Ubishop sobie jaja robi

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Za 100 punktów ubi można zgarnąć 20% rabatu na zakupy w Ubishopie. Oczywiście e-mail nie przychodzi z kodem, a pisali że w ciągu 5 minut otrzymam kod. Poszperałem trochę i ten problem się ciągnie od roku. Jak można przez rok tego nie naprawić? Myślicie że to nie jest świadome działanie? Ktoś weźmie kod, straci 100 punktów i nie kupi na Steamie bo czeka na -20% na Uplayu. Biorąc pod uwagę ile czasu się ciągnie ten problem, myślę że to jest celowe działanie - email z kopią mojego ticketu z supportu przychodzi od razu, tak samo klucze, no ale rabat nie może :dziadek:
Jak ktoś nie chce się denerwować to lepiej niech nie kupuje tego rabatu.
Tematy na forum ubi:
http://forums.ubi.com/showthread.php/10 ... op-rewards
http://forums.ubi.com/showthread.php/11 ... y-discount
Awatar użytkownika
Predator

Kupiłem ten rabat w czasie wyprzedaży w grudniu, ew. na początku stycznia to było i do dzisiaj go nie dostałem, w sumie zapomniałem już o tym ;d
ale nie wiem po co w ogóle taką 'możliwość' wrzucać i tylko klienta robić w ciula.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Może nie planowali ze ktoś to kupi przy tak dużych cenach xD
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

Ubi ma to do siebie ze nie przejmuje się krytyką i robi to co chce tak jak chce, dobrym przykładem są serwery multiplayer w nowym Reinbow Sixie oraz ich przezajebi*** sapport który olewa mnie od kilku miesięcy :D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam
Od 2 lat nie kupiłem ani od roku nie grałem w żadną grę ubi.Po tym jak jakieś 2 lata zacząłem grę w heroes online. Po roku gry ( ostatnie pół roku to wieczna walka z bugami, z tępą administracją, fałszem i obłudą na forum gry, olewaniem graczy, oszukiwaniem graczy ma walucie w grę która to przez przypadek się wydawała na nikomu nie potrzebne gówna, zrobienie bezczelnie gry pay 2 win, tolerowanie bugerów którzy tworzyli niesamowite artefakty, dysproporcje pomiędzy nowymi a starymi graczami(tak były, starzy gracze mieli lepsze artefakty i lepiej rozbudowane zamki), powierzchowne naprawianie błędów w grze które później pojawiały się od nowa i nie można ich było naprawić), pożegnałem się z firmą ubisoft już na cały rok, nie gram i nie grałem (pomijając heroesa 3 plus wog, to nie jest ich gra i szkoda że dostali tęserię bo ja zmarnowali) , nie kupiłem też od nich nic, nie mam konta uplay, wszystkei moje dane kazałem im wyrzucić. Kwestia teraz po co to pisze. Ano po to że chce ci powiedzieć że jakoś po nich nie płaczę. Oni chyba po mnie też bo nicdo mnie nie piszą ani nic. Słyszałem że ich nowe gry to siedliszcza bugów i dobrze. Ja na szczęście nie zamierzam do nich dopłacać, niech upadną, nie szanują oni graczy, a ci jak wierne psy lecą po kawałek kaszanki, a jedyne co dostają to kopa po rzyci. Dlatego rzuć ta firmę i poszukaj nowych alternatyw
Awatar użytkownika
Łowca

Ja też tej firmy nie lubię, nie potrafią nawet robić normalnych gier z normalnym zapisem kiedy tego chce gracz tylko wciskają w swoje gry te wstrętne konsolowe punkty kontrolne i do tego ich gry są żałośnie trudne żeby się tylko wkurzać, pamiętam Far Cry gdzie ginąłem co chwilę czy też Prince of Persia Two Thrones gdzie w 3/4 gry nagle zrobiła się nie do przejścia przez walkę naraz z dwoma bossami podczas gdy oni byli opancerzeni, uzbrojeni a ja miałem tylko sam nóż, ta wymieniona walka tutaj to tak "uczciwa" jak oni sami, poza tym jakoś w Prince of Persia 3D można było zapisać kiedy się chciało a tu taki paskudny krok w tył.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

