@madHunter kartka, plik txt.
Ja się zaczynam dzięki valve przekonywać do nowych platform, w sumie co to za różnica.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 498 razy
- Podziękowania: 72 razy
Valve Complete Pack
Release: 13th July 2013
€ 71.99 » € 92.99
€ +21.00 (29.17%) on 17th February 2016
Nosz kur...
A chciałem sobie kupić taniej w jakiejś promocji![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
Release: 13th July 2013
€ 71.99 » € 92.99
€ +21.00 (29.17%) on 17th February 2016
Nosz kur...

A chciałem sobie kupić taniej w jakiejś promocji
![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
What's under your blanket i Shower with your dad simulator to nie zdołało przebić, ale próbować zawsze można.Revan pisze: http://store.steampowered.com/app/434260/coś dla łowców achievmentów, 50 aczików i setkę dostaniemy za 10 k kliknięć w majonez, tak, bo ta gra polega na klikaniu w majonez. Okazyjnie wraz z postępami towarzyszą nam temu nowe notki fabularne oraz skiny majonezu.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Miałem chęć sobie kupić paczkę Serious Sam Complete i DLC Road to Gehenna ale z nowymi cenami to nawet-75% nic nie da. No i teraz zostawili mi opcje albo grać albo żyć.
Powinni nas do RU regionu dołączyć.

Dawniej jak gra była na kilku platformach to chciałem ją mieć na steamie, teraz mi z deczka wisi czy to steam, origin czy uplay, jeszcze goga muszę spróbować. Na innych gry są tańsze a teraz to już w ogóle.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Dopóki nie będą ruszać rynku za bardzo to zmiana cen aż tak dotkliwa nie będzie.
Potwierdzenie, że to nie błąd:
Potwierdzenie, że to nie błąd:
Valve has not officially supported Euro Zone 2 pricing for quite some time, though through legacy configuration we allowed prices to be defined for that region.
We will be removing all legacy support for Euro Zone 2 pricing as of February 16th. For the majority of titles on sale through Steam, there will be no difference. If your specific title had relied on regional pricing for Euro zone 2, the price of your product will now be set to a euro price that is consistent throughout all the affected countries. If you have special price settings applied to specific countries, there will be no change.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
E tam mówisz, na zimowej wyprzedaży gog kupiłem Star Wars Galactic Ballegrounds i nie odinstalowałem dopóki nie przeszedłem wszystkich kampanii. Szkoda, że wybór nowych gier na tej platformie ogranicza się do indyków i do tytułów mniejszych wydawców.
Witam,
czy macie jakieś doświadczenia związane ze sprzedażą kluczy steam? Gdzie najlepiej to robić? I nie rozumiem o co chodzi w tym g2a, dlaczego jeśli ustalę jakąś cenę, to w sklepie klucz jest wystawiony za cenę ponad 4 razy wyższą.
Pozdrawiam.
czy macie jakieś doświadczenia związane ze sprzedażą kluczy steam? Gdzie najlepiej to robić? I nie rozumiem o co chodzi w tym g2a, dlaczego jeśli ustalę jakąś cenę, to w sklepie klucz jest wystawiony za cenę ponad 4 razy wyższą.
Pozdrawiam.
To by się zgadzało 
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, która bardzo mi pomogła i pozdrawiam!

Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, która bardzo mi pomogła i pozdrawiam!
Witam,
nie orientuje się ktoś, jaką prowizję powinno kosić G2A? Bo wystawiłem klucz za 0,69 EUR, a mam saldo 0,28.
Pozdrawiam.
nie orientuje się ktoś, jaką prowizję powinno kosić G2A? Bo wystawiłem klucz za 0,69 EUR, a mam saldo 0,28.
Pozdrawiam.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Powinieneś mieć wszystko opisane. Z tego co wiem to prowizje są dosyć duże i jest też problem z wypłaceniem kasy, bo też za to jest opłata. Bardzo możliwe, że połowę kasy za sprzedaż tak taniego klucza zabrali.
W takim razie cała nadzieja w linkach polecających. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Co do tego programu do dropienia kart, to podobno jest bezpieczny, ale jeśli się boisz, to mozesz pominąć gry typu CS, które posiadają funkcję Anti-Cheat. Niestety jeszcze nie korzystałem, więc więcej nie powiem, ale poważnie nad tym myślę.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2016, o 15:25 przez GameHunter, łącznie zmieniany 1 raz.