Według opisu na stronie:
This game cannot be activated outside Latin America.
A miałeś aktywny połudnowoamerykański VPN ?Wyssanypaput pisze:Mam ten sam problem.
Konto pp argentyńskie, z potwierdzonym nr pin z entropay czyli w pełni aktywne.
Po próbie zakupu The division Gold z nuuvem otrzymałem informację na stronie paypal po hiszpańsku "Nie można przetworzyć płatności za pomocą konta PayPal w tym czasie. Spróbuj ponownie później"
Po powrocie do nuuvem info, że operacja została anulowana. Ponownie zalogowałem się na Paypal argentyński a tam nie wiadomo skąd info że konto zostało ograniczone i należy po 1. Udowodnić, że karta jest moja (1,5 Euro przelewu), mimo, że to już było zrobione, po 2. wysłać kopię rachunku za prąd etc. do paypal aby potwierdzić adres zamieszkania.
Ma ktoś jakiś pomysł o co w tym wszystkim chodzi? Jednym działa innym nie?
A może ktoś by chciał odsprzedać w pełni działające i zweryfikowane argetyńskie konto paypal? Proszę na PW, na pewno się dogadamy.
sam kupowałem z 3 miesiące temu i normalnie się aktywuje i jest j. polskiFj00b pisze: W przypadku gier na Steam nie pytam nawet, bo wiem jak sprawdzić, ale jak wygląda sprawa z Far Cry 4 Gold na Uplay?
http://www.nuuvem.com/item/far-cry-4-gold-edition
sprawdziłem na http://vps202375.ovh.net/STLOCKS/#purchType i według tej stronki nie ma locka mógłby to ktoś potwierdzić żebym na przyszłość wiedział ?
Robiłem tak samo, miałem kartę z entropay podpiętą. Paypal pobrał mi 1,5E. Zaktywowałem kartę pinem na Paypal. Po próbie zakupów wyskoczyła prośba o ponowną aktywację + wysłanie kopi rachunków z adresem argentyńskim.Mindstorm pisze: Wg mnie nie ma różnicy z jakiego IP zakładałeś konto na Arg PP. Bo to jest tylko konto.
Jaką kartę macie podczepioną pod ten Arg PP.
Uważam, że jeśli macie dodaną polską kartę do Arg PP, to transakcja nie przechodzi, gdyż transfer kasy jest bezpośrednio z Polski.
Pod Arg PP musi być dodana Virtualna karta z Entropej, na której muszą być środki przelane z waszej karty bądź banku. Ja uzupełniłem środki z mojej karty kredytowej na virtualną kartę.
To nie jest wątek z prośbami o pomoc... Poczytaj wątek, a wszystkiego się dowiesz, było to tłumaczone ze 3 razy.