BlackLion, tu akurat się z tobą nie zgodzę, prince of persia dwa trony była nadzwyczaj łatwa, a walka z tymi bossami to nic innego jak zwykłe unikanie ciosu i w odpowiednim momencie wciskanie e i ataku, to już walka z ojcem księcia w piaskach czasu była trudniejsza bo przeciwnikow było 5, na poczatku gry walka z tymi bossami tak była by trudna, ale pod koniec to już łatwizna, zwłaszcza że niektóre walki były bardziej trudniejsze niż te dwa bossy, tak samo far cry , mimo otwartości świata gra jest schematyczna, przeciwnicy nei zakakują sprytem, potworki często się zawieszają i gdzie tym tam co chwilę giniesz? zwłaszzca że masz termowizję do użytku, fajne google które namierzają ci gdzie są wrogowie, po prostu sądzęże nie umiesz grać, bo początkowe gry firmy ubi robiła niezłe, ale teraz próbuje spijać smietankę
Awatar użytkownika
Łowca

Może i nie umiem ale jakoś przeszedłem Stalkera:Cień Czarnobyla czy HL:Opposing Force które też łatwe nie były a w Far Cry to choćby mutantom wystarczył jeden skok by zabić, w niektórych fragmentach nie ginąłem, fakt ale zdarzały się miejsca że aż kilka razy nim poszedłem dalej, walka na otwartym terenie to jedno ale gdy jest most i choćby parę budynków czy jazda dżipem to już bywało inaczej, mnie tam i tak najbardziej denerwowało powtarzanie całych fragmentów gry po tym jak się zginęło. A co do Piasków Czasu to słyszałem jedynie że jest o wiele trudniejsza niż Dwa Trony, a w nich do tych dwóch bossów radziłem sobie niemal nie ginąc, nawet tory przeszkód robiłem bez problemu jakoś, a tam przy tych dwóch bossach mimo wielu prób zaniemogłem, chociaż może kiedyś znów spróbuję. Ale to wszystko nie zmienia faktu że od ubisoftu nie kupiłbym żadnej nowej gry, zresztą ja nawet w Assasins Creed w ogóle nie grałem. A konta na uplay ani tyle bym nie założył, nie po tym co tu przeczytałem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Ale co ma Far Cry robiony przez niezależny Crytek do polityki wydawcy?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Angrenbor pisze: Ale co ma Far Cry robiony przez niezależny Crytek do polityki wydawcy?
nie mam pojecia. Ale za to gram w pierwsze CoD na x360 i to co sie dzieje w Domu Pawlowa to prawdziwy koszmar. Far Cry przy tym to male miki.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Black w dwu tronach te dwa bliżniacy to taka sama walka jak z tym wielkim na arenie, z tym że na arenie musisz biegaćpo ścianach i wspinać się żeby odpowiednio skoczyć i w odpowiednich momentach wbijać sztylet, to w bliżniakach musisz tylko uskakiwać turlać sie itp i też w odpowiednim momencie wbijać sztylet, po za tym dwa trony nie było zbugowane tak jak i far cry,
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

Rasiek pisze: Za 100 punktów ubi można zgarnąć 20% rabatu na zakupy w Ubishopie. Oczywiście e-mail nie przychodzi z kodem, a pisali że w ciągu 5 minut otrzymam kod.
Ja korzystam z tych kodów i jak dotąd wszystkie otrzymałem. Co prawda nie przychodzą w ciągu 5 minut - raz nawet czekałem kilka dni - więc zawsze trzymam jeden na zapas :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

a to nie jest -20% od normalnej ceny? Sumuje się z promocjami?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

@buck
Jak najbardziej się sumuje. Używałem ich tylko na promocjach.
Awatar użytkownika
Łowca

Rasiek pisze: Za 100 punktów ubi można zgarnąć 20% rabatu na zakupy w Ubishopie. Oczywiście e-mail nie przychodzi z kodem, a pisali że w ciągu 5 minut otrzymam kod. Poszperałem trochę i ten problem się ciągnie od roku. Jak można przez rok tego nie naprawić? Myślicie że to nie jest świadome działanie? Ktoś weźmie kod, straci 100 punktów i nie kupi na Steamie bo czeka na -20% na Uplayu. Biorąc pod uwagę ile czasu się ciągnie ten problem, myślę że to jest celowe działanie - email z kopią mojego ticketu z supportu przychodzi od razu, tak samo klucze, no ale rabat nie może :dziadek:
Tematy na forum ubi:
Takie rzeczy powinno się pisać do supportu, zamiast na jakimś przypadkowym forum o grach. Kody które zamawiałem ja zostały dostarczane w ciągu 2-3 dni od chwili zamówienia, więc nie jest to raczej celowe działanie. : )
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

