Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Wrocław - 3 biedry przeszedłem, od godziny 18:30 już wyłożone gry, po 40-50 gier na sklep było, w zasadzie same snajperskie hity wszech czasów i króle artury, Kijek Kravdy był jeden, od razu zakupiony, na pudełku brak info o steamie, ale w środku jest klucz Steam.

Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

U mnie w krakowskiej biedrze gry juz byly od 16:00. Byly z 3 sztuki Hirolsow oraz Kijka Prawdy (wzialem). Mnostwo jakis symulatorow, koni i innego dziadostwa.
Najlepsze bylo dziecko obok mnie (moze z 10-12 lat), ktore blagalo ojca o South Park. Jegomosc w garniaku lepsiejszej marki ;) wzial gre i poszedl do kasy. Az mialem podejsc do kolesia i powiedziec mu zeby nie robil krzywdy dziecku tego typu gra, ale doszedlem do wniosku ze skoro nawet PEGI niepzeczytal to dalej niech zyje w nieswiadomosci ze to nie bajka dla dziecka :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

daveHOUSTON pisze: Jegomosc w garniaku lepsiejszej marki ;) wzial gre i poszedl do kasy. Az mialem podejsc do kolesia i powiedziec mu zeby nie robil krzywdy dziecku tego typu gra, ale doszedlem do wniosku ze skoro nawet PEGI niepzeczytal to dalej niech zyje w nieswiadomosci ze to nie bajka dla dziecka :)
będziesz miał dziecko na sumieniu :twisted:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

smugglersun pisze: Wrocław - 3 biedry przeszedłem, od godziny 18:30 już wyłożone gry, po 40-50 gier na sklep było, w zasadzie same snajperskie hity wszech czasów i króle artury, Kijek Kravdy był jeden, od razu zakupiony, na pudełku brak info o steamie, ale w środku jest klucz Steam.
Widocznie musisz być z innej części Wrocławia, bo w Biedrach najbliżej mnie, nigdy gier nie wykładają dzień wcześniej(sprawdzałem 2 razy dzień przed promocjami). W sumie dziś nie byłem, może wyjątek od reguły i by były, ale jako, że wtedy poszedłem 2 razy na darmo, to dziś mi się nie chciało. Trudno najwyżej zamiast Kijka jutro będzie tylko rózga :( .
reaper pisze:
daveHOUSTON pisze: Jegomosc w garniaku lepsiejszej marki ;) wzial gre i poszedl do kasy. Az mialem podejsc do kolesia i powiedziec mu zeby nie robil krzywdy dziecku tego typu gra, ale doszedlem do wniosku ze skoro nawet PEGI niepzeczytal to dalej niech zyje w nieswiadomosci ze to nie bajka dla dziecka :)
będziesz miał dziecko na sumieniu :twisted:
Nie przesadzajcie, IMO to nie jest znowu jakaś gra która by mogła źle wpłynąć na dziecko. Co najwyżej większości sprośnych żartów nie zrozumie, i ewentualnie podchwyci parę chamskich, ale psychopatą się nie stanie. Z resztą nikt od gier nie zwariował, co najwyżej mu w tym pomogły ;) . Znając życie, to znaczna większość Łowców grała za dzieciaka w gry, w które nie powinni grać. A psycholami przecież nie jesteśmy. No, może niech będzie, że większość z nas nie jest :E .
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Biedry jakie sprawdzałem to ta na Św Jerzego - zawsze bez wyjątku są gry dzień wczesniej spokojnie godzine przed zamknięciem, Biedra na Borowskiej przy skrzyżowaniu z Armii Krajowej i 2 biedry przy Armii Krajowej właśnie. W promieniu niecałego kilometra 4 biedry :E W trzech gry już były o 19, w jednej były właśnie wystawiane
Awatar użytkownika
Predator

smugglersun pisze: Biedry jakie sprawdzałem to ta na Św Jerzego - zawsze bez wyjątku są gry dzień wczesniej spokojnie godzine przed zamknięciem, Biedra na Borowskiej przy skrzyżowaniu z Armii Krajowej i 2 biedry przy Armii Krajowej właśnie. W promieniu niecałego kilometra 4 biedry :E W trzech gry już były o 19, w jednej były właśnie wystawiane
Kurcze to wymieniłeś co najmniej jedną w pobliżu. Trudno, i tak już po 21:00 więc Biedrony pozamykane. To mówisz, żeby tak godzinę przed zamknięciem być? To może tu tkwił mój błąd, bo zawsze byłem trochę wcześniej, około 18:00-19:00.
smugglersun pisze: Biedra na Borowskiej przy skrzyżowaniu z Armii Krajowej
Miałeś na myśli Armii Krajowej - Orzechowa, czy jest jakaś nowa przy Borowskiej, o której nie wiem? :)

