u mnie niestety nie szło, ale może tez wina FF, bo na chromie nie próbowałem z Polskim.
Hola
u mnie niestety nie szło, ale może tez wina FF, bo na chromie nie próbowałem z Polskim.
Hola
Powodem jest że gry pewnie maja locka na zakup i po zakupie nie przechodzi weryfikacji PP. Potrzeba opłacić np. zweryfikowanym argentyńskim PP.
Czy najprostsze? hmmm.....rożnie z tym bywa
he he
Dzięki Wielkie! Temat wyczerpany, jestem pełen wiedzy - od nieco ponad roku zarzuciłem łowienie okazji cenowych, a w międzyczasie wiele się pozmieniało i świat poszedł do przodu (a właściwie gdzieniegdzie to do tyłu chybavattax pisze: TomHa tu masz opis co i jak. Cała procedura aktywacji Entropay i aktywacja karty od nich na PP zajmuje z tydzień, więc lepiej szybko to zrobić, mając na uwadze kolejne promocje na nuuvem.
Steam Sub 86195, Restricted Countries BS PA BZ CR SV GT HN NI VE CO GY SR GF BR PE BO PY UY AR CL EC - Region LockedIstavan pisze: Udało mi się kupić Cities:Skylines. Płatność paypal przeszła, klucz doszedł ale przy wpisywaniu na steam wyskakuje: "Przepraszamy ale wymienione pozycje nie są dostępne w tym kraju. Twoje zamówienie zostało anulowane" Ktoś wie o co chodzi? Na stronie nuuvem nie było informacji o blokadzie regionalnej