niemalimitów pisze:
Rasiek pisze: Za 100 punktów ubi można zgarnąć 20% rabatu na zakupy w Ubishopie. Oczywiście e-mail nie przychodzi z kodem, a pisali że w ciągu 5 minut otrzymam kod. Poszperałem trochę i ten problem się ciągnie od roku. Jak można przez rok tego nie naprawić? Myślicie że to nie jest świadome działanie? Ktoś weźmie kod, straci 100 punktów i nie kupi na Steamie bo czeka na -20% na Uplayu. Biorąc pod uwagę ile czasu się ciągnie ten problem, myślę że to jest celowe działanie - email z kopią mojego ticketu z supportu przychodzi od razu, tak samo klucze, no ale rabat nie może :dziadek:
Tematy na forum ubi:
Takie rzeczy powinno się pisać do supportu, zamiast na jakimś przypadkowym forum o grach. Kody które zamawiałem ja zostały dostarczane w ciągu 2-3 dni od chwili zamówienia, więc nie jest to raczej celowe działanie. : )
napisałem do supportu ale marnie to widzę, zobaczyłem na historię i 2 lata temu mi nie odpowiedzieli i w tych wątkach co podałem też pisali że nie odpisują
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

W którym miejscu mogę wymienić punkty na zniżkę,szukałem wczoraj i nie mogłem znaleźć?Klikam na głównej stronie 20% off with Ubi Club i nie widzę tej opcji tam.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

tu https://club.ubi.com/#!/pl-PL/shop-rewards
(musisz być zalogowany, jak nie wejdzie to kliknij u góry "nagrody w sklepie" :dziadek: )
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Firma Ubisoft już taka jest, że gdzieś mają klientów i nie wiem jakim cudem w ogóle udało im się aż tak wybić... Kupiłem kiedyś 3 gry Ubisoftu, lecz już z pierwszą miałem problem, gdyż przy odpalaniu się UplayLaunchera wyskakiwało mi "program nie odpowiada", więc nawet zalogować się nie mogłem. Trochę pograłem, ale w końcu mi się znudziło użeranie z błędami i na rok odpuściłem sobie granie na Uplayu. Po jakimś czasie coś mnie naszło, żeby dać im drugą szansę, pobrałem Uplaya, instalacja przebiegła gładko, zalogowałem, ale na tym moje zadowolenie się skończyło... okazało się, że wszystkie moje gry i znajomi zniknęli, magia..!!?? Znów rzuciłem to w cholerę... Ostatnio siedziałem i pomyślałem, że zagrałbym sobie w Far Cry'a 3 i znów spróbowałem. Tym razem nawet nie udało mi się zalogować, ponieważ zapomniałem hasła, a mail do zmiany/przypomnienia (nie pamiętam już) nie przyszedł jeszcze, a czekam gdzieś już od miesiąca. Także, pozdrowienia dla Ubi, obyście zbankrutowali!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

ToXic pisze: Firma Ubisoft już taka jest, że gdzieś mają klientów i nie wiem jakim cudem w ogóle udało im się aż tak wybić... Kupiłem kiedyś 3 gry Ubisoftu, lecz już z pierwszą miałem problem, gdyż przy odpalaniu się UplayLaunchera wyskakiwało mi "program nie odpowiada", więc nawet zalogować się nie mogłem. Trochę pograłem, ale w końcu mi się znudziło użeranie z błędami i na rok odpuściłem sobie granie na Uplayu. Po jakimś czasie coś mnie naszło, żeby dać im drugą szansę, pobrałem Uplaya, instalacja przebiegła gładko, zalogowałem, ale na tym moje zadowolenie się skończyło... okazało się, że wszystkie moje gry i znajomi zniknęli, magia..!!?? Znów rzuciłem to w cholerę... Ostatnio siedziałem i pomyślałem, że zagrałbym sobie w Far Cry'a 3 i znów spróbowałem. Tym razem nawet nie udało mi się zalogować, ponieważ zapomniałem hasła, a mail do zmiany/przypomnienia (nie pamiętam już) nie przyszedł jeszcze, a czekam gdzieś już od miesiąca. Także, pozdrowienia dla Ubi, obyście zbankrutowali!
Ja podobnie jak Ty, chciałem dać szanse Uplayowi. Kupiłem Far Cry 3 Potem z Cd Action dodałem Blood Dragon myślę fajnie zrobię sobie kolekcję Far Cry. po dwóch dniach chciałem zagrać w Far Cry 3 lecz tego już na liście nie było. Czemu? Nie wiem może kupiłem kradziony klucz może coś... Ja tez dziękuje tej firmie.
Zablokowany