Ktoś na poprzednich stronach pisał, że nie ma, ale może będzie jakaś promocja. Teraz 35 zł to też nie jest dużo, ale jeżeli możesz poczekać, to poczekaj, może wkrótce trafi się -50% po tym jak skończyli wydawać dodatki w ramach półrocznego wsparcia gry po jej starcie ( gdzieś na dniach ma wyjść chyba ostatni zestaw misji).
Gama-gama.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Dostał może ktoś już klucz do mordora? Ja kupiłem w środę i na razie jeszcze nie dostałem.
a czytałeś poprzednie posty? Ruscy jeszcze trzeźwieją po ichnich świętach. Pewnie dopiero jutro zaczną się rozglądać za nową porcją kluczy. Zresztą - skąd mieliby wziąć nowe klucze w weekend? Ja czekam od 29.grudnia...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Proponuję edytować pierwszy post i wklepać tam informację o tym, jak dowiedzieć się o locku dla danej gry, bo sporo postów jest na ten temat. Sam nie wiedziałem, ale zacząłem używać steamdb i doszedłem do tego.
Patrzyłem ale może ktoś już dostał różnie bywa. Wiesz może o co chodzi z tymi punktami na gama-gama? Z tego co zauważyłem to można je przeznaczyć na którąś grę z zakładki "Спецпредложения" ale czy na coś jeszcze np. zniżka na tytuł spoza tej listy?
Oni po prostu teraz świętują. Chyba w czwartek mieli Wigilię.
Punkty możesz wydać na cokolwiek, pod warunkiem, że masz ich wystarczająco dużo. Tak jak z innymi punktami lojalnościowymi, np. payback. Nie ma łączenia z innymi formami płatności. Gdzieś tam na stronie jest przycisk przeliczający wszystkie ceny na "bonusy".
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
też się tymi punktami zainteresowałem
i wczoraj doszedłem do tego, że jak jakiś tytuł daje np 100 punktów, to musisz zebrać ich 100 razy więcej, by dostać go za punkty ...
oczywiście mogę się mylić, ale nie chce mi się szukać tego przycisku przeliczającego, szybki test pozwolił to zgrubnie ocenić
jak ktoś umie to dokładnie określić, to chętnie się dowiem konkretów
i wczoraj doszedłem do tego, że jak jakiś tytuł daje np 100 punktów, to musisz zebrać ich 100 razy więcej, by dostać go za punkty ...
oczywiście mogę się mylić, ale nie chce mi się szukać tego przycisku przeliczającego, szybki test pozwolił to zgrubnie ocenić

jak ktoś umie to dokładnie określić, to chętnie się dowiem konkretów
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
odnośnie Grey Goo - gra jest teraz w promo http://www.empik.com/grey-goo,p1106141749,multimedia-p za 30 zł a tymczasem na stronie polskiego wydawcy chcą za ten tytuł jedyne .. zresztą zobaczcie sami https://boxoffstore.pl/pl/search/?q=grey+goo wiocha i tyle
Hej ludzie.. czy ktoś kto kupował ostatnio Shadow GOTY też dostał dzisiaj emaile z informacją o braku kluczy i ewentualnym zwrocie na kartę albo jako punkty DIN? zastanawiamy się z kolegą jakie są teraz opcje działania ponieważ on trochę tych gier kupił i przy zwrocie stracił by sporo na przewalutowaniu. Jest sposób, żeby tego uniknąć?