Hazard mówił,że nigdy nie dołączy do PSG,i w ogóle nie ma zamiaru odejść po tak słabym sezonie,jeśli kiedykolwiek odejdzie z Chelsea to tylko jako Mistrz.
Euro 2016 - temat ogólny
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
@Fj00b
Dokładnie o to mi chodziło, że mamy szczęście, iż trafiliśmy słabszy zespół. A ja liczę na Krychę, no i na przebudzenie naszego napadu. Nawałka gwarantował, że Lewy teraz strzeli
Co do hejterów to na przykład na pewnej "fioletowej" stronie polskich fanów pewnego klubiku możesz przeczytać:
" Polacy i tak już osiągnęli sukces, teraz niech pakują się do domu, ja jestem zadowolony z ich postawy, ale bardziej zależy mi na sukcesie Ronaldo." Nawet nie ma sensu tego komentować, tylko cieszyć się grą naszych i tym ,że zaszli tak daleko, a jeszcze nie pokazali pełni swych możliwości, a drabinka nam sprzyja
Dokładnie o to mi chodziło, że mamy szczęście, iż trafiliśmy słabszy zespół. A ja liczę na Krychę, no i na przebudzenie naszego napadu. Nawałka gwarantował, że Lewy teraz strzeli

Co do hejterów to na przykład na pewnej "fioletowej" stronie polskich fanów pewnego klubiku możesz przeczytać:
" Polacy i tak już osiągnęli sukces, teraz niech pakują się do domu, ja jestem zadowolony z ich postawy, ale bardziej zależy mi na sukcesie Ronaldo." Nawet nie ma sensu tego komentować, tylko cieszyć się grą naszych i tym ,że zaszli tak daleko, a jeszcze nie pokazali pełni swych możliwości, a drabinka nam sprzyja

- Podziękował: 12 razy
- Kontakt:
Prawda jest taka, że nam zawsze tego szczęścia brakowało.."Graliśmy jak nigdy, przegraliśmy jak zawsze". Młodszym może to niewiele mówi, ale ja się już tego nasłuchałem za dużo
Wreszcie mamy drużynę, która nawet grając hmm średnio, wygrywa
To cieszy. Mamy 3 super bramkarzy, Glika, Krychowiaka i Lewego. W każdej formacji mamy lidera
Jak się patrzy na kluby w jakich grają Polacy to aż serce się cieszy. Nawet nasze Ananasy z polskiej ligi wcale nie odstają 
A dziś Hiszpania (już dość tej nudnej tiki-taki
0-2 z Włochami
Można nie lubić stylu gry Włochów, ale to oni grają w piłkę, a nie pykają jak panienki
No to jeszcze się pobawię w typy: teraz jedziemy z Portugalią, potem pykniemy Walię iiiii :
Finał Polska-Włochy

A dziś Hiszpania (już dość tej nudnej tiki-taki

Finał Polska-Włochy

- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Jak będziesz kiedys w Lublinie uderzaj na piwo, moglbym powiedziec dokladnie to samoviper218 pisze: Prawda jest taka, że nam zawsze tego szczęścia brakowało.."Graliśmy jak nigdy, przegraliśmy jak zawsze". Młodszym może to niewiele mówi, ale ja się już tego nasłuchałem za dużoWreszcie mamy drużynę, która nawet grając hmm średnio, wygrywa
To cieszy. Mamy 3 super bramkarzy, Glika, Krychowiaka i Lewego. W każdej formacji mamy lidera
Jak się patrzy na kluby w jakich grają Polacy to aż serce się cieszy. Nawet nasze Ananasy z polskiej ligi wcale nie odstają
A dziś Hiszpania (już dość tej nudnej tiki-taki0-2 z Włochami
Można nie lubić stylu gry Włochów, ale to oni grają w piłkę, a nie pykają jak panienki
No to jeszcze się pobawię w typy: teraz jedziemy z Portugalią, potem pykniemy Walię iiiii :
Finał Polska-Włochy

Swoja droga - kto pamieta czasy Apostela gdzie polowa skladu grala po wiecej niz kilku piwkach/

- Kontakt:
Zaproszenie przyjęte
Czasy Apostela i "Kasa misiu, kasa" z perspektywy czasu spoko
Przynajmniej wesoło było
Słowacja-Polska 4-1, ten mecz to po nocach się śnił 
PS. Jak tam przędzie Motor? Krzynówek "działał" tak jak w moim GKS-ie? :/

PS. Jak tam przędzie Motor? Krzynówek "działał" tak jak w moim GKS-ie? :/
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
A gdzie Pazdan?viper218 pisze: Prawda jest taka, że nam zawsze tego szczęścia brakowało.."Graliśmy jak nigdy, przegraliśmy jak zawsze". Młodszym może to niewiele mówi, ale ja się już tego nasłuchałem za dużoWreszcie mamy drużynę, która nawet grając hmm średnio, wygrywa
A dziś Hiszpania (już dość tej nudnej tiki-taki0-2 z Włochami
Finał Polska-Włochy
- Kontakt:
Pazdan - w zdaniu o Ananasach
Co jak co, ale jego pamiętam jeszcze z wcześniejszych "popisów" Bruce Lee karate mistrz
Dla mnie nieobliczalny jak się zapomni
Czasem mu się załącza jak w meczu z Irlandią..

