Witcher 3: Wild Hunt
-50% 24,99€
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Miałem nadzieję na Wolfenstein: New Order. Tylko drożej niż było ostatnio :/
Mimo, że cena bazowa spadła z 50€ do 20€ to teraz przy obniżce 50% jest 10,00€ czyli więcej niż przy obniżce 85% przy cenie 50€. Wtedy było 7,50€.
No nic, może innym razem.
Na razie bardzo słabo.
Mimo, że cena bazowa spadła z 50€ do 20€ to teraz przy obniżce 50% jest 10,00€ czyli więcej niż przy obniżce 85% przy cenie 50€. Wtedy było 7,50€.
No nic, może innym razem.
Na razie bardzo słabo.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mi steam działa dobrze, ale... nie widzę promocji tych promocji, o których ludzie gadajo w komentarzach (np. Undertale)

Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć czy są te promocje (nie, nie mogę poczekać, aż będzie działać stabilnie muszę wiedzieć teraz, bo umrę)

Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć czy są te promocje (nie, nie mogę poczekać, aż będzie działać stabilnie muszę wiedzieć teraz, bo umrę)
Toy Soldiers -90% (0,89€)
Ktos juz wie co to za parę dodatkowych przedmiotów ?Co otrzymam w zamian za wytworzenie odznaki?
Wytwarzanie odznaki Letniej Wyprzedaży Piknikowej pozwala na zdobycie emotikony i tła profilowego. Wszystkie nagrody mogą być wymieniane między użytkownikami oraz sprzedawane/kupowane. Zdobywanie i wytwarzanie kolejnego zestawu kart spowoduje zdobycie wyższego poziomu twojej odznaki oraz dostaniesz parę dodatkowych przedmiotów. Za każdym razem, gdy wytwarzasz odznakę, twój poziom odznak również wzrośnie.
A foliowana odznaka?
Wytworzenie foliowanej odznaki Letniej Wyprzedaży Piknikowej da ci dodatkowe PD poziomu Steam oraz emotikonę i tło profilu.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Arslan tylko -10%...
http://store.steampowered.com/app/401890
Chyba nie chcę patrzeć na inne promocje od nich :/
http://store.steampowered.com/app/401890
Chyba nie chcę patrzeć na inne promocje od nich :/