Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

petras_36 pisze: Przed chwilą dostałem kupon na trzeciego Van Helsinga, a dwójki nie posiadam, tylko jedynkę.
Jakie trzeba mieć statystyki na Steam, żeby dostawać tak dobre kupony? Sam się czaję na VH3, kilka dni temu przecenili tylko FinalCut, a pojedyncze tytuły były w normalnych cenach, szkoda. Mam nadzieję, że na SummerSale jednak pojedyncze tytuły dostaną jakieś zniżki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

mars28 pisze:
petras_36 pisze: Przed chwilą dostałem kupon na trzeciego Van Helsinga, a dwójki nie posiadam, tylko jedynkę.
Jakie trzeba mieć statystyki na Steam, żeby dostawać tak dobre kupony? Sam się czaję na VH3, kilka dni temu przecenili tylko FinalCut, a pojedyncze tytuły były w normalnych cenach, szkoda. Mam nadzieję, że na SummerSale jednak pojedyncze tytuły dostaną jakieś zniżki.
Wyrabiaj odznaki, a może akurat trafisz na taki kupon :) niestety nigdy nie wiadomo na co się trafi - ew. śledź topic ze zniżkami do rozdania, może ktoś akurat będzie miał ten kupon na zbyciu :)

http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... &start=800
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

TomHa pisze: Wyrabiaj odznaki, a może akurat trafisz na taki kupon :)
Jak to jest z tymi kuponami za wyrabianie odznak? Nie pamiętam żebym kiedykolwiek dostał jakiś a kilka tych odznak wyrabiałem..
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

FotelSkrzypi pisze:
Jak to jest z tymi kuponami za wyrabianie odznak? Nie pamiętam żebym kiedykolwiek dostał jakiś a kilka tych odznak wyrabiałem..
kazda wyrobiona odznaka = kupon znizkowy na jakaś gre. Chyba ze wyrabiasz odznaki na wyprzedazach to wtedy dostajesz te gówniane karty wyprzedazowe zamiast kuponow znizkowych ;)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

pelikulas pisze:
FotelSkrzypi pisze:
kazda wyrobiona odznaka = kupon znizkowy na jakaś gre. Chyba ze wyrabiasz odznaki na wyprzedazach to wtedy dostajesz te gówniane karty wyprzedazowe zamiast kuponow znizkowych ;)
No tak, karta wyprzedażowa + kupon zniżkowy to już by było za dużo. Dzięki :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

:shock:
FotelSkrzypi@ bez urazy ,masz podpiete konto steam na forum z 66 level , jak nie pamietasz kuponow za wydropienie odznak to sa tylko 3 mozliwosci albo podpioles nie swoje konto steam albo dopalacze lub anaboliki zzarly ci mozg .

down:
Malo prawdopodobne ale mozliwe.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, o 10:52 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Kuba pisze: :shock:
FotelSkrzypi@ bez urazy ,masz podpiete konto steam na forum z 66 level , jak nie pamietasz kuponow za wydropienie odznak to sa tylko 3 mozliwosci albo podpioles nie swoje konto steam albo dopalacze lub anaboliki zzarly ci mozg .
Albo jak to robi dużo osób, poprostu wyrabia się odznaki podczas steamowych wyprzedaży, eventów...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Ja dostałem zniżkę na VH III po restarcie (byl update steam). Podejrzewam, że każdy dostał lub dostanie kto posiada I, II lub obie gry.

@Kuba

Ja np: nigdy nie wyrobiłem odzanki poza steam wyprzedażą. Zniżki jakie dają w 99% są nic nie warte i wolę kartę wyprzedażową (z szansą na foil) niż zniżkę. Nie powinieneś , więc obrażać innego użytkownika forum z tak błachego powodu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Esmer pisze: Po jakim czasie Valve odpowiada/zwraca pieniądze na refund?
Do 7 dni, ale zasadniczo po 24 godzinach już są. Sam właśnie dostałem :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

To chyba zależy od tego co wybraliśmy jako powód refunda i może, ale niekoniecznie jeśli chodzi o czas spędzony w grze, chociaz równie dobrze może po prostu jesteśmy w kolejce, która podczas wyprzedaży jest dłuższa (jak podczas wyprzedaży refundowałem to dostałem po 6 dniach, wczoraj refundowałem trzeciego helsinga i kasa już na koncie)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

smugglersun pisze: To chyba zależy od tego co wybraliśmy jako powód refunda i może, ale niekoniecznie jeśli chodzi o czas spędzony w grze, chociaz równie dobrze może po prostu jesteśmy w kolejce, która podczas wyprzedaży jest dłuższa (jak podczas wyprzedaży refundowałem to dostałem po 6 dniach, wczoraj refundowałem trzeciego helsinga i kasa już na koncie)
No u mnie właśnie tak samo, pamietajmy poprostu że nie robi tego automat tylko tak jak piszą każdy przypadek jest rozpatrywany z osobna więc może to chwile potrwać, ale zasadniczo do 7 dni maksymalnie :macha: .
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy

Dzięki za odpowiedź. ;)
Też refundowałem Van Helsinga i po 24h pieniądzę mam już odblokowane.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Mam problem dotyczący Batmana AA GOTY. Kiedy go zainstalowałem, okazało się, że w plikach gry nie ma tej aplikacji służącej do uruchamiania gry (.exe), jest tylko ikonka na pulpicie ze Steama... Przez co nie mogę spolszczenia zainstalować, bo nie widzi gry. Jak to rozwiązać?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

sprawdź spójność plików gry
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

http://store.steampowered.com/app/388210
Day of the Tentacle Remastered zawitało również na Steamie :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

tigritron pisze: sprawdź spójność plików gry
Sprawdzałem, problem w tym, że nadal nie ma tego pliku .exe nigdzie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

WileTheBest pisze: Mam problem dotyczący Batmana AA GOTY. Kiedy go zainstalowałem, okazało się, że w plikach gry nie ma tej aplikacji służącej do uruchamiania gry (.exe), jest tylko ikonka na pulpicie ze Steama... Przez co nie mogę spolszczenia zainstalować, bo nie widzi gry. Jak to rozwiązać?

A tutaj zaglądałeś?

https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =238034034
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

WileTheBest pisze: Mam problem dotyczący Batmana AA GOTY. Kiedy go zainstalowałem, okazało się, że w plikach gry nie ma tej aplikacji służącej do uruchamiania gry (.exe), jest tylko ikonka na pulpicie ze Steama... Przez co nie mogę spolszczenia zainstalować, bo nie widzi gry. Jak to rozwiązać?
A sprawdzałeś inne foldery, nie tylko ten główny gry? Bo czasami jest tak, że pliczek .exe się ukrywa w jakiś "binach", "game" czy jeszcze inny :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
A sprawdzałeś inne foldery, nie tylko ten główny gry? Bo czasami jest tak, że pliczek .exe się ukrywa w jakiś "binach", "game" czy jeszcze inny :)
Hmm, są 3 pliki .exe, ale nadal nie wykrywa.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

WileTheBest pisze:
FotelSkrzypi pisze:
Hmm, są 3 pliki .exe, ale nadal nie wykrywa.
Spolszczenie od Cenegi jakby co.
ODPOWIEDZ