Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Wrocław - 3 biedry przeszedłem, od godziny 18:30 już wyłożone gry, po 40-50 gier na sklep było, w zasadzie same snajperskie hity wszech czasów i króle artury, Kijek Kravdy był jeden, od razu zakupiony, na pudełku brak info o steamie, ale w środku jest klucz Steam.

U mnie w krakowskiej biedrze gry juz byly od 16:00. Byly z 3 sztuki Hirolsow oraz Kijka Prawdy (wzialem). Mnostwo jakis symulatorow, koni i innego dziadostwa.
Najlepsze bylo dziecko obok mnie (moze z 10-12 lat), ktore blagalo ojca o South Park. Jegomosc w garniaku lepsiejszej marki
wzial gre i poszedl do kasy. Az mialem podejsc do kolesia i powiedziec mu zeby nie robil krzywdy dziecku tego typu gra, ale doszedlem do wniosku ze skoro nawet PEGI niepzeczytal to dalej niech zyje w nieswiadomosci ze to nie bajka dla dziecka 
Najlepsze bylo dziecko obok mnie (moze z 10-12 lat), ktore blagalo ojca o South Park. Jegomosc w garniaku lepsiejszej marki

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
Widocznie musisz być z innej części Wrocławia, bo w Biedrach najbliżej mnie, nigdy gier nie wykładają dzień wcześniej(sprawdzałem 2 razy dzień przed promocjami). W sumie dziś nie byłem, może wyjątek od reguły i by były, ale jako, że wtedy poszedłem 2 razy na darmo, to dziś mi się nie chciało. Trudno najwyżej zamiast Kijka jutro będzie tylko rózga

Nie przesadzajcie, IMO to nie jest znowu jakaś gra która by mogła źle wpłynąć na dziecko. Co najwyżej większości sprośnych żartów nie zrozumie, i ewentualnie podchwyci parę chamskich, ale psychopatą się nie stanie. Z resztą nikt od gier nie zwariował, co najwyżej mu w tym pomogły

- Kontakt:
Biedry jakie sprawdzałem to ta na Św Jerzego - zawsze bez wyjątku są gry dzień wczesniej spokojnie godzine przed zamknięciem, Biedra na Borowskiej przy skrzyżowaniu z Armii Krajowej i 2 biedry przy Armii Krajowej właśnie. W promieniu niecałego kilometra 4 biedry
W trzech gry już były o 19, w jednej były właśnie wystawiane

Kurcze to wymieniłeś co najmniej jedną w pobliżu. Trudno, i tak już po 21:00 więc Biedrony pozamykane. To mówisz, żeby tak godzinę przed zamknięciem być? To może tu tkwił mój błąd, bo zawsze byłem trochę wcześniej, około 18:00-19:00.smugglersun pisze: Biedry jakie sprawdzałem to ta na Św Jerzego - zawsze bez wyjątku są gry dzień wczesniej spokojnie godzine przed zamknięciem, Biedra na Borowskiej przy skrzyżowaniu z Armii Krajowej i 2 biedry przy Armii Krajowej właśnie. W promieniu niecałego kilometra 4 biedryW trzech gry już były o 19, w jednej były właśnie wystawiane
Miałeś na myśli Armii Krajowej - Orzechowa, czy jest jakaś nowa przy Borowskiej, o której nie wiem?

EDIT: Był jeszcze Kijek w którejś z tych przez Ciebie wymienionych?
- Kontakt:
Mówię o tej https://www.google.pl/maps/place/Biedro ... 17.0358578
Najpewniej to być 20 minut przed zamknięciem, wiem że za każdym razem na pewno w tej na Św Jerzego były gry wcześniej
Najpewniej to być 20 minut przed zamknięciem, wiem że za każdym razem na pewno w tej na Św Jerzego były gry wcześniej
A to tę to znam, ona jest przy Ślicznej niby, no ale przecież nie musiałeś tego wiedzieć/użyć skrótu myślowego. Dzięki za info.smugglersun pisze: Mówię o tej https://www.google.pl/maps/place/Biedro ... 17.0358578
Chcąc oblecieć co najmniej 3, to nie wystarczy 20 minut przed zamknięciem

To w żadnej z tych przez Ciebie wymienionych nie ma już Kijka, bo wziąłeś jedyny egzemplarz?

