Promocje pudełkowe na PC

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Jakaś wielka wyprzedaż w empiku:
http://media.empik.com/content/cwk/regu ... 160203.pdf

Warto wspomnieć na głównej o tym

I do tego jakiś giermasz z najnowszej gazetki empiku:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 mar 2016, o 14:58 przez kluhmen, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

od kiedy ta promocja?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

smugglersun pisze: od kiedy ta promocja?
Chyba już trwa.
http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=13992185&N=1

Ale chyba tylko w stacjonarnych empikach, nie na stronie.

Podobno promocja jest "nieoficjalna" :v
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Nieoficjalna bo nie ma cen podanych i zniżek, prawdopodobnie czytniki będą wykrywały starą cenę, a nowa zostanie nabita dopiero na kasie
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

smugglersun pisze: Nieoficjalna bo nie ma cen podanych i zniżek, prawdopodobnie czytniki będą wykrywały starą cenę, a nowa zostanie nabita dopiero na kasie
Sprawdź sobie wątek na gry-online. Jest dokładnie tak jak mówisz. Rabat nabija przy kasie.

Potem przejdę się do miejscowego empiku i sprawdzę.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 0
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

kluhmen pisze: I do tego jakiś giermasz z najnowszej gazetki empiku:
Obrazek
Z niektórymi cenami przesadzili, mam tu na myśli głównie Planetary i Enemy Front.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Ciekawi mnie czy dołożą te gry na półki w sklepach. W legnickim empiku nic z tego nie ma :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

kluhmen pisze: Jakaś wielka wyprzedaż w empiku:
http://media.empik.com/content/cwk/regu ... 160203.pdf
Warto wspomnieć na głównej o tym
Przecież tam prawie nic nie ma, co można znaleźć na półkach. Przeglądam już dłuższą chwilę tę listę i może góra 5% tych gier jest w ogóle gdziekolwiek dostępne. Na tej liście są między innymi produkcje takie jak Alpha protocol, czy kolekcjonerki starych Assasinów - niedostępne już od co najmniej kilku lat. Znalazł ktoś z was cokolwiek w dobrej cenie co mogłoby być dostępne w jakimkolwiek empiku?
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

sporo z tych gier można spotkać np w Empiku w Renomie we Wrocławiu i stare kolekcjonerki AC też tam widywałem. Ceny Dark Soulsów nawet kuszące
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Właśnie to jest najgorsze w tej promocji. Jednemu trafią się kolekcjonerki 70% taniej a innemu świat symulatorów :E
U mnie w mieście nawet nie ma co liczyć na fajne promocje. W weekend będę w Krakowie to sprawdzę kilka miejsc.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

smugglersun pisze: sporo z tych gier można spotkać np w Empiku w Renomie we Wrocławiu i stare kolekcjonerki AC też tam widywałem. Ceny Dark Soulsów nawet kuszące
Tak się składa, że też jestem z Wro, i asortyment Empiku w Renomie znam dość dobrze ;) Jedyne kolekcjonerki AC jakie tam znajdziesz obecnie to AC Unity Bastille edition(z tych pecetowych, na konsole może coś jeszcze innego być). Których Dark Soulsów ceny, bo chyba przeoczyłem?
BTW: Na tej liście są nawet jeszcze produkcje na PS2 :D
EDIT: Widzę też, że Office 2003, i Windows XP Home edition też są na tej liście ^^
EDIT 2: Udało mi się w końcu przejrzeć już wszystkie gry(aż mi się w oczach mieni od tego :D), nie znalazłem nic ciekawego niestety, a szukałem raczej cen ogólnie atrakcyjnych, nie tylko takich za które sam bym kupił.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

...bo to stara promocja była.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Shadows: Heretic Kingdom to chyba dobry deal, jak znajdę w moim empiku to kupię :tak:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Shadows: Heretic Kingdom to chyba dobry deal, jak znajdę w moim empiku to kupię :tak:
Mówiąc szczerze przez multum czasu (bodajże z dobry miesiąc z kilkoma dwudniowymi maksymalnie przerwami) był dostępny na empik.com za 8.99 zł lub 9.49 zł :) także kto chciał to już kupił.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Nie wiem czy pasuje to do retaila ale wrzucę. 2 dni temu ktoś pisał o promocji na dark soulsy 3 i steam controller ze steama. Zestaw był jednak dostępny ze zniżką, tylko jeżeli ktoś kupował 2 produkty na raz. Teraz można wejść w Dark souls 3, wejść w "informacje o zestawie" i dodać do koszyka sam steam controller za 32,99, jest to chyba bug, bo nad pakietem widnieje informacja: "SPECJALNA PROMOCJA! Koniec oferty: 19 stycznia". Jak ktoś chciał kupić controllera "po taniości" to teraz może być najlepsza jak do tej pory okazja.
EDIT: Działa, zamówiłem i przeszło bez problemów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Frytq pisze: Nie wiem czy pasuje to do retaila ale wrzucę. 2 dni temu ktoś pisał o promocji na dark soulsy 3 i steam controller ze steama. Zestaw był jednak dostępny ze zniżką, tylko jeżeli ktoś kupował 2 produkty na raz. Teraz można wejść w Dark souls 3, wejść w "informacje o zestawie" i dodać do koszyka sam steam controller za 32,99, jest to chyba bug, bo nad pakietem widnieje informacja: "SPECJALNA PROMOCJA! Koniec oferty: 19 stycznia". Jak ktoś chciał kupić controllera "po taniości" to teraz może być najlepsza jak do tej pory okazja.
Rozumiem że wybieram : Informacje o pakiecie" to nie mam jakoś wyboru samego contorllera chyba że coś zle robię :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

mariohyper pisze:
Frytq pisze: Nie wiem czy pasuje to do retaila ale wrzucę. 2 dni temu ktoś pisał o promocji na dark soulsy 3 i steam controller ze steama. Zestaw był jednak dostępny ze zniżką, tylko jeżeli ktoś kupował 2 produkty na raz. Teraz można wejść w Dark souls 3, wejść w "informacje o zestawie" i dodać do koszyka sam steam controller za 32,99, jest to chyba bug, bo nad pakietem widnieje informacja: "SPECJALNA PROMOCJA! Koniec oferty: 19 stycznia". Jak ktoś chciał kupić controllera "po taniości" to teraz może być najlepsza jak do tej pory okazja.
Rozumiem że wybieram : Informacje o pakiecie" to nie mam jakoś wyboru samego contorllera chyba że coś zle robię :(
Wejdź w stronę sklepu Dark Souls 3, poniżej masz zestaw dark souls 3 + steam controller bundle. Wchodzisz na tym w informacje o pakiecie i steam controller jest do dodania do koszyka jako samodzielny produkt ze zniżką 40%. Zapomniałem zaznaczyć, że sam mam dark soulsy 3 już na steamie kupione, także to może być "bariera" jak komuś się nie udaje.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

To na 90% jest ta "bariera" właśnie, również nie działa mi ten sposób (Nie mam DS 3)

Myślę, że to ma to związek z ostatnią innowacją Steam - tj. kupując pakiet i mając część gier z pakietu płacisz tylko za to, czego nie masz. Tutaj ktoś zapomniał wyłączyć tę możliwość dla pakietu DS 3 + Steam Controller i taki tego efekt. :)

Świetna cena dla osób z DS 3 na koncie.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

bleh i meh

Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Promocja nie działa u osób , które nie posiadają DS3. Szkoda a właśnie mam kasę z kart na conntroler. 60 euro, tak bym oszczędził. Szkoda
ODPOWIEDZ