Opinie o stronie
- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Zwiększenie limitu odbywa się po przypisaniu do odpowiedniej grupy - samo przypisanie odbywa się ręcznie. Nie jesteś jeszcze w żadnej z uprzywilejowanych grup.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Świetne zmiany, jedynie co mnie razi, ale to może być kwestia przyzwyczajenia, to bardzo "ściśnięte" do siebie newsy - delikatne zwiększenie odstępów pomiędzy nimi mogłoby pomóc, ale możliwe, że "trzeba się przyzwyczaić" 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Te tabele są świetne. Gratulacje
Nareszcie będzie to można jakoś posortować, a jak jeszcze newsman tylko wrzuca sobie tabelę w obojętnie jakiej kolejności i to samo mu się konwersuje, to już w ogóle bajka
Na reszcie koniec z pytaniami "dlaczego nie alfabetycznie?" "dlaczego nie wg promocji?"
Jedyne co mi się nie podoba, to to że newsy zlewają mi się trochę ze sobą. Widać duże nagłówki, które tak jakby tworzą długą "całość".
Nawet taka prosta, czarna kreska rozróżniałaby mi newsy na poszczególne części, bez konieczności stosowania czarnych obramowań każdego newsa:

Jedyne co mi się nie podoba, to to że newsy zlewają mi się trochę ze sobą. Widać duże nagłówki, które tak jakby tworzą długą "całość".
Nawet taka prosta, czarna kreska rozróżniałaby mi newsy na poszczególne części, bez konieczności stosowania czarnych obramowań każdego newsa:
Spoiler:pokaż
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Co sądzicie o ewentualnej zmianie ilości postów z 15 na 20? Teraz newsy zajmują zdecydowanie mniej miejsca. Mamy też zamiar więcej postować o pojedynczych wyróżniających się promocjach (równolegle z pełną listą obniżek w osobnym newsie).
Tylko nie wiem, czy 20 newsów to już nie będzie za dużo.

- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
20 postów będzie lepsze od 15turemike pisze: Co sądzicie o ewentualnej zmianie ilości postów z 15 na 20? Teraz newsy zajmują zdecydowanie mniej miejsca. Mamy też zamiar więcej postować o pojedynczych wyróżniających się promocjach (równolegle z pełną listą obniżek w osobnym newsie).

Liczyłem, że w ramach tej aktualizacji dostaniemy również nowe medale i kolorki

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Więcej medali, więcejMcSnake pisze:20 postów będzie lepsze od 15turemike pisze: Co sądzicie o ewentualnej zmianie ilości postów z 15 na 20? Teraz newsy zajmują zdecydowanie mniej miejsca. Mamy też zamiar więcej postować o pojedynczych wyróżniających się promocjach (równolegle z pełną listą obniżek w osobnym newsie).
Tylko nie wiem, czy 20 newsów to już nie będzie za dużo.![]()
Liczyłem, że w ramach tej aktualizacji dostaniemy również nowe medale i kolorki