- Podziękował: 85 razy
- Kontakt:
I bardzo dobrze angolom za deptanie naszej flagi! Dała nam przykład Islandia, jak zwyciężać mamy
"Grali jak nigdy, przegrali jak zawsze" to chyba odnosiło się do starej Hiszpanii. A Pazdan to chyba największe pozytywne zaskoczenie, chyba podkradł formę Lewego i Milika ;p

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Chcieli Brexit, to mają Brexit, brawa dla Islandii za walkę do końca, Anglicy mieli farta, że nie było 3-1 dla Kopciuszka.
Włosi wygrali z Hiszpanią, Hiszpania to już nie ta sama drużyna i potrzeba jej zmian, a chciałbym się spotkać z Włochami w finale, bo liczę, że Niemcy się wyłożą na włoskiej obronie.
Włosi wygrali z Hiszpanią, Hiszpania to już nie ta sama drużyna i potrzeba jej zmian, a chciałbym się spotkać z Włochami w finale, bo liczę, że Niemcy się wyłożą na włoskiej obronie.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
podobało mi się dzisiejsze nastawienie Włochów i Islandczyków. wygrały zespoły, które serio chciały wygrać.
Włosi zabójcza defensywa (nawet Pazdan by to docenił) i to czego Hiszpanie chyba się nie spodziewali czyli, że Włosi ich przycisną. grali bardzo konsekwentnie, nie mogę doczekać się ich meczu z Niemcami, bo zapowiada się perełka
Islandia grała fajnie. na pewno nie przebojowo, bo lepszy zespół przy takich sytuacjach pewnie by Anglię rozjechał. Rooney i spółka absolutnie nic nie pokazali(w drugiej połowie bramce Islandii zagrozili ile razy - 3?), dobrze więc, że jadą do domu.
Włosi zabójcza defensywa (nawet Pazdan by to docenił) i to czego Hiszpanie chyba się nie spodziewali czyli, że Włosi ich przycisną. grali bardzo konsekwentnie, nie mogę doczekać się ich meczu z Niemcami, bo zapowiada się perełka
Islandia grała fajnie. na pewno nie przebojowo, bo lepszy zespół przy takich sytuacjach pewnie by Anglię rozjechał. Rooney i spółka absolutnie nic nie pokazali(w drugiej połowie bramce Islandii zagrozili ile razy - 3?), dobrze więc, że jadą do domu.
- Kontakt:
Angoli nie lubię, bo zawsze tacy pełni buty. Co to nie oni. To ich kopciuszek wy..pokonał 
~Wajper - masz rację z Hiszpanią, ale u nas też często tak mówili :/ niestety. Pazdan mnie zadziwia póki co
Pozytywnie oczywiście.
"Chcieli Brexit, to mają Brexit" - DOBRE

~Wajper - masz rację z Hiszpanią, ale u nas też często tak mówili :/ niestety. Pazdan mnie zadziwia póki co

"Chcieli Brexit, to mają Brexit" - DOBRE

"Najgorsze" dla Anglików jest to, że oni nie przegrali tego meczu po heroicznej walce i trudach, a patrząc neutralnie byli po prostu gorsi od Islandii. Zawsze zadziwia mnie też to, że ilekroć Anglicy mają już bramkarza na miarę "klasy światowej", to w kluczowym momencie dostają kosza. Wyobraźcie sobie hejt polskich internautów, jakby to Fabiański/Szczęsny puścił drugą bramkę dla Islandii. 
Nawet zasłonięty powinien tę piłkę wybronić, w pierwszej sytuacji też był mocno spóźniony.
Fajnie, że są takie drużyny jak Leicester w piłce klubowej i teraz Islandia na mistrzostwach, bo to pokazuje ile zapał, zgranie i przyjaźń w zespole znaczą. Marzy mi się podobne zejście Portugalii w kolejnym (naszym) meczu, ale nie chcę się rozczarować.

Nawet zasłonięty powinien tę piłkę wybronić, w pierwszej sytuacji też był mocno spóźniony.
Fajnie, że są takie drużyny jak Leicester w piłce klubowej i teraz Islandia na mistrzostwach, bo to pokazuje ile zapał, zgranie i przyjaźń w zespole znaczą. Marzy mi się podobne zejście Portugalii w kolejnym (naszym) meczu, ale nie chcę się rozczarować.

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
No i koniec turnieju dla naszych. Szkoda, bo początek świetny ale potem było już dużo gorzej. W defensywie znów solidnie, ale w ataku tym razem nasi nie mieli zbyt wielu sytuacji. Szkoda też tych karnych, może gdyby Nawałka dał szansę Borucowi albo Szczęsnemu? Bo Fabiański totalnie nie potrafił wyczuć. Ani Szwajcarów ani teraz Portugalczyków.
Ale i tak gratulacje, bo dawno mieliśmy tak długo emocji za sprawą naszej reprezentacji. No i gry także nie musimy się wstydzić. Trzeba próbować dalej, szczególnie że grupa eliminacyjna do mistrzostw świata nie jest najtrudniejsza. No i fajnie byłoby znaleźć zmienników, słabo to wygląda póki co. Ale póki co można się cieszyć z sukcesu i chyba czuć lekki niedosyt.
Ale i tak gratulacje, bo dawno mieliśmy tak długo emocji za sprawą naszej reprezentacji. No i gry także nie musimy się wstydzić. Trzeba próbować dalej, szczególnie że grupa eliminacyjna do mistrzostw świata nie jest najtrudniejsza. No i fajnie byłoby znaleźć zmienników, słabo to wygląda póki co. Ale póki co można się cieszyć z sukcesu i chyba czuć lekki niedosyt.