EDIT: Był jeszcze Kijek w którejś z tych przez Ciebie wymienionych?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Mówię o tej https://www.google.pl/maps/place/Biedro ... 17.0358578

Najpewniej to być 20 minut przed zamknięciem, wiem że za każdym razem na pewno w tej na Św Jerzego były gry wcześniej
Awatar użytkownika
Predator

A to tę to znam, ona jest przy Ślicznej niby, no ale przecież nie musiałeś tego wiedzieć/użyć skrótu myślowego. Dzięki za info.
smugglersun pisze: Najpewniej to być 20 minut przed zamknięciem, wiem że za każdym razem na pewno w tej na Św Jerzego były gry wcześniej
Chcąc oblecieć co najmniej 3, to nie wystarczy 20 minut przed zamknięciem ;) . Cóż na następnej promo pójdę dzień wcześniej, tak jak mówisz, zobaczymy czy uda się coś dopaść.

To w żadnej z tych przez Ciebie wymienionych nie ma już Kijka, bo wziąłeś jedyny egzemplarz? :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Kijek Kravdy był jeden, od razu zakupiony, na pudełku brak info o steamie, ale w środku jest klucz Steam.
Ja znalazłem, małym drukiem, pod wymaganiami :E.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Koszalin, Bohaterów Warszawy
Kilka Kijków, Asasynów, Dead Synchronicity, Might&Magic Heroes 3 HD, pojedyncze chyba King’s Bounty: Mroczna Siła, Gunslinger, Rayman (całą trójkę wziąłem). Na pewno też Ił, Torchlight 2, Risen 1 i 2 Sacred 2, SS3, Driver 5, Far Cry'e, Giana Sisters, Mad Raiders, jakieś LEGO, Borderlands 2, King’s Bounty: Wojownicy Północy, Metro last light, Race & destroy, Ride to Hell, Majesty 2, jakieś Men of War (chyba różne), Red Orchestra 2, Snajpery, jakieś Angry Birds (różne), Rover The Dragonslayer, Saints Row IV, TD Ultimate i reszta zapychaczy

Nic ekstra spoza listy mi się nie rzuciło
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

futufutu pisze: Kijek był tylko jeden czy kilka sztuk? Sam chętnie kupię, ale pewnie rzucą tylko sztukę na sklep i nie zdążę kupić.
Byłem w paru stonkach, były maksymalnie po dwie sztuki danej gry.
O dziwo kijki spotkałem :)
Niektórych gier nie było wcale (np.: Angry Birds), widziałem natomiast gry, których nie było na liście (np.: Far Cry 1)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 62 razy
Kontakt:

McSnake pisze:
futufutu pisze: Kijek był tylko jeden czy kilka sztuk? Sam chętnie kupię, ale pewnie rzucą tylko sztukę na sklep i nie zdążę kupić.
Byłem w paru stonkach, były maksymalnie po dwie sztuki danej gry.
O dziwo kijki spotkałem :)
Niektórych gier nie było wcale (np.: Angry Birds), widziałem natomiast gry, których nie było na liście (np.: Far Cry 1)
Far Cry był w gazetce :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Warszawa Kłobucka - tutaj był Far Cry 1 i 2 po dwie sztuki, Herosi cztery sztuki, dwa kijki, trochę lego, Borderlands 2 - jedna sztuka - zakupiona. Reszta taka jak w spisie gier. Ale faktycznie większość tytułów po jednej dwie sztuki tak więc jak chce ktoś konkretne tytuły to musi się spieszyć (chyba że jeszcze dorzucą z kartonu jak zejdą te wyłożone)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Byłem w jednej Biedronce, gier całkiem sporo. Znalazłem dwa Kijki (jeden wziąłem dla siebie ale stosunkowo lekkie pudełka w porównaniu do tych z innych sklepów więc w środku pewnie tylko kartka z kodem ;)), dwa Assasiny Revelations (jeden dla mnie). Prawie wszystko z listy było, nie znalazłem tylko TD Unlimited ale akurat i tak bym go nie brał. Borderlands 2 jedna sztuka.
Z poza listy znalazłem kilka King's Bounty których Biedronka nie wymieniła, Snipery (ten stary, nie opłaca się go brać bo jest w paczkach Snajperskich) i jakieś inne barachła których już nie pamiętam.
Prócz Kijka i Revelations wziąłem Harrego 5-7 i Redneck Kentucky. Więcej dobierać nie zamierzam ;)
Wyprzedaż bardzo dobra.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Znalazłem dwa Kijki (jeden wziąłem dla siebie ale stosunkowo lekkie pudełka w porównaniu do tych z innych sklepów więc w środku pewnie tylko kartka z kodem ;))
Mam premierówkę - leciutka, w środku tylko płyta i książeczka, która ma całe 6 stron. Więc Biedra raczej nie musiała tu mieszać.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@UP
Dziwne. Pamiętam, że kiedyś w Empiku chwyciłem jedno z pudełek i było zaskakująco ciężkie jak na zwyczajne wydanie.
No ale pewnie mi się pokręciło z jakąś inną grą.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Byłem w paru Biedronkach w Rudzie Śl. - wszystko z listy praktycznie w każdym sklepie. Sam wziąłem LEGO Potter 5-7 i Heroes 3 HD.

