Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Od czego zależy wypadanie kart na Steamie? Od czasu gry czy od postępów osiągniętych w grze?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

WileTheBest pisze: Od czego zależy wypadanie kart na Steamie? Od czasu gry czy od postępów osiągniętych w grze?
Czas gry.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Pytanie do wyjadaczy:
w jakich krajach/regionach można teraz kupować, by mieć taniej ale nie bawić się w omijanie blokad VPNem?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Pytanie do wyjadaczy:
w jakich krajach/regionach można teraz kupować, by mieć taniej ale nie bawić się w omijanie blokad VPNem?
Kanada oraz Norwegia
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Jak zrobic, zeby steam inventory helper wystawił mi np 300 kart w cenie o 0,01 mniejszej niz najmniejsza cena kazdej z kart osobno? Nie widze takiej opcji. Zaznaczylem 10 kart i mam tylkoo sprzedaj bez mozliwosci wpisania ceny.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Sprzedaj przedmioty http://i.imgur.com/fzZzYCF.png
Zaznaczasz tyle kart ile chcesz i wciskasz Sprzedaj x przedmiotów http://i.imgur.com/7ZqCMZ9.png
Wciskasz strzałkę w dół, żeby zmieniło się na -0,01 i po tym wciskasz autoregulacja ceny a następne wystaw na sprzedaż http://i.imgur.com/DQR0RAV.png

Pamiętaj tylko, żeby najpierw wszystkie ceny się załadowały, bo inaczej nie zadziała http://i.imgur.com/M8JK3Rt.png
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Jak zrobic, zeby steam inventory helper wystawił mi np 300 kart w cenie o 0,01 mniejszej niz najmniejsza cena kazdej z kart osobno? Nie widze takiej opcji. Zaznaczylem 10 kart i mam tylkoo sprzedaj bez mozliwosci wpisania ceny.
naciskasz sprzedaj przedmioty, pozniej zznaczasz co chcesz sprzedac, pozniej sprzedaj X przedmiotow i w ty okienku masz autoregulacje ceny i ustalasz ile maja sie zmienic ceny od tej aktualnej na rynku
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

pelikulas pisze: Jak zrobic, zeby steam inventory helper wystawił mi np 300 kart w cenie o 0,01 mniejszej niz najmniejsza cena kazdej z kart osobno? Nie widze takiej opcji. Zaznaczylem 10 kart i mam tylkoo sprzedaj bez mozliwosci wpisania ceny.
W zamej zakładce rozszerzenia -> inventory wybierasz "różnica szybka sprzedaż" na -0,01
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Dzieki za odpowiedź, najpredzej bede mogl testowac 19 kwietnia bo dzis zainstalowalem chrome i zblokowal sie rynek na tydzien ale tylko na chromie.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2016, o 13:13 przez pelikulas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

A ogarniał ktos steam desktop authenticatora import z androida? Co trzeba zrobic po właczeniu debugowania na tel bo sie zgubilem na tym ;P
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2016, o 13:29 przez Monek22, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Grał ktoś ostatnio w Darksiders II Deathinitive Edition, słyszałem że po premierze tytuł miał spore kłopoty z optymalizacją, a jak sprawa wygląda obecnie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

Czy Van Helsing Final Cut jest jakoś "powiązany" na Steam ze zwykłą trylogią? Czy mogę opchnąć klucz do Final Cut, czy zadziała on tylko na moim koncie gdzie już mam zwykłą trylogię?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

możesz opchnąć, nie jest powiązany z twoim kontem
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

mars28 pisze: Czy Van Helsing Final Cut jest jakoś "powiązany" na Steam ze zwykłą trylogią? Czy mogę opchnąć klucz do Final Cut, czy zadziała on tylko na moim koncie gdzie już mam zwykłą trylogię?
Ryzykujesz tylko tym, że niektórzy skarżyli się że otrzymali wykorzystany już klucz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Ten Darksiders II Deathinitive faktycznie będzie do 15 kwietnia za 2.99 Euro?
Niby to nie jest jakaś super mega promocja, ale na Steamie ostatnio taka bieda, że 'to' wydawało mi się wręcz price bugiem. ;x
A przez 2 dni to jeszcze trochę z kart by mi wpadło, tak, że nie trzebaby dopłacać z PP czy VISA.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze:
mars28 pisze: Czy Van Helsing Final Cut jest jakoś "powiązany" na Steam ze zwykłą trylogią? Czy mogę opchnąć klucz do Final Cut, czy zadziała on tylko na moim koncie gdzie już mam zwykłą trylogię?
Ryzykujesz tylko tym, że niektórzy skarżyli się że otrzymali wykorzystany już klucz.
"If you have a duplicate code, refresh the code page, log out of Steam completely, relog, refresh, and you should have a new key."
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Też macie problemy ze steamcommunity ? Nawet whishlisty nie mogę przejrzeć.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Tak.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja nie mogę obejrzeć gier innego użytkownika, ani wchodzić w recenzje.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

U mnie dziś pobierało jakieś tajemnicze patche do każdej gry na dysku. :E
ODPOWIEDZ