Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
5 zyczen i niecale 18 euro
. Oby na wszystko dali -75%
. Terraria, Papers, please, Bully, Manhunt i Game Dev Tycoon.

Ostatnio zmieniony 22 cze 2016, o 21:18 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 6 razy.
Ja w tym roku czekam tylko na dwie gry - MGS V: Phantom Pain i Just Cause 3, chociaż wątpię, że kupię to drugie, O ile cena bazowa MGSa to 30€ i po zniżce można liczyć na sensowną cenę, o tyle JC3 to 50€ i z tym będzie trochę gorzej.
Tak więc tylko dwie gry, ewentualnie jeszcze Firewatch i SUPERHOT... ale pewno natknę się jeszcze ta całą masę innych wyprzy i zostanę 'zmuszony' coś dokupić
Tak więc tylko dwie gry, ewentualnie jeszcze Firewatch i SUPERHOT... ale pewno natknę się jeszcze ta całą masę innych wyprzy i zostanę 'zmuszony' coś dokupić

- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 64 razy
- Kontakt:
Morgesztern pisze: Ja w tym roku czekam tylko na dwie gry - MGS V: Phantom Pain i Just Cause 3, chociaż wątpię, że kupię to drugie, O ile cena bazowa MGSa to 30€ i po zniżce można liczyć na sensowną cenę, o tyle JC3 to 50€ i z tym będzie trochę gorzej.
Przed wydarzeniem, podniosa cene MGSa.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
130 życzen a tak malo kasy 
Mam nadzieje upolowac GTA V w -50% (znaczy sie po 30 eurogabenow), Firewatch, Talos i Portale, to chyba moj priorytet. A w sumie to bym wypral sobie troche eurogabenow

Mam nadzieje upolowac GTA V w -50% (znaczy sie po 30 eurogabenow), Firewatch, Talos i Portale, to chyba moj priorytet. A w sumie to bym wypral sobie troche eurogabenow

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
The Evil Within zaliczył spadek ceny bazowej z 60€ na 20€. Czyli sobie pewnie kupię ten tytuł na wyprzedaży 
Wolfenstein też spadł, tak samo DLC do TEW i Dishonored.

Wolfenstein też spadł, tak samo DLC do TEW i Dishonored.
- Podziękował: 65 razy
- Podziękowania: 40 razy
https://www.youtube.com/watch?v=b0VMQy3wxu8
Uwielbiam tego człowieka, to jest największa ikona branży. Za HLe i Portale nigdy nie zdołamy mu się stosownie odwdzięczyć.
Polecam pierwszą połowę.
To już dzisiaj jakby ktoś nie wiedział.
Uwielbiam tego człowieka, to jest największa ikona branży. Za HLe i Portale nigdy nie zdołamy mu się stosownie odwdzięczyć.

Polecam pierwszą połowę.
To już dzisiaj jakby ktoś nie wiedział.

Pomyslmy, co bym chciala dorwać na wyprzedaży... Crypt of the Necrodancer, Pillars of Eternity, Firewatch... Tak czy siak na wishliscie sto tytulow, cos na pewno zgarnę 

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Liczę na Ziggurat 75% - ta gra ma już prawie dwa lata, a maksymalna przecena to 66% na winter sale.
Assault Android Cactus - mam dziwne przeczucie, że ta gra trafi prędzej do Humble monthly niż będzie miała dobrą przecene na steam. Dobrze oceniany indyk, ale mało popularny.
Resident Evil 5 - UNTOLD STORIES BUNDLE - też mało prawdopodobne żeby było coś więcej niż 50%
Assault Android Cactus - mam dziwne przeczucie, że ta gra trafi prędzej do Humble monthly niż będzie miała dobrą przecene na steam. Dobrze oceniany indyk, ale mało popularny.
Resident Evil 5 - UNTOLD STORIES BUNDLE - też mało prawdopodobne żeby było coś więcej niż 50%