W jednej z większych Biedr, na drodze do Chorzowa, było więcej tytułów. Jakieś Boulder Dash XL, dziwne wyścigi na czele z czymś z PRLu (chyba nawet Steamowe). Z ciekawszych - Legacy of Kain Antologia za dychę, jak ktoś tego jeszcze nie ma.
Awatar użytkownika
Predator

Więc i ja zdam relację. ;) Byłem w tylko jednej Biedrze, bo od razu trafiłem na obie gry które chciałem :banan: , toteż nie było sensu iść do następnych. Kijki były dwa(rzecz jasna po mojej wizycie w sklepie został już tylko jeden ;) ), także mi się przyfarciło, bo z tego co smugglersun pisał to w kolejnych do których bym uderzał już nie było. Ponadto wziąłem sobie drugą grę którą chciałem: King's Bounty Mroczna Siła, i tu miałem jeszcze więcej szczęścia, bo jedyny egzemplarz :) . W sumie to już prawie zwątpiłem, że będzie, bo przejrzałem już prawie wszystkie czarne pudełka, zostało na końcu tylko kilka przezroczystych, i jedno jedyne czarne(a wiedziałem, że KB będzie w czarnym). No i tym ostatnim czarnym okazało się właśnie, moje już, King's Bounty :D. Także możecie sobie wyobrazić jak japa mi się ucieszyła :D. Generalnie chyba było wszystko z listy, jedynie LEGO nie widziałem(ale mogłem przeoczyć), z tego co zapamiętałem to na 100% były: King’s Bounty: Wojownicy Północy – wydanie kompletne, King’s Bounty: Nowe Światy, Torchlight II, Race & destroy, Assassin’s Creed: Revelations, Call of Juarez: Gunslinger, Dead Synchronicity - 2 sztuki, Risen 2 (złota edycja), Rover The Dragonslayer, MTB downhill simulator, Metro last light, Far Cry 2, Serious Sam 3, Risen. Sporo gier z "Dobrej gry", nie wiem jakie konkretnie, bo nie przeglądałem, wszystko co chciałem z tej serii już od dawna mam. Kilka tych "różowych" gier, które tutaj i tak nikogo nie interesują. Z gier spoza listy tylko był Ridge Racer Unbounded(kilka sztuk), za dyszke, wersja podstawowa, bez DLC, w wydaniu biedronkowym(tj. przezroczysty box). Z tym, że on w sumie był na tej pierwszej, wstępnej liście, jedynie zabrakło go na tej pełnej.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

W jednej z większych Biedr, na drodze do Chorzowa, było więcej tytułów. Jakieś Boulder Dash XL, dziwne wyścigi na czele z czymś z PRLu (chyba nawet Steamowe). Z ciekawszych - Legacy of Kain Antologia za dychę, jak ktoś tego jeszcze nie ma.
No właśnie mnie też to zaciekawiło bo trafiłem na dziwne produkcje których nigdy nie widziałem w edycjach pudełkowych jak jakieś Ninja (widziałem to kiedyś na Steamie), w dodatku napis na pudełku: "w środku 3 dodatkowe klucze Steam". Oczywiście nie wziąłem więc nie wiem co to za klucze Steam ale obstawiam Particule i Dead Bits ;)
Awatar użytkownika
Predator

SKODR pisze: No właśnie mnie też to zaciekawiło bo trafiłem na dziwne produkcje których nigdy nie widziałem w edycjach pudełkowych jak jakieś Ninja (widziałem to kiedyś na Steamie), w dodatku napis na pudełku: "w środku 3 dodatkowe klucze Steam". Oczywiście nie wziąłem więc nie wiem co to za klucze Steam ale obstawiam Particule i Dead Bits ;)
Głowy nie daje, ale chyba te gry w pakiecie z kluczami Steam, to były na poprzedniej promo w Biedrze, coś mi tak się kojarzy. A, że nic ciekawego w nich nie było to pewnie zostały im z poprzedniej promocji, i wystawili na sklep w tej :).
ODPOWIEDZ