Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Wchodząc na rynek Steam mam taki komunikat, nie kupiłem tam nic od roku najpradwopodobniej;/. Jeśli kupię coś na wyprzedaży odblokuje się dostęp od razu, czy trzeba czekać 30 dni?
"Rynek jest niedostępny z następujących powodów:
W twojej historii transakcji, w przedziale czasu od 30 dni do roku wstecz, musi figurować potwierdzony zakup i musi być ona wolna od odnotowanych niedawno zwrotów i sporów płatniczych."
W twojej historii transakcji, w przedziale czasu od 30 dni do roku wstecz, musi figurować potwierdzony zakup i musi być ona wolna od odnotowanych niedawno zwrotów i sporów płatniczych."
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
luk4sek pisze: Wchodząc na rynek Steam mam taki komunikat, nie kupiłem tam nic od roku najpradwopodobniej;/. Jeśli kupię coś na wyprzedaży odblokuje się dostęp od razu, czy trzeba czekać 30 dni?
Musisz chyba czekać znowu to 30 dni.
Co do kart.. Zrobię z 5 poziom odznaki, reszty się pozbędę

- Discord: #2540
- Podziękował: 125 razy
- Podziękowania: 1273 razy
- Kontakt:
luk4sek pisze: Wchodząc na rynek Steam mam taki komunikat, nie kupiłem tam nic od roku najpradwopodobniej;/. Jeśli kupię coś na wyprzedaży odblokuje się dostęp od razu, czy trzeba czekać 30 dni?
I tak będziesz musiał czekać 30 dni

Czyli nici z handlu kartami z wyprzedaży:( narobiło się tyle tych bundli i sklepów z kluczami, że nic nie opłacało się kupować u źródłaAzriael2 pisze:luk4sek pisze: Wchodząc na rynek Steam mam taki komunikat, nie kupiłem tam nic od roku najpradwopodobniej;/. Jeśli kupię coś na wyprzedaży odblokuje się dostęp od razu, czy trzeba czekać 30 dni?
Musisz chyba czekać znowu to 30 dni.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Dlaczego akurat 5? Odznaka pewnie jak wcześniej będzie miała nieograniczony poziom.Azriael2 pisze:Musisz chyba czekać znowu to 30 dni.luk4sek pisze: Wchodząc na rynek Steam mam taki komunikat, nie kupiłem tam nic od roku najpradwopodobniej;/. Jeśli kupię coś na wyprzedaży odblokuje się dostęp od razu, czy trzeba czekać 30 dni?
A co do rynku, to najlepiej raz w roku kupić jakąś idiotycznie tanią grę za parę centów i w ten sposób sobie uaktualniać rynek. No chyba, że kupiło się na raz te wszystkie gry -90% i teraz nie ma się już w czym wybierać

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Na ostatnich dwóch wyprzedażach maks cena kart wynosiła 16 centów,i to chyba chwile po rozpoczęciu wyprzedaży,więc wątpie ;D
Edit: Zerknąłem teraz na rynek i karty kosztują po 13 centów,więc widzisz jak jest.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Widzę, kolega zna temat. Podzielisz się z nami linkami do stron (for tematycznych), na których dają cynk, o błędach cen?
Ja od siebie polecam to:
https://www.steamgifts.com/discussions/deals
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
O 19 wszystkie karty wrócą do ekwipunku i trzeba będzie je wystawić ponownie. A że nie będzie żadnego eventu, to i cena nie podskoczy do więcej jak tych obecnych 13 centów.
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Tu chyba też są informacje o pricebugach: https://www.reddit.com/r/GameDeals/