The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Wie ktoś może, czy podstawka również jest bez locka?

Napisałem news o wersji Gold z Yuplay, ale wersja standardowa też ma bardzo okazyjną cenę.
Arn
Awatar użytkownika
Arn
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Strzelam, że tak. Ale głowy nie dam.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Czy jak język instalacji jest polski, to gra będzie już działała po polsku?

Kupiłem sam dla sprawdzenia :]
Awatar użytkownika
Łowca

Szybkie pytanie czy udało się komuś kupić kartą mBanku (masterCard)? Odblokowałem limit ale nie mogę dokonać zakupu...

[EDIT]
Przeszło za 3cim razem,k asa ściągnięta 1 raz :)
Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 22:59 przez Fryk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wersja podstawowa ma język polski?
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Cygg pisze: Wersja podstawowa ma język polski?
A jak to sprawdzić? Kupiłem, ściągam, język instalacji jest po polsku, ale to chyba nie to samo co język gry?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W folderze pewnie nie ma plików językowych? Hm nie wiem jak to sprawdzić. Poczekam z godzinkę, według steama odblokują za 1h. Nie chcę w ciemno płacić prawię 100zł. Po rosyjsku mi się nie uśmiecha grać.
Arn
Awatar użytkownika
Arn
Łowca

To nie język instalacji, tylko język gry. Instalacja będzie w takim języku, w jakim języku masz Uplay.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Arn pisze: To nie język instalacji, tylko język gry. Instalacja będzie w takim języku, w jakim języku masz Uplay.
W takim razie skąd wiesz, że "język gry" jest polski? Przecież samej gry się jeszcze nie da uruchomić?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Właśnie również mam obawy odnośnie wersji językowej gry. Kiedyś na innym forum dotyczącym serii AC ktoś opisywał podobną sytuacje, że instalacje gry miał w języku polskim lecz sama gra była już w języku angielskim. Oczywiście mam nadzieje, że coś takiego wam się nie wydarzy lecz ja chyba na razie wstrzymam się z zakupem.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Gorąca prośba do wszystkich. Jak już uruchomicie grę za godzinę lub kiedy tam odblokują, to powstrzymajcie się od gry i najpierw napiszcie tutaj, jaki jest język w grze :)
Napiszcie też, czy dostaliście DLC preorderowe i co to było (bo np. edycje pudełkowe The Division w Rosji trochę się różnią zawartością co do DLC)
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

No żesz k***** . Pięć osób pisze "pobieram w języku polskim", "ściągam polską wersję językową", a teraz okazuje się, że dotyczy to tylko instalacji, a sama gra może być po rosyjsku?

Zdjąłem newsa z głównej. Bardzo proszę o informację za 40 minut, w jakim języku jest gra. Sam też ściągam, ale mam wolny internet i przekonam się dopiero za 2 godziny.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Poczekam na informacje w jakim języku jest gra.Nie pierwszy raz tak było że sama instalacja była w rodzimym języku, ale gra już nie bardzo.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jak płaciliście kartą to przewalutowało z PLN od razu na RUB? Mam też karty USD, EUR. Nie wiem z której najlepiej zapłacić.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Nie kupuj póki co, dopóki ktoś nie potwierdzi, że jest PL...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wiem, chciałem wiedzieć na przyszłość czy podwójnie czasem nie przewalutowywuje i lepiej w EUR zapłacić z kantora.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Najłatwiej zobaczyć w folderze z grą czy są pliki językowe. Poszukajcie jakiegoś folderu "Localization" "Language" czy czegoś w tym stylu. Stawiam, że są gdzieś na wierzchu.
Stawiam jednak, że skoro przed pobieraniem macie do wyboru polski to gra będzie po polsku. W Black Flagu rosyjskim mam do wyboru tylko i wyłącznie rosyjski.
@remike
Masz wolny internet i pobierze ci się dopiero za 2h, chciałbym mieć taki wolny :D
U mnie 30 GB to pół dnia ściągania... Dlatego w betę nawet się nie babrałem, mimo że klucze można było dostać zewsząd.
Ostatnio zmieniony 7 mar 2016, o 23:48 przez serafek5, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca

Uplay nie ma blokad regionalnych. Jakby była to tylko wersja rosyjska miałbyś instalator po rosyjsku. Jeżeli są wszystkie języki to znaczy że gra jest w tych językach.
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: Jigovsky#0991
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Także czekam na info co do języka :). Mniej spekulacji panowie...
Awatar użytkownika
Łowca

serafek5 pisze: Najłatwiej zobaczyć w folderze z grą czy są pliki językowe. Poszukajcie jakiegoś folderu "Localization" "Language" czy czegoś w tym stylu. Stawiam, że są gdzieś na wierzchu.
Stawiam jednak, że skoro przed pobieraniem macie do wyboru polski to gra będzie po polsku. W Black Flagu rosyjskim mam do wyboru tylko i wyłącznie rosyjski.
W tym przypadku wszystkie pliki mają rozszerzenie sdfdata i są w jednym katalogu
np sdf-A-0318.sdfdata

Po nazwach plików nie dojdziesz jaka to wersja językowa.
ODPOWIEDZ