Tom Stone pisze:
Ma on na celu podkreślenie, iż specjalne działania na rzecz społeczności łowców, niekoniecznie bezpośrednio związane z samą działalnością strony, są zauważane przez twórców serwisu i odpowiednio, specjalnie wręcz, nagradzane.
Nie powiedziałbym. Takie działania owszem, są nagradzane, ale tylko wśród zasłużonych + ewentualnych lizodupców, którzy pod każdym wpisem moderacji/zasłużonych muszą przyznać im rację, ewentualnie wkleić taką oto łapkę:

. Na resztę użytkowników rzadko zwraca się uwagę. Przykładem jestem ja. Założyłem serwis Łowcy Quotes, na którym zbierałem najlepsze cytaty Łowców z ostatnich lat. Pomimo sporej ilości pracy nie dostałem nic (takiemu Sergeronowi poleciała reputacja w górę za zaproponowanie cytatu o treści ,,pierwszy") , no może oprócz drwin ze strony Vectora i FlashGordona. Sergeron wbił gwóźdź do trumny serwisu, przenosząc temat z nim związany do Mydła i Powidła, gdzie wśród rzeszy innych zaginął. Na pytanie, co teraz będzie serwisem otrzymałem odpowiedź, że całe forum mam przeszukiwać sobie sam. Za założenie bardzo popularnego tematu ,,Jaka to gra" i wypisywanie do niego regulaminów również jedyne co dostałem to drwiny. Za podrzucanie linków do promocji czy giveawayów również nic, za to gdy w jednym gibku okazało się, że klucze nie działały (o czym nie miałem prawa wiedzieć) reputacja poleciała mi w dół.