Promo na gry z serii RE, z okazji dwudziestolecia:
http://store.steampowered.com/sale/resident-evil
Trochę szkoda, że "promocje nawet do -83%" ograniczają się jedynie do pierwszego epizodu REvelations 2 i trochę mniejsza obniżka, bo -80%, na ORC które chyba już każdy kto chciał nabył przy ostatniej promocji, chyba zimowej.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Trochę cienka ta ich promka na dwudziestolecie
W sumie nie interesują mnie żadne lumpy i dodatkowe giwerki, jedynie RE: Revelations 2 - ale same epizody i takiej paczki niestety nie ma, tylko Sruxe Deluxe
Poczekam na niższą cenę.
No i RE5: UNTOLD STORIES BUNDLE "kcę", ale też taniej musi być

W sumie nie interesują mnie żadne lumpy i dodatkowe giwerki, jedynie RE: Revelations 2 - ale same epizody i takiej paczki niestety nie ma, tylko Sruxe Deluxe

No i RE5: UNTOLD STORIES BUNDLE "kcę", ale też taniej musi być

WileTheBest pisze: Hmm, są 3 pliki .exe, ale nadal nie wykrywa.
sciezka do exe batmana (od razu odpala gre ten pliczek)
Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\ShippingPC-BmGame.exe
lub scieżka do launchera - obydwa daja ten sam efekt

Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\BmLauncher.exe
lub
Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\BmStartApp.exe
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Na przyszłość:
https://steamstat.us/
Steam is down for routine maintenance every Tuesday - to te dziesięć minut

Pozdrawiam!
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Aaa, no i spolszczenie wyciąć, wkleić do folderu Binaries i dopiero je odpalić? Czy jak?pelikulas pisze:WileTheBest pisze: Hmm, są 3 pliki .exe, ale nadal nie wykrywa.
sciezka do exe batmana (od razu odpala gre ten pliczek)
Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\ShippingPC-BmGame.exe
lub scieżka do launchera - obydwa daja ten sam efekt
Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\BmLauncher.exe
lub
Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Asylum GOTY\Binaries\BmStartApp.exe
Ostatnio zmieniony 23 mar 2016, o 15:31 przez WileTheBest, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czyżby nastąpiła jakaś zmiana w regulaminie steam, czy coś? Przed chwilą udało mi się przesłać wszystkie karty z trzech nieaktywowanych altów na główne konto (teraz muszę odczekać 15 dni). Dodatkowo jedyne ograniczenie rynku na tych kontach to takie, ze nie było na nich transakcji od ostatnich 30 dni. A żadnego z tych kont nie doładowywałem za 5 euro. Albo to jakiś błąd, albo steam mi aktywował "gratis" te 3 konta.
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Opóźnienie mające na celu wyłapanie i zatrzymanie kradzieży przedmiotów.
Jeśli użytkownik wymieniający lub sprzedający przedmioty nie chronił swojego konta przez 7 ostatnich dni mobilnym tokenem uwierzytelniającym:
Wymiany: Począwszy od 9 marca, dostarczenie przedmiotów po zaakceptowaniu wymiany zostanie opóźnione przez Steam nawet do 15 dni
Rynek: Począwszy od 9 marca, oferty sprzedaży będą wstrzymywane przez Steam przed ich zamieszczeniem nawet do 15 dni
To zapewnia użytkownikowi czas na odrzucenie jakichkolwiek oczekujących transakcji, których nie uwierzytelnili.
Odwołanie wymian, które są oczekujące lub wstrzymane, wywoła okres zablokowania wymian na twoim koncie, by zapobiec dalszym nieautoryzowanym próbom wymian twoich przedmiotów. Nie ma za to blokad za odwołanie ogłoszeń na rynku.
Chyba nic się nie zmieniło.
Jeśli użytkownik wymieniający lub sprzedający przedmioty nie chronił swojego konta przez 7 ostatnich dni mobilnym tokenem uwierzytelniającym:
Wymiany: Począwszy od 9 marca, dostarczenie przedmiotów po zaakceptowaniu wymiany zostanie opóźnione przez Steam nawet do 15 dni
Rynek: Począwszy od 9 marca, oferty sprzedaży będą wstrzymywane przez Steam przed ich zamieszczeniem nawet do 15 dni
To zapewnia użytkownikowi czas na odrzucenie jakichkolwiek oczekujących transakcji, których nie uwierzytelnili.
Odwołanie wymian, które są oczekujące lub wstrzymane, wywoła okres zablokowania wymian na twoim koncie, by zapobiec dalszym nieautoryzowanym próbom wymian twoich przedmiotów. Nie ma za to blokad za odwołanie ogłoszeń na rynku.
Chyba nic się nie zmieniło.
- Kontakt:
Tyle, że te moje konta, jako że nie były doładowane za 5 EUR, miały blokadę na wymianę,a teraz nie mają żadnych ograniczeń (tak jakbym je doładował, a tego nie robiłem). A o 15 dniach oczekiwania wiem doskonale.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Obecnie użytkownicy, którzy nie wydali na steam minimum $5 mają zablokowane:
Nie wiem czy się coś zmiemiło, ale na liście nie ma wysyłania wymian. Ja na alcie nigdy nie wydałam tych $5 i zawsze bez problemu wysyłałam z niego wymiany.Sending friend invites
Opening group chat
Voting on Greenlight, Steam Reviews and Workshop items
Participating in the Steam Market
Posting frequently in the Steam Discussions
Gaining Steam Profile Levels (Locked to level 0) and Trading Cards
Submitting content on the Steam Workshop
Posting in an item's Steam Workshop Discussions
Accessing the Steam Web API
Using browser and mobile chat
Adding public artwork and screenshots
- Kontakt:
Wszystkie te powyższe rzeczy mam odblokowane. A teoretycznie nie powinienem mieć.MSKOTOR pisze: Obecnie użytkownicy, którzy nie wydali na steam minimum $5 mają zablokowane:Nie wiem czy się coś zmiemiło, ale na liście nie ma wysyłania wymian. Ja na alcie nigdy nie wydałam tych $5 i zawsze bez problemu wysyłałam z niego wymiany.Sending friend invites
Opening group chat
Voting on Greenlight, Steam Reviews and Workshop items
Participating in the Steam Market
Posting frequently in the Steam Discussions
Gaining Steam Profile Levels (Locked to level 0) and Trading Cards
Submitting content on the Steam Workshop
Posting in an item's Steam Workshop Discussions
Accessing the Steam Web API
Using browser and mobile chat
Adding public artwork and screenshots
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ciesz się póki możesz, jak widzę po reddit to jest to po prostu błąd steam
Wcześniej też czytałam, że przez jakiś czas usługa była niedostępna.
Link gdzie ludzie utracili status zweryfikowanego konta. Ci po prostu "poszło" w drugą i masz tymczasowo konto odblokowane.

Link gdzie ludzie utracili status zweryfikowanego konta. Ci po prostu "poszło" w drugą i masz tymczasowo konto odblokowane.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/app/453790/
O matko...
O matko...