Jakie trzeba mieć statystyki na Steam, żeby dostawać tak dobre kupony? Sam się czaję na VH3, kilka dni temu przecenili tylko FinalCut, a pojedyncze tytuły były w normalnych cenach, szkoda. Mam nadzieję, że na SummerSale jednak pojedyncze tytuły dostaną jakieś zniżki.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Wyrabiaj odznaki, a może akurat trafisz na taki kupon

http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... &start=800
kazda wyrobiona odznaka = kupon znizkowy na jakaś gre. Chyba ze wyrabiasz odznaki na wyprzedazach to wtedy dostajesz te gówniane karty wyprzedazowe zamiast kuponow znizkowych

FotelSkrzypi@ bez urazy ,masz podpiete konto steam na forum z 66 level , jak nie pamietasz kuponow za wydropienie odznak to sa tylko 3 mozliwosci albo podpioles nie swoje konto steamJak to jest z tymi kuponami za wyrabianie odznak? Nie pamiętam żebym kiedykolwiek dostał jakiś a kilka tych odznak wyrabiałem..
down:
Malo prawdopodobne ale mozliwe.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, o 10:52 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Albo jak to robi dużo osób, poprostu wyrabia się odznaki podczas steamowych wyprzedaży, eventów...Kuba pisze:
FotelSkrzypi@ bez urazy ,masz podpiete konto steam na forum z 66 level , jak nie pamietasz kuponow za wydropienie odznak to sa tylko 3 mozliwosci albo podpioles nie swoje konto steam albo dopalacze lub anaboliki zzarly ci mozg .Jak to jest z tymi kuponami za wyrabianie odznak? Nie pamiętam żebym kiedykolwiek dostał jakiś a kilka tych odznak wyrabiałem..
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Ja dostałem zniżkę na VH III po restarcie (byl update steam). Podejrzewam, że każdy dostał lub dostanie kto posiada I, II lub obie gry.
@Kuba
Ja np: nigdy nie wyrobiłem odzanki poza steam wyprzedażą. Zniżki jakie dają w 99% są nic nie warte i wolę kartę wyprzedażową (z szansą na foil) niż zniżkę. Nie powinieneś , więc obrażać innego użytkownika forum z tak błachego powodu.
@Kuba
Ja np: nigdy nie wyrobiłem odzanki poza steam wyprzedażą. Zniżki jakie dają w 99% są nic nie warte i wolę kartę wyprzedażową (z szansą na foil) niż zniżkę. Nie powinieneś , więc obrażać innego użytkownika forum z tak błachego powodu.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
To chyba zależy od tego co wybraliśmy jako powód refunda i może, ale niekoniecznie jeśli chodzi o czas spędzony w grze, chociaz równie dobrze może po prostu jesteśmy w kolejce, która podczas wyprzedaży jest dłuższa (jak podczas wyprzedaży refundowałem to dostałem po 6 dniach, wczoraj refundowałem trzeciego helsinga i kasa już na koncie)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
No u mnie właśnie tak samo, pamietajmy poprostu że nie robi tego automat tylko tak jak piszą każdy przypadek jest rozpatrywany z osobna więc może to chwile potrwać, ale zasadniczo do 7 dni maksymalniesmugglersun pisze: To chyba zależy od tego co wybraliśmy jako powód refunda i może, ale niekoniecznie jeśli chodzi o czas spędzony w grze, chociaz równie dobrze może po prostu jesteśmy w kolejce, która podczas wyprzedaży jest dłuższa (jak podczas wyprzedaży refundowałem to dostałem po 6 dniach, wczoraj refundowałem trzeciego helsinga i kasa już na koncie)

- Podziękował: 74 razy
- Podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Mam problem dotyczący Batmana AA GOTY. Kiedy go zainstalowałem, okazało się, że w plikach gry nie ma tej aplikacji służącej do uruchamiania gry (.exe), jest tylko ikonka na pulpicie ze Steama... Przez co nie mogę spolszczenia zainstalować, bo nie widzi gry. Jak to rozwiązać?
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt: