Jest fajnie, ale znalazłem dwie małe pierdółki/uciążliwości.
Nie da rady zmieniać kolejności dodanych kont, przez co muszę wybierać z listy konto, które najczęściej używam. Próbowałem modyfikować pliczek "manifest.json". Udało się, częściowo. Zmodyfikowałem kolejność wyświetlania kont ale po modyfikacji przestało działać akceptowanie wymian :/ Jedyne rozwiązanie, jakie mi przychodzi teraz do głowy, to przed dodaniem kont do SDA należy zastanowić się, które konta najczęściej się używa i w takiej kolejności dodawać.
Przydałaby się też opcja zmieniania nazw kont tak, aby w okienku nie widniały loginy do konta, a na przykład nazwa konta albo jakieś inne, wpisane przeze mnie, nazwy w celu uniknięcia na przykład wycieku loginów poprzez przeprowadzenie ataku print screen pulpitu.
Trzecia ułomność programu, jaka mnie trafiła to gdy rozłączę internet, a następnie spróbuję wyłączyć programu, pojawia mi się systemowy błąd. Aplikacja może zostać tylko zamknięta. Rozwiązanie: wpierw należy wyłączyć aplikację, a następnie rozłączyć internety. Rozumiem, że program chciałby coś, gdzieś jeszcze przesłać, ale że nie ma internetów... to się wywala.
Program jest w fazie tworzenia więc wierzę, że te opcje, z czasem, wejdą w życie