Trochę w to wątpię, wydaje się gra nie jest made in cenega ale jest sprowadzana z zachodu przez cenego więc nakład jest limitowany a czy opłaci im się sprowadzać następną dużą partię nie jest pewne. Mam takie przeczucie bo gra kosztuje u nas 120 zł czyli dość zachodnie (15 funtów za granicą jet nawet taniej więc podejrzewam że cenega sobie dolicza koszty redystrybucji). Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.
Wow, nie wiedziałam że gra w wersji pudełkowej jest tak tania. Nawet przy kursie 1 funt = 6 zł (czyli zawyżonym o 20 gr) gra wychodzi w cenie 90 zł vs 110 zł w PL >_< Ech.kamil_999666 pisze:Trochę w to wątpię, wydaje się gra nie jest made in cenega ale jest sprowadzana z zachodu przez cenego więc nakład jest limitowany a czy opłaci im się sprowadzać następną dużą partię nie jest pewne. Mam takie przeczucie bo gra kosztuje u nas 120 zł czyli dość zachodnie (15 funtów za granicą jet nawet taniej więc podejrzewam że cenega sobie dolicza koszty redystrybucji). Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.
http://goo.gl/7ao3ob
Daj znać jak się cougar będzie sprawował, bo też sobie szukam klawiaturki za 100-150 zł
Nie cebuliłem z zagranicznymi sklepami, przeliczaniem walut itp. Na Dying Light poluje już jakiś czas, a że okazało się ze wyjdzie Enhanced Edition to zamówiłem
Gra kupowana bezpośrednio z Square Enix Store - także nie ma mowy o cenędzy, podejrzewam że cenega nie wydaje limitowanej w Polsce.kamil_999666 pisze: Jeżeli kolega który zakupił potwierdzi że na opakowaniu nie ma loga cenegi i jest w całości po angielsku (nie gra a opakowanie) oznacza to raczej że mam rację i edycja przynajmniej w Polsce będzie limitowana nie tylko z nazwy, to raczej skreśla obniżki i przejścia do np PKK.
http://goo.gl/7ao3ob
To znaczy taj jakby wydała, gra jest dostępna w oficjalnym sklepie muve oraz wile innych punktach dystrybucji. Wysoka cena (110-120) sugeruje jednak że jest coś w rodzaju redystrybucji czyli sprzedawania w Polsce zagranicznego nakładu. Jeżeli opakowanie sprzedawane w Polsce jest po angielsku potwierdziło by to teorię że cenega tylko odsprzedaje sprowadzone egzemplarze.