Oh Gabe, uwielbiam jego wyprzedaże i te emocje.

Ej no, kto wie, może tym razem jakiś event będzie
Wcześniej devsi ustalali 2 ceny na swoje gry, teraz jedną (na różne regiony co prawda). Więc, raczej nie ma co liczyć na super przeceny/event/y.taniec_chochola pisze:Ej no, kto wie, może tym razem jakiś event będzieFlash deale już niestety nie wrócą, ale po zyskach, jakie przedstawiło Valve w ubiegłym roku trudno im się dziwić. Okazuje się, że na flash deale czekali głównie łowcy i ludzie naszego pokroju, reszta woli mieć wszystko dostępne przez cały czas, a nie co chwilę logować się i sprawdzać, co nowego.
48 euro to sporoGreg pisze: Nareszcie sie doczekałem przeceny Wiedźmina 3
http://store.steampowered.com/app/29203 ... 1_4_4__131
Szkoda, że nie ma jakiejś dodatkowej zniżki za posiadanie poprzednich części jak to z Borderlandsami było, ale tak tez nie ma źle
Gra zaistniała w świadomości graczy i zabrała bardzo wysokie oceny, więc nie potrzebuje już promocji marki. Poza tym ciągle dobrze się sprzedaje, a obecna promocja będzie trwała aż 2 tygodnie.
Mnie zadziwiła inna rzecz w tych recenzjach - tak przeleciałem te negatywne i z kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt, ma coś w stylu "3-4 z 51-59 osób (procenty%) uważa, że ta recenzja jest pomocna" - że też komuś się chce minusować te trollowe recenzje w stylu "its like skyrim, but it suks". Nie wydaje mi się, żeby akurat w przypadku takiej gry jak Wiedźmin 3, ktoś chciał się kierować akurat Steamowym recenzjami i takie trolle miałyby w jakikolwiek zniechęcić kogoś do kupnaFj00b pisze: Jak ktoś do tej pory nie grał, to nie wiem czy nie lepiej już właśnie "GOTY" (tudzież pakiet: W3+SP) zakupić za jakiś czas, na pewno będzie lepsza cena niedługo niż oferowane -33%.
Swoją drogą sprawdziłem negatywne komentarze pod Wieśkiem i jestem zszokowany xD
Np.
1. Overhyped. Ogólnie średnia giera w porównaniu z Black Ops 3.
2. dawno nie gralem w tak nudna gre. wiecej cutscenek niz grania. cdprojekt najwyrazniej zamienil sie juz wylacznie w maszynke do golenia graczy i baranow z gieldy...
3. .zapłaciłem jak za zboże a gry nawet uruchomić niemożna...pozdrawiam *zaplumplum* serwis jakim jest Steam....
Co ciekawe jeszcze sporo negatywnych recenzji ma charakter jak najbardziej pozytywny - nie wiem czy ludzie trollują czy po prostu nie odróżniają czerwonego od zielonego xD