Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

taquito pisze:
mnyszu pisze: Udało się kupić mad maxa, argentyński PP bez weryfikacji z polską kartą kredytową oczywiście hola włączona, Na Mozilli nie chciało iść, na chrome od strzała.
Ja kupiłem z polskim paypalem.
u mnie niestety nie szło, ale może tez wina FF, bo na chromie nie próbowałem z Polskim.
Vivolowskyy pisze: Jaki program do zmiany połozenia najelspzy?
Hola
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Marcin89 pisze: Udało się kupić MGS V Ground Zeroes z brazylisjkim holą oraz z polskim PP :)
Zgadza się, właśnie się zasysa na wieczór ;-) Teraz jeszcze SP do FC4 i będzie dobrze ;-)
Awatar użytkownika
Łowca

Ktoś kupił w końcu AC:U ? :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Jest jakiś sposób na zakup Secret Files 3 i Secret Files: Sam Peters? Niby wchodzi do koszyka, ale po zakupie przez Paypal coś tam wyskakuje i ... nici z zakupu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

ZzackK pisze: Ktoś kupił w końcu AC:U ? :)
A czy jest jakiś problem z zakupem?
buck pisze: Jest jakiś sposób na zakup Secret Files 3 i Secret Files: Sam Peters? Niby wchodzi do koszyka, ale po zakupie przez Paypal coś tam wyskakuje i ... nici z zakupu.
Może płacisz polskim PP? Dlatego jest problem?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

no pewnie że polskim. A czy dlatego jest problem? Być może. Dlatego pytam, może ktoś już to zwalczył?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Rozwiązanie to pewnie południowoamerykański PP
Awatar użytkownika
Wiedźmin

nie zawsze najprostsze rozwiązanie jest tym jedynym. Pytanie nadal aktualne.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

buck pisze: Jest jakiś sposób na zakup Secret Files 3 i Secret Files: Sam Peters? Niby wchodzi do koszyka, ale po zakupie przez Paypal coś tam wyskakuje i ... nici z zakupu.
Powodem jest że gry pewnie maja locka na zakup i po zakupie nie przechodzi weryfikacji PP. Potrzeba opłacić np. zweryfikowanym argentyńskim PP.
buck pisze: nie zawsze najprostsze rozwiązanie jest tym jedynym. Pytanie nadal aktualne.
Czy najprostsze? hmmm.....rożnie z tym bywa :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

dobrze że napisałeś "np", bo już cię miałem ochrzanić, że zabijasz wszelką inicjatywę na forum ;)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Na karcie produktu Secret Files 3 jak byk :
Available Regions
Este game não pode ser ativado fora da América Latina

Chyba zabiłem inicjatywę. ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

mariohyper pisze: Na karcie produktu Secret Files 3 jak byk :
Available Regions
Este game não pode ser ativado fora da América Latina
Chyba zabiłem inicjatywę. ;)
he he ;)
O! widzisz - to jest merytoryczna odpowiedź. Kto wie, gdyby nuuvem na tablecie nie wczytywało mi się pół godziny, to może sam bym na to wpadł? Zresztą - wyznaję zasadę, że gdyby chcieli, żebym zrozumiał co napisali - to pisaliby po polsku. Zawsze się sprawdza ;)
Dzięki.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Małe pytanko do Tych, co zdecydowali się na Gold Edycję The Division:

http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition

jak rozumiem Hola na Nuuvem i Hola na PP (założonego niby w Argentynie) i powinno pójść - wirtualna karta, np. z mBanku / WBK starczy, czy trzeba gdzieś indziej nabyć?
Ale nie o to do końca mi chodzi - chociaż jak Ktoś odpowie na w/w pytania, to oczywiście będę dźwięczny z całego serca :D - tylko o to, czy Nuuvem przesłał Wam już klucze do UPlaya, czy na razie jeszcze nie dysponują takowymi i czekacie, aż Wam doślą? :)

Z góry Dzięki za odpowiedzi ewentualne i Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ja kupiłem przez argentyńskiego PP,wirtualną kartę do weryfikacji mam na Entropay. Konto trzeb zweryfikować. Hola na Nuuvem, nie trzeba na PP. Chociaż do końca nie wiem, ponieważ otwiera się w osobnym oknie a ja nic nie zmieniam.
Kilka dni temu była promocja wersja gold za 129 reali, na polskie z opłatami wychodziło150zł. Przy aktualnej cenie wyjdzie gdzieś ok. 180zł z hakiem.

Kluczy jeszcze nie ma , Preorder.
Ci użytkownicy podziękowali mariohyper za ten post:
TomHa
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

180 zeta to i tak pikuś przy cenie PL :D a może jeszcze będzie promka u braciszków z Brazylii, zanim zdecyduję się na zakup - to po kolejnej becie będę wiedział już prawie na pewno ;-)

Dzięki i Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
VIP
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

TomHa tu masz opis co i jak. Cała procedura aktywacji Entropay i aktywacja karty od nich na PP zajmuje z tydzień, więc lepiej szybko to zrobić, mając na uwadze kolejne promocje na nuuvem.
Ci użytkownicy podziękowali vattax za ten post:
TomHa
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

vattax pisze: TomHa tu masz opis co i jak. Cała procedura aktywacji Entropay i aktywacja karty od nich na PP zajmuje z tydzień, więc lepiej szybko to zrobić, mając na uwadze kolejne promocje na nuuvem.
Dzięki Wielkie! Temat wyczerpany, jestem pełen wiedzy - od nieco ponad roku zarzuciłem łowienie okazji cenowych, a w międzyczasie wiele się pozmieniało i świat poszedł do przodu (a właściwie gdzieniegdzie to do tyłu chyba :D ) i trzeba ogarniać wszystko nieomal od początku ;)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Udało mi się kupić Cities:Skylines. Płatność paypal przeszła, klucz doszedł ale przy wpisywaniu na steam wyskakuje: "Przepraszamy ale wymienione pozycje nie są dostępne w tym kraju. Twoje zamówienie zostało anulowane" Ktoś wie o co chodzi? Na stronie nuuvem nie było informacji o blokadzie regionalnej
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 104 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Istavan pisze: Udało mi się kupić Cities:Skylines. Płatność paypal przeszła, klucz doszedł ale przy wpisywaniu na steam wyskakuje: "Przepraszamy ale wymienione pozycje nie są dostępne w tym kraju. Twoje zamówienie zostało anulowane" Ktoś wie o co chodzi? Na stronie nuuvem nie było informacji o blokadzie regionalnej
Steam Sub 86195, Restricted Countries BS PA BZ CR SV GT HN NI VE CO GY SR GF BR PE BO PY UY AR CL EC - Region Locked
Została ci aktywacja przez VPN albo oddanie gry na steam gifts, ewentualnie możesz napisać do nuuvem ale nie wiem czy ci oddadzą pieniądze.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzięki za informację. Czy to normalne że na nuuvem na stronie z grą nie ma tej informacji? Nie kupuję tam za często ale wygląda to trochę na kupowanie kota w worku.
ODPOWIEDZ