http://store.steampowered.com/app/253490/
Całkiem popularny Cabal Online niedługo zawita na Steamie ^^
Szkoda że od lat jest martwy. Tzn. ludzie grają, ale to już nie to co 5 lat temu. Grałem od startu otwartej bety, ale potem wygrała pazerność wydawcy. Zaczęło się cięcie dropu (w tym pożądanych "wlotek" do dungów, które dodano do Item Shopu), alzu (niby walka z botami) kończąc na eventach z których radość mogli czerpać tylko ci którzy kupowali wirtualną walutę (może ktoś jeszcze pamięta szanse na zdobycie Sig Metalowych setów z ampem w czasach gdy były to end game przedmioty bo Mitryle to były jednostkowe sztuki na serwer). Do tego z każdą kolejną aktualizacją coraz bardziej premiowane były nie osoby które tak jak ja poświęciły tej grze kilka lat ale nowi gracze, którzy to co ja zdobywałem przez 2-3 lata mogli osiągnąć w maks pół roku. Ostatnim standardowym gwoździem do trumny były boty, alz selerzy i oszuści, których nie banowano mimo tego że jedna z aktualizacji wprowadziła top listy czasów przejścia dungów więc byli widoczni jak na dłoni.
Tak niespecjalnie :U
Ale to zlepek sci-fi i magi
Jeśli lubisz grindować, masz grupkę znajomych i nie przeszkadza ci brak open worldu to polecam Warframe. Kosmiczni cyber ninja mutanty, siekanie hord wrogów - te sprawy. Jest w tej grze coś, co sprawiło, że mam w niej ponad 600 godzin.