Miesięczne bundle w ciemno

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Hej to mój pierwszy wpis to i się przedstawię - cześć jestem Noiya ;)

Zastanawiam się czy jest coś poza Humble Monthly Bundle lub podobnego do IndieBox.
Chodzi mi o taką comiesięczną (lub częściej) prenumeratę gier, w ciemno (bądź nie).
Dzięki za pomoc ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Od tego masz pojedyncze bundle na IG, HB - one nie są w ciemno bo widzisz jakie gry otrzymasz za jaką kasę. Dodatkowo są często zapisy na forum aby dostać taką paczkę taniej ;)

Zapoznaj się uważnie z tą kategorią: http://lowcygier.pl/forum/viewforum.php?f=5
Awatar użytkownika
Łowca

Tylko właśnie szukam czegoś z abonamentem - na zasadzie takich niespodzianek o których nie trzeba pamiętać tylko dostaje co miesiąc ;)
- Ale dzięki za odpowiedź
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Neo. pisze: Od tego masz pojedyncze bundle na IG, HB - one nie są w ciemno bo widzisz jakie gry otrzymasz za jaką kasę.
Czytanie ze zrozumieniem lvl expert. :gwizdany:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

O innych inicjatywach-niespodziankach z grami nie słyszałem (może poza preorderami na bundle od groupees ale to nie działa na zasadzie abonamentu), ale jeżeli jesteś zainteresowany fizycznymi przedmiotami to jest coś takiego jak Loot Crate:
https://www.lootcrate.com/
Awatar użytkownika
Łowca

Hej właśnie zapłaciłem za monthly bundle i dostalem klucze do War is Mine i Souths Park, jeżeli teraz anuluję subskrybcje, to dostanę klucze do reszty gier w kwietniu?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Dostaniesz :)
ODPOWIEDZ