Wie ktoś może, czy podstawka również jest bez locka?
Napisałem news o wersji Gold z Yuplay, ale wersja standardowa też ma bardzo okazyjną cenę.
The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Szybkie pytanie czy udało się komuś kupić kartą mBanku (masterCard)? Odblokowałem limit ale nie mogę dokonać zakupu...
[EDIT]
Przeszło za 3cim razem,k asa ściągnięta 1 raz
[EDIT]
Przeszło za 3cim razem,k asa ściągnięta 1 raz

Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 22:59 przez Fryk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W folderze pewnie nie ma plików językowych? Hm nie wiem jak to sprawdzić. Poczekam z godzinkę, według steama odblokują za 1h. Nie chcę w ciemno płacić prawię 100zł. Po rosyjsku mi się nie uśmiecha grać.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Właśnie również mam obawy odnośnie wersji językowej gry. Kiedyś na innym forum dotyczącym serii AC ktoś opisywał podobną sytuacje, że instalacje gry miał w języku polskim lecz sama gra była już w języku angielskim. Oczywiście mam nadzieje, że coś takiego wam się nie wydarzy lecz ja chyba na razie wstrzymam się z zakupem.
Gorąca prośba do wszystkich. Jak już uruchomicie grę za godzinę lub kiedy tam odblokują, to powstrzymajcie się od gry i najpierw napiszcie tutaj, jaki jest język w grze 
Napiszcie też, czy dostaliście DLC preorderowe i co to było (bo np. edycje pudełkowe The Division w Rosji trochę się różnią zawartością co do DLC)

Napiszcie też, czy dostaliście DLC preorderowe i co to było (bo np. edycje pudełkowe The Division w Rosji trochę się różnią zawartością co do DLC)
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
No żesz k***** . Pięć osób pisze "pobieram w języku polskim", "ściągam polską wersję językową", a teraz okazuje się, że dotyczy to tylko instalacji, a sama gra może być po rosyjsku?
Zdjąłem newsa z głównej. Bardzo proszę o informację za 40 minut, w jakim języku jest gra. Sam też ściągam, ale mam wolny internet i przekonam się dopiero za 2 godziny.
Zdjąłem newsa z głównej. Bardzo proszę o informację za 40 minut, w jakim języku jest gra. Sam też ściągam, ale mam wolny internet i przekonam się dopiero za 2 godziny.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
Najłatwiej zobaczyć w folderze z grą czy są pliki językowe. Poszukajcie jakiegoś folderu "Localization" "Language" czy czegoś w tym stylu. Stawiam, że są gdzieś na wierzchu.
Stawiam jednak, że skoro przed pobieraniem macie do wyboru polski to gra będzie po polsku. W Black Flagu rosyjskim mam do wyboru tylko i wyłącznie rosyjski.
@remike
Masz wolny internet i pobierze ci się dopiero za 2h, chciałbym mieć taki wolny
U mnie 30 GB to pół dnia ściągania... Dlatego w betę nawet się nie babrałem, mimo że klucze można było dostać zewsząd.
Stawiam jednak, że skoro przed pobieraniem macie do wyboru polski to gra będzie po polsku. W Black Flagu rosyjskim mam do wyboru tylko i wyłącznie rosyjski.
@remike
Masz wolny internet i pobierze ci się dopiero za 2h, chciałbym mieć taki wolny

U mnie 30 GB to pół dnia ściągania... Dlatego w betę nawet się nie babrałem, mimo że klucze można było dostać zewsząd.
Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 23:48 przez serafek5, łącznie zmieniany 2 razy.
W tym przypadku wszystkie pliki mają rozszerzenie sdfdata i są w jednym kataloguserafek5 pisze: Najłatwiej zobaczyć w folderze z grą czy są pliki językowe. Poszukajcie jakiegoś folderu "Localization" "Language" czy czegoś w tym stylu. Stawiam, że są gdzieś na wierzchu.
np sdf-A-0318.sdfdata
Po nazwach plików nie dojdziesz jaka to wersja językowa.