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Koszalin, Bohaterów Warszawy
Kilka Kijków, Asasynów, Dead Synchronicity, Might&Magic Heroes 3 HD, pojedyncze chyba King’s Bounty: Mroczna Siła, Gunslinger, Rayman (całą trójkę wziąłem). Na pewno też Ił, Torchlight 2, Risen 1 i 2 Sacred 2, SS3, Driver 5, Far Cry'e, Giana Sisters, Mad Raiders, jakieś LEGO, Borderlands 2, King’s Bounty: Wojownicy Północy, Metro last light, Race & destroy, Ride to Hell, Majesty 2, jakieś Men of War (chyba różne), Red Orchestra 2, Snajpery, jakieś Angry Birds (różne), Rover The Dragonslayer, Saints Row IV, TD Ultimate i reszta zapychaczy
Nic ekstra spoza listy mi się nie rzuciło
Kilka Kijków, Asasynów, Dead Synchronicity, Might&Magic Heroes 3 HD, pojedyncze chyba King’s Bounty: Mroczna Siła, Gunslinger, Rayman (całą trójkę wziąłem). Na pewno też Ił, Torchlight 2, Risen 1 i 2 Sacred 2, SS3, Driver 5, Far Cry'e, Giana Sisters, Mad Raiders, jakieś LEGO, Borderlands 2, King’s Bounty: Wojownicy Północy, Metro last light, Race & destroy, Ride to Hell, Majesty 2, jakieś Men of War (chyba różne), Red Orchestra 2, Snajpery, jakieś Angry Birds (różne), Rover The Dragonslayer, Saints Row IV, TD Ultimate i reszta zapychaczy
Nic ekstra spoza listy mi się nie rzuciło
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Byłem w paru stonkach, były maksymalnie po dwie sztuki danej gry.
O dziwo kijki spotkałem

Niektórych gier nie było wcale (np.: Angry Birds), widziałem natomiast gry, których nie było na liście (np.: Far Cry 1)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Warszawa Kłobucka - tutaj był Far Cry 1 i 2 po dwie sztuki, Herosi cztery sztuki, dwa kijki, trochę lego, Borderlands 2 - jedna sztuka - zakupiona. Reszta taka jak w spisie gier. Ale faktycznie większość tytułów po jednej dwie sztuki tak więc jak chce ktoś konkretne tytuły to musi się spieszyć (chyba że jeszcze dorzucą z kartonu jak zejdą te wyłożone)
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Byłem w jednej Biedronce, gier całkiem sporo. Znalazłem dwa Kijki (jeden wziąłem dla siebie ale stosunkowo lekkie pudełka w porównaniu do tych z innych sklepów więc w środku pewnie tylko kartka z kodem
), dwa Assasiny Revelations (jeden dla mnie). Prawie wszystko z listy było, nie znalazłem tylko TD Unlimited ale akurat i tak bym go nie brał. Borderlands 2 jedna sztuka.
Z poza listy znalazłem kilka King's Bounty których Biedronka nie wymieniła, Snipery (ten stary, nie opłaca się go brać bo jest w paczkach Snajperskich) i jakieś inne barachła których już nie pamiętam.
Prócz Kijka i Revelations wziąłem Harrego 5-7 i Redneck Kentucky. Więcej dobierać nie zamierzam
Wyprzedaż bardzo dobra.

Z poza listy znalazłem kilka King's Bounty których Biedronka nie wymieniła, Snipery (ten stary, nie opłaca się go brać bo jest w paczkach Snajperskich) i jakieś inne barachła których już nie pamiętam.
Prócz Kijka i Revelations wziąłem Harrego 5-7 i Redneck Kentucky. Więcej dobierać nie zamierzam

