Gry darmowe/gry freeware - komentarze

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Kuwejt pisze:
Sakre99 pisze: SEGA on Twitter:
"if you already registered - you do not need to do anything more."
Na tłiterze nie widzę tej informacji, ale w goglowym kaszu, jest:

Obrazek

Coś mam przeczucie, że trzeba kliknąć :/
Czyli wypisać się z subskrypcji i zapisać ponownie :gwizdany:
Nie, faktycznie sega wystosowała informację wtedy pamiętam że też to widziałem, że Ci którzy dnia poprzedniego już się zapisali nie muszą nic robić. Widać kluczyki pójdą do wszystkich subskrybentów zarejestrowanych w przeciągu tych killu dni.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

The Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution - Last Stand Tau Commander - darmowe DLC, które jest też dostępne jako część MAKE WAR NOT LOVE. No ale może ktoś się skusi aby zdobyć ten dodatek w ten sposób.

http://store.steampowered.com/app/56493/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

kody tier 3 z makewarnotlove rozesłane
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Może tobie tak.
edit. przyszło
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, o 10:41 przez tigritron, łącznie zmieniany 1 raz.
rbj
Awatar użytkownika
rbj
Predator
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

grzeszabrze pisze: The Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution - Last Stand Tau Commander - darmowe DLC, które jest też dostępne jako część MAKE WAR NOT LOVE. No ale może ktoś się skusi aby zdobyć ten dodatek w ten sposób.

http://store.steampowered.com/app/56493/
Link z maila od Segi również odsyła do tego miejsca, więc to jedyny sposób na dodanie dodatku :dziadek: :P
Awatar użytkownika
Robin Hood

Rozeslali klucze Make War Not Love 3 - Prize 3- z sobotniej subskrypcji, co dziwne nie przyslali kluczy Make War Not Love 3 - Prize 2 ,czy to oznacza ze kto w sobote robil subskrypcje nie dostanie juz klucza Prize 2.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kuba pisze: Rozeslali klucze Make War Not Love 3 - Prize 3- z sobotniej subskrypcji, co dziwne nie przyslali kluczy Make War Not Love 3 - Prize 2 ,czy to oznacza ze kto w sobote robil subskrypcje nie dostanie juz klucza Prize 2.
Szansa na uzyskanie Make War Not Love 3 - Prize 2 była przez ok 24h, a nie jak planowali 48h, po tym czasie juz wyskakiwał komunikat że im sie kody skończyły. Więc tylko osoby które za wczasu dokonały subskrybcji dostały klucze :macha:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Jest tutaj ktoś kto nie zdążył załapać się na ostatnie Make War Not Love?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja wlasznie czekam nadal na klucz Renegad ops , ale dostalem klucz na Warhammer .
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja się nawet nie rejestrowałem znowu bo z SEGI pisali że nie trzeba jeszcze raz i rzeczywiście dostałem na email zarejestrowany podczas Prize 2, nagrodę z Prize 3 także wszystko cymes :macha:
batto pisze: Ja wlasznie czekam nadal na klucz Renegad ops , ale dostalem klucz na Warhammer .
Klucz na Warhammer ? Masz na myśli to DLC co można za darmo wbić na konto ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Tak wlasznie dostalem te a bylem rejestrowany do renegad ops .
Awatar użytkownika
Robin Hood

batto pisze: Ja wlasznie czekam nadal na klucz Renegad ops , ale dostalem klucz na Warhammer .
jak nacisnoles "redeem prize" w Gunstar Heroes, Renegade Ops , Viking: Battle of Asgard to dostaniesz a moze juz masz sprawdz spam temat listu SEGA Claim Your Make War Not Love Steam Code bo tam bylo dwa przyciski "redeem prize" pierwszy byl dla DLC albo jak robiles subskrypcje na prize 2 tez powinienes juz miec klucz na prize 3.

P.S.
U mnie z piatku, soboty i niedzieli poprzychodzily klucze prize 3, tylko juz prize 2 tylko za subskrypcje z piatku.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, o 11:48 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

batto pisze: Tak wlasznie dostalem te a bylem rejestrowany do renegad ops .
Aaaa, to DLC to każdy może sobie pobrać, a jak się rejestrowałeś na Prize 2 albo Prize 3 to poprostu poczekaj, dalej sporo ludzi jeszcze czeka dopiero na te klucze. Bądź cierpliwy :) :dziadek:
Kuba pisze:
jak nacisnoles "redeem prize" w Gunstar Heroes, Renegade Ops , Viking: Battle of Asgard to dostaniesz a moze juz masz sprawdz spam temat listu SEGA Claim Your Make War Not Love Steam Code bo tam bylo dwa przyciski "redeem prize" pierwszy byl dla DLC

P.S.
U mnie z piatku, soboty i niedzieli poprzychodzily klucze prize 3, tylko juz prize 2 tylko za subskrypcje z piatku.
Jak nawet jakby tego nie wciskał tylko zarejestrował się wyłącznie podczas Prize 2 to dostanie, ja tak dostałem. Czekać trzeba i tyle :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ja dopiero dziś o godzinie 3:17 dostałem kluczyk od Make War Not Love no nic ciesze się bo już przestałem liczyć ze w ogóle go otrzymam :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

hoopek_10 pisze: Ja dopiero dziś o godzinie 3:17 dostałem kluczyk od Make War Not Love no nic ciesze się bo już przestałem liczyć ze w ogóle go otrzymam :D
A który, Prize 2 czy Prize 3 ? ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

2 dostałem dzień bodajże po teraz mówię o 3 :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

hoopek_10 pisze: 2 dostałem dzień bodajże po teraz mówię o 3 :)
Sorry, ale nie rozumiem co napisałeś.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Będą dosyłać jeszcze te klucze? Bo na razie tylko Warhammer doszedł?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Faktycznie napisałem dość niezrozumiale.
Odpowiedziałem koledze na pytanie, pierwszy zestaw który był rozdawany już kilka dni temu dostałem dość szybko jeden dzień po za subskrybowaniu a zestaw Make war not love 3 przyszedł dzisiaj w nocy o godzinie 3:17 na maila, 2/3 dni od momentu kiedy dałem subskrypcje. Ktoś się wcześniej pytał czy jeżeli brało się udział w poprzednim rozdawaniu kluczy to musi ponownie za subskrybować i czy klucz mu przyjdzie na maila którego już wcześniej użył, ja dołączyłem do akcji na mailu w którym już ich subskrybowałem oraz na mailu na którym dopiero co dałem subskrypcje na oba maile klucze przyszły w podobnym czasie.
ODPOWIEDZ