Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
5 dni temu dodali do Gothic 1 / 2 / 3 w patchu pełen polski dubbing
Specjalnie ściągnęłam grę, żeby sprawdzić rewelacje z komentarzy na głównej i wszystko działa. Teraz zobaczyć, czy da się trochę podrasować grafikę tylko
MSKOTOR pisze: 5 dni temu dodali do Gothic 1 / 2 / 3 w patchu pełen polski dubbing
Specjalnie ściągnęłam grę, żeby sprawdzić rewelacje z komentarzy na głównej i wszystko działa. Teraz zobaczyć, czy da się trochę podrasować grafikę tylko
MSKOTOR pisze: 5 dni temu dodali do Gothic 1 / 2 / 3 w patchu pełen polski dubbing
Taka cena jest od premiery. Gra beznadziejna i zabugowana kilkukrotnie rozgrywka zapętliła mi się w nieskończoność zamiast przejść do bossa/kolejnego etapu i jedyny sposób to restart i gra od początku.
Jedyny plus to łatwa do zrealizowania setka w achievmentach, ale chyba nie o to w grach chodzi.
Z tego co zauważyłem to trzeba mieć odpowiednią ilość punktów żeby przejść dalej lub żeby boss się pojawił. Ja już mam 100% i cieszę się, że to odinstalowałem (jeszcze kilkanaście minut i zwymiotowałbym... to przez to tło... ;P )
Nosterex pisze: Z tego co zauważyłem to trzeba mieć odpowiednią ilość punktów żeby przejść dalej lub żeby boss się pojawił. Ja już mam 100% i cieszę się, że to odinstalowałem (jeszcze kilkanaście minut i zwymiotowałbym... to przez to tło... ;P )
Nie zgodzę się do końca za pierwszym razem przeszedłem do ścisłego finału, ale chwila omyłki i nie pokonałem bossa. Za kolejnym razem nabiłem minimum z 5-10 razy więcej punktów, ziewając i boss nie miał żadnej szansy się pojawić.