Wyprzedaż bardzo dobra.
- Podziękowania: 46 razy
- Kontakt:
Byłem w paru Biedronkach w Rudzie Śl. - wszystko z listy praktycznie w każdym sklepie. Sam wziąłem LEGO Potter 5-7 i Heroes 3 HD.
W jednej z większych Biedr, na drodze do Chorzowa, było więcej tytułów. Jakieś Boulder Dash XL, dziwne wyścigi na czele z czymś z PRLu (chyba nawet Steamowe). Z ciekawszych - Legacy of Kain Antologia za dychę, jak ktoś tego jeszcze nie ma.
W jednej z większych Biedr, na drodze do Chorzowa, było więcej tytułów. Jakieś Boulder Dash XL, dziwne wyścigi na czele z czymś z PRLu (chyba nawet Steamowe). Z ciekawszych - Legacy of Kain Antologia za dychę, jak ktoś tego jeszcze nie ma.
Więc i ja zdam relację.
Byłem w tylko jednej Biedrze, bo od razu trafiłem na obie gry które chciałem
, toteż nie było sensu iść do następnych. Kijki były dwa(rzecz jasna po mojej wizycie w sklepie został już tylko jeden
), także mi się przyfarciło, bo z tego co smugglersun pisał to w kolejnych do których bym uderzał już nie było. Ponadto wziąłem sobie drugą grę którą chciałem: King's Bounty Mroczna Siła, i tu miałem jeszcze więcej szczęścia, bo jedyny egzemplarz
. W sumie to już prawie zwątpiłem, że będzie, bo przejrzałem już prawie wszystkie czarne pudełka, zostało na końcu tylko kilka przezroczystych, i jedno jedyne czarne(a wiedziałem, że KB będzie w czarnym). No i tym ostatnim czarnym okazało się właśnie, moje już, King's Bounty
. Także możecie sobie wyobrazić jak japa mi się ucieszyła
. Generalnie chyba było wszystko z listy, jedynie LEGO nie widziałem(ale mogłem przeoczyć), z tego co zapamiętałem to na 100% były: King’s Bounty: Wojownicy Północy – wydanie kompletne, King’s Bounty: Nowe Światy, Torchlight II, Race & destroy, Assassin’s Creed: Revelations, Call of Juarez: Gunslinger, Dead Synchronicity - 2 sztuki, Risen 2 (złota edycja), Rover The Dragonslayer, MTB downhill simulator, Metro last light, Far Cry 2, Serious Sam 3, Risen. Sporo gier z "Dobrej gry", nie wiem jakie konkretnie, bo nie przeglądałem, wszystko co chciałem z tej serii już od dawna mam. Kilka tych "różowych" gier, które tutaj i tak nikogo nie interesują. Z gier spoza listy tylko był Ridge Racer Unbounded(kilka sztuk), za dyszke, wersja podstawowa, bez DLC, w wydaniu biedronkowym(tj. przezroczysty box). Z tym, że on w sumie był na tej pierwszej, wstępnej liście, jedynie zabrakło go na tej pełnej.

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
No właśnie mnie też to zaciekawiło bo trafiłem na dziwne produkcje których nigdy nie widziałem w edycjach pudełkowych jak jakieś Ninja (widziałem to kiedyś na Steamie), w dodatku napis na pudełku: "w środku 3 dodatkowe klucze Steam". Oczywiście nie wziąłem więc nie wiem co to za klucze Steam ale obstawiam Particule i Dead BitsW jednej z większych Biedr, na drodze do Chorzowa, było więcej tytułów. Jakieś Boulder Dash XL, dziwne wyścigi na czele z czymś z PRLu (chyba nawet Steamowe). Z ciekawszych - Legacy of Kain Antologia za dychę, jak ktoś tego jeszcze nie ma.

Głowy nie daje, ale chyba te gry w pakiecie z kluczami Steam, to były na poprzedniej promo w Biedrze, coś mi tak się kojarzy. A, że nic ciekawego w nich nie było to pewnie zostały im z poprzedniej promocji, i wystawili na sklep w tejSKODR pisze: No właśnie mnie też to zaciekawiło bo trafiłem na dziwne produkcje których nigdy nie widziałem w edycjach pudełkowych jak jakieś Ninja (widziałem to kiedyś na Steamie), w dodatku napis na pudełku: "w środku 3 dodatkowe klucze Steam". Oczywiście nie wziąłem więc nie wiem co to za klucze Steam ale obstawiam Particule i Dead Bits