Pochwal się nowym zakupem

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

to ja się może pochwale ostatnimi zakupami :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Obrazek
Pink Floyd - Oh By The Way Box Set - używka, ale w naprawdę super stanie, Wish You Were Here nawet nie było odpakowane. Po jednym przesłuchaniu nówka też by tak wyglądała, a dałem dwie stówy mniej :D . Ogólnie oceniam pakiet pozytywnie. Sporo się naczytałem o tym, że płyty podczas wyciągania z kartoników mogą się rysować. Zastanawiam się jak, gdyż każdy kompakt, wzorem opakowań vinyli, ma jeszcze foliową koszulkę. Przesłuchać na razie w stanie nie byłem, bo przyszło dopiero przedwczoraj, ale wierzę, że będzie brzmieć super. Chyba, że ktoś kupił tę podrobioną chińską tandetę, gdzie paru rzeczy brakowało i marudzi. Oczywiście, mój egzemplarz to europejski oryginał, nie żadne Pink Gloyd :trollface:

Pink Floyd - The Endless River - ostatnia płyta Floydów. Nowa w folii, zachodnie wydanie w formie książeczki. Pasuje do pudełka OBTW więc mogę całość trzymać razem :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

buck pisze:
MSKOTOR pisze: Nie ma innej niż ta limitowana :D
no to spoko - doczekasz obniżki.
Jeszcze będą prosić, żeby wziąć za 10zł ;)
Trochę w to wątpię, wydaje się gra nie jest made in cenega ale jest sprowadzana z zachodu przez cenego więc nakład jest limitowany a czy opłaci im się sprowadzać następną dużą partię nie jest pewne. Mam takie przeczucie bo gra kosztuje u nas 120 zł czyli dość zachodnie (15 funtów za granicą jet nawet taniej więc podejrzewam że cenega sobie dolicza koszty redystrybucji). Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.

http://goo.gl/7ao3ob
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze:
buck pisze:
MSKOTOR pisze: Nie ma innej niż ta limitowana :D
no to spoko - doczekasz obniżki.
Jeszcze będą prosić, żeby wziąć za 10zł ;)
Trochę w to wątpię, wydaje się gra nie jest made in cenega ale jest sprowadzana z zachodu przez cenego więc nakład jest limitowany a czy opłaci im się sprowadzać następną dużą partię nie jest pewne. Mam takie przeczucie bo gra kosztuje u nas 120 zł czyli dość zachodnie (15 funtów za granicą jet nawet taniej więc podejrzewam że cenega sobie dolicza koszty redystrybucji). Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.

Wow, nie wiedziałam że gra w wersji pudełkowej jest tak tania. Nawet przy kursie 1 funt = 6 zł (czyli zawyżonym o 20 gr) gra wychodzi w cenie 90 zł vs 110 zł w PL >_< Ech.

A jakieś PPK nie chcę, ciałabym taniej wydanie premierowe :E
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Wg mnie cena spadnie, mimo że jest limitowana. Jak nie w PL to w UK.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

no właśnie. Nie ma opcji, żeby gry SE nie dodawali w końcu do chrupek. W PL albo UK
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

reaper pisze: przyszedł czas na wymianę klawiatury oraz podkładki, klawiatura wykonana solidnie, podświetlenie równomierne, wizualnie wygląda świetnie, co do użytkowania potrzebuje trochę czasu aby się wypowiedzieć.

Cougar 200k - 129 zł
QCK - 19 zł
Daj znać jak się cougar będzie sprawował, bo też sobie szukam klawiaturki za 100-150 zł ;)

U mnie z ostatnich zakupów to:
Obrazek - Fabuła już prawie skończona, gra ma w sobie coś co trzyma :D Magia!

Obrazek-Z ciekawości, bo opinie dobre, a na muve za 20 zł było ;)

Obrazek - Po Black Flagu i Unity czas na najnowszą odsłonę :D

I na koniec moja wisienka na torcie, na którą czekam i się doczekać nie mogę :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

Też kupiłem Naruto Storma 3 z ciekawości. Od kwietnia zdążyłem ograć wszystkie odsłony i obejrzeć Anime. Wszystko to przez tą grę (była w biedronce). A pomalutku robi się spolszczenie mojego autorstwa ^^
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0

Matt3rs pisze: I na koniec moja wisienka na torcie, na którą czekam i się doczekać nie mogę :D
Obrazek
Udalo Ci sie urwac jakas dobra promocje czy po normalnej cenie? Sam poluje na season passa za <60pln
Awatar użytkownika
Robin Hood

januz pisze:
Matt3rs pisze: I na koniec moja wisienka na torcie, na którą czekam i się doczekać nie mogę :D
Obrazek
Udalo Ci sie urwac jakas dobra promocje czy po normalnej cenie? Sam poluje na season passa za <60pln
Nie cebuliłem z zagranicznymi sklepami, przeliczaniem walut itp. Na Dying Light poluje już jakiś czas, a że okazało się ze wyjdzie Enhanced Edition to zamówiłem ;) 104 zł na grymel.pl :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

kamil_999666 pisze: Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.
Gra kupowana bezpośrednio z Square Enix Store - także nie ma mowy o cenędzy, podejrzewam że cenega nie wydaje limitowanej w Polsce.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Najlepszy zakup od dawna :tak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wasser pisze: Najlepszy zakup od dawna :tak:
Obrazek
Zaluje ze Acti nie wydalo tego na PC :(
Awatar użytkownika
Łowca

Wasser pisze: Najlepszy zakup od dawna :tak:
Obrazek
Mówisz, że warto? :> Cały czas nad nią się zastanawiam, ale cena cały czas mnie zniechęca.
A w jakiej kwocie nabyłeś?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

dudu66 pisze: Gra kupowana bezpośrednio z Square Enix Store - także nie ma mowy o cenędzy, podejrzewam że cenega nie wydaje limitowanej w Polsce.
To znaczy taj jakby wydała, gra jest dostępna w oficjalnym sklepie muve oraz wile innych punktach dystrybucji. Wysoka cena (110-120) sugeruje jednak że jest coś w rodzaju redystrybucji czyli sprzedawania w Polsce zagranicznego nakładu. Jeżeli opakowanie sprzedawane w Polsce jest po angielsku potwierdziło by to teorię że cenega tylko odsprzedaje sprowadzone egzemplarze.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

250zł, ale mi się podoba. Można narzekać, że 40 kawałków to mało, ale do nich przygotowane są koncerty z żywą publicznością i to wygląda genialnie. Do tego dochodzi z 200 kawałków z GHTV, gdzie są 2 programy z teledyskami i co chwilę grasz nowy kawałek. Można ponownie też ogrywać konkretne kawałki za tzw. playe (czyli technikę wyciągania hajsów jeśli jesteś niecierpliwy), które wymieniasz za monetki, które zarabiasz za granie kawałków. Dodatkowo gra jest wymagająca przy niektórych kawałkach, albo po prostu ja jeszcze trochę lamię :P Ogólnie fajna zabawa.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Obrazek
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Dawno niczym tutaj się nie chwaliłem, ale, że ostatnio postanowiłem dorzucić coś nowego do garderoby, to myślę, że mogę się w końcu czymś pochwalić.

Obrazek

I do noszenia małej ilości gratów do pracy:

Obrazek

A to już może nie zakup, tylko prezent. Dostałem od kumpla z pracy:

Obrazek

Jeszcze jakoś dorwać jedynkę muszę :E
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Jerry pisze: