Nie, faktycznie sega wystosowała informację wtedy pamiętam że też to widziałem, że Ci którzy dnia poprzedniego już się zapisali nie muszą nic robić. Widać kluczyki pójdą do wszystkich subskrybentów zarejestrowanych w przeciągu tych killu dni.
Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
The Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution - Last Stand Tau Commander - darmowe DLC, które jest też dostępne jako część MAKE WAR NOT LOVE. No ale może ktoś się skusi aby zdobyć ten dodatek w ten sposób.
http://store.steampowered.com/app/56493/
- Kontakt:
https://gleam.io/WU9mM/1000x-broken-dreams-
Znow broken dreams
Znow broken dreams
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Link z maila od Segi również odsyła do tego miejsca, więc to jedyny sposób na dodanie dodatkugrzeszabrze pisze: The Warhammer 40,000: Dawn of War II: Retribution - Last Stand Tau Commander - darmowe DLC, które jest też dostępne jako część MAKE WAR NOT LOVE. No ale może ktoś się skusi aby zdobyć ten dodatek w ten sposób.

Rozeslali klucze Make War Not Love 3 - Prize 3- z sobotniej subskrypcji, co dziwne nie przyslali kluczy Make War Not Love 3 - Prize 2 ,czy to oznacza ze kto w sobote robil subskrypcje nie dostanie juz klucza Prize 2.
- Kontakt:
Szansa na uzyskanie Make War Not Love 3 - Prize 2 była przez ok 24h, a nie jak planowali 48h, po tym czasie juz wyskakiwał komunikat że im sie kody skończyły. Więc tylko osoby które za wczasu dokonały subskrybcji dostały klucze

- Kontakt:
Ja się nawet nie rejestrowałem znowu bo z SEGI pisali że nie trzeba jeszcze raz i rzeczywiście dostałem na email zarejestrowany podczas Prize 2, nagrodę z Prize 3 także wszystko cymes

Klucz na Warhammer ? Masz na myśli to DLC co można za darmo wbić na konto ?
jak nacisnoles "redeem prize" w Gunstar Heroes, Renegade Ops , Viking: Battle of Asgard to dostaniesz a moze juz masz sprawdz spam temat listu SEGA Claim Your Make War Not Love Steam Code bo tam bylo dwa przyciski "redeem prize" pierwszy byl dla DLC albo jak robiles subskrypcje na prize 2 tez powinienes juz miec klucz na prize 3.
P.S.
U mnie z piatku, soboty i niedzieli poprzychodzily klucze prize 3, tylko juz prize 2 tylko za subskrypcje z piatku.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2016, o 11:48 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Aaaa, to DLC to każdy może sobie pobrać, a jak się rejestrowałeś na Prize 2 albo Prize 3 to poprostu poczekaj, dalej sporo ludzi jeszcze czeka dopiero na te klucze. Bądź cierpliwy

Jak nawet jakby tego nie wciskał tylko zarejestrował się wyłącznie podczas Prize 2 to dostanie, ja tak dostałem. Czekać trzeba i tyleKuba pisze:jak nacisnoles "redeem prize" w Gunstar Heroes, Renegade Ops , Viking: Battle of Asgard to dostaniesz a moze juz masz sprawdz spam temat listu SEGA Claim Your Make War Not Love Steam Code bo tam bylo dwa przyciski "redeem prize" pierwszy byl dla DLC
P.S.
U mnie z piatku, soboty i niedzieli poprzychodzily klucze prize 3, tylko juz prize 2 tylko za subskrypcje z piatku.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Faktycznie napisałem dość niezrozumiale.
Odpowiedziałem koledze na pytanie, pierwszy zestaw który był rozdawany już kilka dni temu dostałem dość szybko jeden dzień po za subskrybowaniu a zestaw Make war not love 3 przyszedł dzisiaj w nocy o godzinie 3:17 na maila, 2/3 dni od momentu kiedy dałem subskrypcje. Ktoś się wcześniej pytał czy jeżeli brało się udział w poprzednim rozdawaniu kluczy to musi ponownie za subskrybować i czy klucz mu przyjdzie na maila którego już wcześniej użył, ja dołączyłem do akcji na mailu w którym już ich subskrybowałem oraz na mailu na którym dopiero co dałem subskrypcje na oba maile klucze przyszły w podobnym czasie.
Odpowiedziałem koledze na pytanie, pierwszy zestaw który był rozdawany już kilka dni temu dostałem dość szybko jeden dzień po za subskrybowaniu a zestaw Make war not love 3 przyszedł dzisiaj w nocy o godzinie 3:17 na maila, 2/3 dni od momentu kiedy dałem subskrypcje. Ktoś się wcześniej pytał czy jeżeli brało się udział w poprzednim rozdawaniu kluczy to musi ponownie za subskrybować i czy klucz mu przyjdzie na maila którego już wcześniej użył, ja dołączyłem do akcji na mailu w którym już ich subskrybowałem oraz na mailu na którym dopiero co dałem subskrypcje na oba maile klucze przyszły w podobnym czasie.