Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Jest jakiś cebulowy przepis na gemsy z hrk, żeby dorwan Men of War GOTY? Jakiś bundel albo tania gra?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
bez jaj czysta chamówa. napisałem posta, że men of war z hrk wymaga specjalnych hrk gemsów. to co? zamiast zamieścić tą informację pod linkiem do gry, jakiś genialny mod od razu mojego posta skasował. bo tak prościej, bo tak łatwiej. normalnie gratuluję, robicie wszystko, żeby tylko userów zniechęcić.
a to, że w temacie nadal jest śmietnik (tylko teraz są dwa tematy zamiast jednego) i linki z zakończonymi po 2 minutach giveaway'ami to już nikogo nie interesuje.
a to, że w temacie nadal jest śmietnik (tylko teraz są dwa tematy zamiast jednego) i linki z zakończonymi po 2 minutach giveaway'ami to już nikogo nie interesuje.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Ogólnie to ciesz się, że -1 nie dostałeś tylko usunięcie posta. Mogłeś napisać tutaj. Co prawda teraz HRK to już raczej nie jest rozdawnictwo darmowych gier bo mimo wszystko trzeba coś najpierw kupić.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
bardzo ciekawy tok myślenia. czyli user ma sprawdzać dwa tematy, żeby się dowiedzieć coś o gibku? akurat zawsze były tam darmówki, teraz dopiero to zmienili.
no jakbym dostał -1 to bym dostał chyba nawet informację, że mój post został usunięty. a tak to się człowieku sam domyślaj, kto i dlaczego go usunął :/
no jakbym dostał -1 to bym dostał chyba nawet informację, że mój post został usunięty. a tak to się człowieku sam domyślaj, kto i dlaczego go usunął :/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
I bardzo dobrze, na ten moment już nie wrzucam linków do gier, a często widzę nie które szybciej niż na łowcach, po tym jak któryś mądry usunął mojego posta z kilkoma grami, bo mu się coś nie podobało - przeszedłem w tryb cebulowania, będę tylko brał nie dawał nic w zamian, mam ilka gier do sprzedaża większosć jest darmowych i pewnie nie sprzedam, ale nie wrzucę ich na forum w dziale za darmo, bo nie dość że nikt nie podziękuje to zdobycie jakiejkolwiek reputacji dodatniej graniczy tu z cudem, zmarnują się te kody a nikomu ich nie dam, wolężeby przepadły niż otrzymali je inni którzy nie mają za krzty honoru i po prostu tylko biorą, skoro inni tak mogą to dlaczego mam być lepszy??bobule pisze: bardzo ciekawy tok myślenia. czyli user ma sprawdzać dwa tematy, żeby się dowiedzieć coś o gibku? akurat zawsze były tam darmówki, teraz dopiero to zmienili.
po za tym golden jostick chyba nas nie lubi bo nie mam keya
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
UK? Ja dostałem wczoraj maila o 21.00 z kluczem rabatowym -100% na Dark Souls. Byłem zarejestrowany w Polsce nie UK, dodatkowo siostra nie była zarejestrowana (dokonała rejestracji też w Polsce podczas zakupu) i dostała maila.
Mail
Spoiler:pokaż
No chyba sobie kpisz, wyraźnie napisane jest w tytule, że powinno się dodawać opis. -1 i skasowanie to należy się autorowi wpisu o Man of War.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Ja za szczodrość zostałem zminusowany w tym temacie: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... tart=63001 przez moderatora: Tom Stone. Tak, jak Ty teraz tylko czerpię pełnymi garściami chociaż zdarzyło mi się coś jeszcze tam wrzucić, co okazało się mija się z celem. Już wolę wbić level na SteamGift aby mieć większe szanse na wygrane, niż tu nawet nie zobaczyć słowa dziękuję.zenek132 pisze: przeszedłem w tryb cebulowania, będę tylko brał nie dawał nic w zamian, mam ilka gier do sprzedaża większosć jest darmowych i pewnie nie sprzedam, ale nie wrzucę ich na forum w dziale za darmo, bo nie dość że nikt nie podziękuje to zdobycie jakiejkolwiek reputacji dodatniej graniczy tu z cudem, zmarnują się te kody a nikomu ich nie dam, wolężeby przepadły niż otrzymali je inni którzy nie mają za krzty honoru i po prostu tylko biorą, skoro inni tak mogą to dlaczego mam być lepszy??
Poruszyłem tę kwestię z moderatorem: Tom Stone ale koniec końców otrzymałem ten regulamin: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?p=10060#p10060 , w którym jest napisane, że: "Wszelki offtop będzie surowo karany (dotyczy to również dyskusji z osobami łamiącymi regulamin) - jeśli uważasz, ze czyjś post jest niezgodny z w/w zasadami - nie dyskutuj - zaraportuj go moderatorowi." Pewnie reporty poleciały od "przyjaciół" Polaków.
Ich "Nowy System Reputacji" posiada podpunkt: "Reputacją nagradzać można jedynie posty w merytorycznych częściach forum (O stronie, działach dot. promocji oraz działach pomocy)", czyli tylko w wybranych działach można zdobyć reputację. Skoro tak, to TYLKO w powyższych działach powinno się obawiać na zminusowanie. Inne działy, według mnie, powinny posiadać inny "Nowy System Reputacji".
PS. Czytać szybko, bo jak widzę, komentarze znikają.