Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Hej to mój pierwszy wpis to i się przedstawię - cześć jestem Noiya
Zastanawiam się czy jest coś poza Humble Monthly Bundle lub podobnego do IndieBox.
Chodzi mi o taką comiesięczną (lub częściej) prenumeratę gier, w ciemno (bądź nie).
Dzięki za pomoc
Od tego masz pojedyncze bundle na IG, HB - one nie są w ciemno bo widzisz jakie gry otrzymasz za jaką kasę. Dodatkowo są często zapisy na forum aby dostać taką paczkę taniej
Tylko właśnie szukam czegoś z abonamentem - na zasadzie takich niespodzianek o których nie trzeba pamiętać tylko dostaje co miesiąc
- Ale dzięki za odpowiedź
O innych inicjatywach-niespodziankach z grami nie słyszałem (może poza preorderami na bundle od groupees ale to nie działa na zasadzie abonamentu), ale jeżeli jesteś zainteresowany fizycznymi przedmiotami to jest coś takiego jak Loot Crate: https://www.lootcrate.com/
Hej właśnie zapłaciłem za monthly bundle i dostalem klucze do War is Mine i Souths Park, jeżeli teraz anuluję subskrybcje, to dostanę klucze do reszty gier w kwietniu?