Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@madHunter kartka, plik txt.

Ja się zaczynam dzięki valve przekonywać do nowych platform, w sumie co to za różnica.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Leigam pisze: Ja się zaczynam dzięki valve przekonywać do nowych platform, w sumie co to za różnica.
Inne platformy nie mają takiej ilości gier więc jednak różnica jest ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 498 razy
Podziękowania: 72 razy

Valve Complete Pack
Release: 13th July 2013

€ 71.99 » € 92.99

€ +21.00 (29.17%) on 17th February 2016

Nosz kur... :E

A chciałem sobie kupić taniej w jakiejś promocji ]:->
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To szukaj handlarza z Kanady lub Norwegii. Oni mają gry o ok 25% taniej od nas.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Revan pisze: http://store.steampowered.com/app/434260/ -> coś dla łowców achievmentów, 50 aczików i setkę dostaniemy za 10 k kliknięć w majonez, tak, bo ta gra polega na klikaniu w majonez. Okazyjnie wraz z postępami towarzyszą nam temu nowe notki fabularne oraz skiny majonezu.
What's under your blanket i Shower with your dad simulator to nie zdołało przebić, ale próbować zawsze można. :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Miałem chęć sobie kupić paczkę Serious Sam Complete i DLC Road to Gehenna ale z nowymi cenami to nawet-75% nic nie da. No i teraz zostawili mi opcje albo grać albo żyć. :( Powinni nas do RU regionu dołączyć.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
Leigam pisze: Ja się zaczynam dzięki valve przekonywać do nowych platform, w sumie co to za różnica.
Inne platformy nie mają takiej ilości gier więc jednak różnica jest ;)
Dawniej jak gra była na kilku platformach to chciałem ją mieć na steamie, teraz mi z deczka wisi czy to steam, origin czy uplay, jeszcze goga muszę spróbować. Na innych gry są tańsze a teraz to już w ogóle.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Dopóki nie będą ruszać rynku za bardzo to zmiana cen aż tak dotkliwa nie będzie.

Potwierdzenie, że to nie błąd:
Valve has not officially supported Euro Zone 2 pricing for quite some time, though through legacy configuration we allowed prices to be defined for that region.

We will be removing all legacy support for Euro Zone 2 pricing as of February 16th. For the majority of titles on sale through Steam, there will be no difference. If your specific title had relied on regional pricing for Euro zone 2, the price of your product will now be set to a euro price that is consistent throughout all the affected countries. If you have special price settings applied to specific countries, there will be no change.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

E tam mówisz, na zimowej wyprzedaży gog kupiłem Star Wars Galactic Ballegrounds i nie odinstalowałem dopóki nie przeszedłem wszystkich kampanii. Szkoda, że wybór nowych gier na tej platformie ogranicza się do indyków i do tytułów mniejszych wydawców.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

polacka frustracja wychodzi ?
zachód stać na zabawę, wschodem nikt się na razie nie przejmuje a rosja ma swoje ceny
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Najśmieszniejsze, że my wcale nie jesteśmy Euro Zone, tylko PLN Zone.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam,
czy macie jakieś doświadczenia związane ze sprzedażą kluczy steam? Gdzie najlepiej to robić? I nie rozumiem o co chodzi w tym g2a, dlaczego jeśli ustalę jakąś cenę, to w sklepie klucz jest wystawiony za cenę ponad 4 razy wyższą.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

GameHunter pisze: Witam,
czy macie jakieś doświadczenia związane ze sprzedażą kluczy steam? Gdzie najlepiej to robić? I nie rozumiem o co chodzi w tym g2a, dlaczego jeśli ustalę jakąś cenę, to w sklepie klucz jest wystawiony za cenę ponad 4 razy wyższą.
Pozdrawiam.
Jeśli dobrze pamiętam to wystawiasz w euro, a później pewnie przeglądasz w PLN :E
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

To by się zgadzało :-)
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, która bardzo mi pomogła i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Witam,
nie orientuje się ktoś, jaką prowizję powinno kosić G2A? Bo wystawiłem klucz za 0,69 EUR, a mam saldo 0,28.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

nie orientuje się ktoś, jaką prowizję powinno kosić G2A? Bo wystawiłem klucz za 0,69 EUR, a mam saldo 0,28.
Pozdrawiam.
Powinieneś mieć wszystko opisane. Z tego co wiem to prowizje są dosyć duże i jest też problem z wypłaceniem kasy, bo też za to jest opłata. Bardzo możliwe, że połowę kasy za sprzedaż tak taniego klucza zabrali.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Czy idlemaster jest bezpieczny? Nie dostanie się bana za dropienie kart? Z np. takiego CS:GO?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

W takim razie cała nadzieja w linkach polecających. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Co do tego programu do dropienia kart, to podobno jest bezpieczny, ale jeśli się boisz, to mozesz pominąć gry typu CS, które posiadają funkcję Anti-Cheat. Niestety jeszcze nie korzystałem, więc więcej nie powiem, ale poważnie nad tym myślę.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, o 15:25 przez GameHunter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Pozdrawiam.
0.35€ za każdą transakcję + 8% ceny
ODPOWIEDZ