
Także pewno jeszcze stanieje, szczególnie, że nadchodzi Mount & Blade 2: Bannerlord.
Stoi po 2,5 €G.

Myślę też nad Mount & Blade: Warband - Viking Conquest po 2,24, ale WB to taki tytuł, który ogrywa się raz w roku, po każdej kilkudziesięcio godzinnej przygodzie trzeba zrobić przerwę, bo nudzi.
Także pewno jeszcze stanieje, szczególnie, że nadchodzi Mount & Blade 2: Bannerlord.