Gry darmowe/gry freeware - komentarze

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Co w końcu wiadomo z tymi Dak Soulsami??
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

GizmoWon pisze: Co w końcu wiadomo z tymi Dak Soulsami??
Zdaje się, że to dopiero dzisiaj mija 7 dni od GA, a zawsze może być jakiś dodatkowy poślizg (ich system mailingowy, Twoja poczta itd.), więc spokojnie. (:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Nie panikuj, dziś w nocy dostaniesz klucz ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

minuta nie minela i end :>
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Jest jakiś cebulowy przepis na gemsy z hrk, żeby dorwan Men of War GOTY? Jakiś bundel albo tania gra?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Koshara pisze: Jest jakiś cebulowy przepis na gemsy z hrk, żeby dorwan Men of War GOTY? Jakiś bundel albo tania gra?
Men of War GOTY to bundlowane kilka razy, sprawdź na pchlim czy ktoś jeszcze nie ma.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze:
Nie panikuj, dziś w nocy dostaniesz klucz ;)
Na redicie piszą że obecnie dostali tylko ci z UK i do też tylko UK(trza aktywować zniżkę w jojsticku by dostać kod steam).
Może reszta EU też dostanie?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

bez jaj czysta chamówa. napisałem posta, że men of war z hrk wymaga specjalnych hrk gemsów. to co? zamiast zamieścić tą informację pod linkiem do gry, jakiś genialny mod od razu mojego posta skasował. bo tak prościej, bo tak łatwiej. normalnie gratuluję, robicie wszystko, żeby tylko userów zniechęcić.

a to, że w temacie nadal jest śmietnik (tylko teraz są dwa tematy zamiast jednego) i linki z zakończonymi po 2 minutach giveaway'ami to już nikogo nie interesuje.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Ogólnie to ciesz się, że -1 nie dostałeś tylko usunięcie posta. Mogłeś napisać tutaj. Co prawda teraz HRK to już raczej nie jest rozdawnictwo darmowych gier bo mimo wszystko trzeba coś najpierw kupić.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

bardzo ciekawy tok myślenia. czyli user ma sprawdzać dwa tematy, żeby się dowiedzieć coś o gibku? akurat zawsze były tam darmówki, teraz dopiero to zmienili.
no jakbym dostał -1 to bym dostał chyba nawet informację, że mój post został usunięty. a tak to się człowieku sam domyślaj, kto i dlaczego go usunął :/
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

bobule pisze: bardzo ciekawy tok myślenia. czyli user ma sprawdzać dwa tematy, żeby się dowiedzieć coś o gibku? akurat zawsze były tam darmówki, teraz dopiero to zmienili.
no jakbym dostał -1 to bym dostał chyba nawet informację, że mój post został usunięty. a tak to się człowieku sam domyślaj, kto i dlaczego go usunął :/
I bardzo dobrze, na ten moment już nie wrzucam linków do gier, a często widzę nie które szybciej niż na łowcach, po tym jak któryś mądry usunął mojego posta z kilkoma grami, bo mu się coś nie podobało - przeszedłem w tryb cebulowania, będę tylko brał nie dawał nic w zamian, mam ilka gier do sprzedaża większosć jest darmowych i pewnie nie sprzedam, ale nie wrzucę ich na forum w dziale za darmo, bo nie dość że nikt nie podziękuje to zdobycie jakiejkolwiek reputacji dodatniej graniczy tu z cudem, zmarnują się te kody a nikomu ich nie dam, wolężeby przepadły niż otrzymali je inni którzy nie mają za krzty honoru i po prostu tylko biorą, skoro inni tak mogą to dlaczego mam być lepszy??

po za tym golden jostick chyba nas nie lubi bo nie mam keya
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

co do Dark Soulsów - gdzieś mi mignęła informacja, że akcja jest ograniczona do UK i chyba NA
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 201 razy

huudy pisze: co do Dark Soulsów - gdzieś mi mignęła informacja, że akcja jest ograniczona do UK i chyba NA
bahaha UK i EU
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

UK? Ja dostałem wczoraj maila o 21.00 z kluczem rabatowym -100% na Dark Souls. Byłem zarejestrowany w Polsce nie UK, dodatkowo siostra nie była zarejestrowana (dokonała rejestracji też w Polsce podczas zakupu) i dostała maila.

Mail
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja również nic nie dostałem :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Heh, skoro w Polsce już ktoś dostał, to znaczy że robią jakieś losowanie czy co ?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Primo pisze: Heh, skoro w Polsce już ktoś dostał, to znaczy że robią jakieś losowanie czy co ?
Dobre pytanie, tylko po co coś oferują, nie dotrzymują terminu i nawet nic nie napiszą :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

myślę, że Ci co mieli dostać, to już dostali, reszta obejdzie się smakiem.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Szymi12 pisze: Ogólnie to ciesz się, że -1 nie dostałeś tylko usunięcie posta. Mogłeś napisać tutaj. Co prawda teraz HRK to już raczej nie jest rozdawnictwo darmowych gier bo mimo wszystko trzeba coś najpierw kupić.
No chyba sobie kpisz, wyraźnie napisane jest w tytule, że powinno się dodawać opis. -1 i skasowanie to należy się autorowi wpisu o Man of War.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

zenek132 pisze: przeszedłem w tryb cebulowania, będę tylko brał nie dawał nic w zamian, mam ilka gier do sprzedaża większosć jest darmowych i pewnie nie sprzedam, ale nie wrzucę ich na forum w dziale za darmo, bo nie dość że nikt nie podziękuje to zdobycie jakiejkolwiek reputacji dodatniej graniczy tu z cudem, zmarnują się te kody a nikomu ich nie dam, wolężeby przepadły niż otrzymali je inni którzy nie mają za krzty honoru i po prostu tylko biorą, skoro inni tak mogą to dlaczego mam być lepszy??
Ja za szczodrość zostałem zminusowany w tym temacie: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... tart=63001 przez moderatora: Tom Stone. Tak, jak Ty teraz tylko czerpię pełnymi garściami chociaż zdarzyło mi się coś jeszcze tam wrzucić, co okazało się mija się z celem. Już wolę wbić level na SteamGift aby mieć większe szanse na wygrane, niż tu nawet nie zobaczyć słowa dziękuję.

Poruszyłem tę kwestię z moderatorem: Tom Stone ale koniec końców otrzymałem ten regulamin: http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?p=10060#p10060 , w którym jest napisane, że: "Wszelki offtop będzie surowo karany (dotyczy to również dyskusji z osobami łamiącymi regulamin) - jeśli uważasz, ze czyjś post jest niezgodny z w/w zasadami - nie dyskutuj - zaraportuj go moderatorowi." Pewnie reporty poleciały od "przyjaciół" Polaków.

Ich "Nowy System Reputacji" posiada podpunkt: "Reputacją nagradzać można jedynie posty w merytorycznych częściach forum (O stronie, działach dot. promocji oraz działach pomocy)", czyli tylko w wybranych działach można zdobyć reputację. Skoro tak, to TYLKO w powyższych działach powinno się obawiać na zminusowanie. Inne działy, według mnie, powinny posiadać inny "Nowy System Reputacji".

PS. Czytać szybko, bo jak widzę, komentarze znikają.
ODPOWIEDZ