http://media.empik.com/content/cwk/regu ... 160203.pdf
Warto wspomnieć na głównej o tym
I do tego jakiś giermasz z najnowszej gazetki empiku:

Chyba już trwa.
Przecież tam prawie nic nie ma, co można znaleźć na półkach. Przeglądam już dłuższą chwilę tę listę i może góra 5% tych gier jest w ogóle gdziekolwiek dostępne. Na tej liście są między innymi produkcje takie jak Alpha protocol, czy kolekcjonerki starych Assasinów - niedostępne już od co najmniej kilku lat. Znalazł ktoś z was cokolwiek w dobrej cenie co mogłoby być dostępne w jakimkolwiek empiku?kluhmen pisze: Jakaś wielka wyprzedaż w empiku:
http://media.empik.com/content/cwk/regu ... 160203.pdf
Warto wspomnieć na głównej o tym
Tak się składa, że też jestem z Wro, i asortyment Empiku w Renomie znam dość dobrze
Rozumiem że wybieram : Informacje o pakiecie" to nie mam jakoś wyboru samego contorllera chyba że coś zle robięFrytq pisze: Nie wiem czy pasuje to do retaila ale wrzucę. 2 dni temu ktoś pisał o promocji na dark soulsy 3 i steam controller ze steama. Zestaw był jednak dostępny ze zniżką, tylko jeżeli ktoś kupował 2 produkty na raz. Teraz można wejść w Dark souls 3, wejść w "informacje o zestawie" i dodać do koszyka sam steam controller za 32,99, jest to chyba bug, bo nad pakietem widnieje informacja: "SPECJALNA PROMOCJA! Koniec oferty: 19 stycznia". Jak ktoś chciał kupić controllera "po taniości" to teraz może być najlepsza jak do tej pory okazja.
EDIT: Działa, zamówiłem i przeszło bez problemów.
Wejdź w stronę sklepu Dark Souls 3, poniżej masz zestaw dark souls 3 + steam controller bundle. Wchodzisz na tym w informacje o pakiecie i steam controller jest do dodania do koszyka jako samodzielny produkt ze zniżką 40%. Zapomniałem zaznaczyć, że sam mam dark soulsy 3 już na steamie kupione, także to może być "bariera" jak komuś się nie udaje.mariohyper pisze:Rozumiem że wybieram : Informacje o pakiecie" to nie mam jakoś wyboru samego contorllera chyba że coś zle robięFrytq pisze: Nie wiem czy pasuje to do retaila ale wrzucę. 2 dni temu ktoś pisał o promocji na dark soulsy 3 i steam controller ze steama. Zestaw był jednak dostępny ze zniżką, tylko jeżeli ktoś kupował 2 produkty na raz. Teraz można wejść w Dark souls 3, wejść w "informacje o zestawie" i dodać do koszyka sam steam controller za 32,99, jest to chyba bug, bo nad pakietem widnieje informacja: "SPECJALNA PROMOCJA! Koniec oferty: 19 stycznia". Jak ktoś chciał kupić controllera "po taniości" to teraz może być najlepsza jak do tej pory okazja.
EDIT: Działa, zamówiłem i przeszło bez problemów.