Gama-gama.ru - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

kakulukia pisze: Nie wiecie czy Season Pass do Batman: Arkham Knight ma locka ?
Ktoś na poprzednich stronach pisał, że nie ma, ale może będzie jakaś promocja. Teraz 35 zł to też nie jest dużo, ale jeżeli możesz poczekać, to poczekaj, może wkrótce trafi się -50% po tym jak skończyli wydawać dodatki w ramach półrocznego wsparcia gry po jej starcie ( gdzieś na dniach ma wyjść chyba ostatni zestaw misji).
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Nie ma loka. Taniej na yuplay.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

powie ktośjak jest z Grey Goo i Bound by Flame ? Proszę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Do Batka ma wyjść chyba jeszcze tylko dodatkowy zestaw wyzwań, wszystkie dodatki fabularne już się ukazały.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

woda85 pisze: powie ktośjak jest z Grey Goo i Bound by Flame ? Proszę.
Blound Flame ma chyba locka , a na CDPPL jest za 19.90 z darmowa dostawą wersja BOX.Sam taką wersje zakupiłem.
M97
Awatar użytkownika
M97
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dostał może ktoś już klucz do mordora? Ja kupiłem w środę i na razie jeszcze nie dostałem.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

M97 pisze: Dostał może ktoś już klucz do mordora? Ja kupiłem w środę i na razie jeszcze nie dostałem.
a czytałeś poprzednie posty? Ruscy jeszcze trzeźwieją po ichnich świętach. Pewnie dopiero jutro zaczną się rozglądać za nową porcją kluczy. Zresztą - skąd mieliby wziąć nowe klucze w weekend? Ja czekam od 29.grudnia...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Proponuję edytować pierwszy post i wklepać tam informację o tym, jak dowiedzieć się o locku dla danej gry, bo sporo postów jest na ten temat. Sam nie wiedziałem, ale zacząłem używać steamdb i doszedłem do tego.
M97
Awatar użytkownika
M97
Łowca
Kontakt:

buck pisze:
M97 pisze: Dostał może ktoś już klucz do mordora? Ja kupiłem w środę i na razie jeszcze nie dostałem.
a czytałeś poprzednie posty? Ruscy jeszcze trzeźwieją po ichnich świętach. Pewnie dopiero jutro zaczną się rozglądać za nową porcją kluczy. Zresztą - skąd mieliby wziąć nowe klucze w weekend? Ja czekam od 29.grudnia...
Patrzyłem ale może ktoś już dostał różnie bywa. Wiesz może o co chodzi z tymi punktami na gama-gama? Z tego co zauważyłem to można je przeznaczyć na którąś grę z zakładki "Спецпредложения" ale czy na coś jeszcze np. zniżka na tytuł spoza tej listy?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

M97 pisze: Patrzyłem ale może ktoś już dostał różnie bywa. Wiesz może o co chodzi z tymi punktami na gama-gama? Z tego co zauważyłem to można je przeznaczyć na którąś grę z zakładki "Спецпредложения" ale czy na coś jeszcze np. zniżka na tytuł spoza tej listy?
Oni po prostu teraz świętują. Chyba w czwartek mieli Wigilię.
Punkty możesz wydać na cokolwiek, pod warunkiem, że masz ich wystarczająco dużo. Tak jak z innymi punktami lojalnościowymi, np. payback. Nie ma łączenia z innymi formami płatności. Gdzieś tam na stronie jest przycisk przeliczający wszystkie ceny na "bonusy".
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

też się tymi punktami zainteresowałem
i wczoraj doszedłem do tego, że jak jakiś tytuł daje np 100 punktów, to musisz zebrać ich 100 razy więcej, by dostać go za punkty ...
oczywiście mogę się mylić, ale nie chce mi się szukać tego przycisku przeliczającego, szybki test pozwolił to zgrubnie ocenić ;)
jak ktoś umie to dokładnie określić, to chętnie się dowiem konkretów
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Soul Reaver pisze: ale nie chce mi się szukać tego przycisku przeliczającego
a co tu szukać? Po lewej masz listę kategorii, na samym dole - "Za gama-balli". Fire&forget.
Przy każdym wrzuceniu gry do koszyka masz komunikat, że masz za mało (albo -akurat) bonusów na zakup. Samo się przelicza.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

woda85 pisze: powie ktośjak jest z Grey Goo i Bound by Flame ? Proszę.
Kumpel stwierdził że sobie pozwoli na Grey Goo i jak będzie lock to trafi na SG i wczoraj zakończył się giveawey. Wiec nawet nie próbuj :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

odnośnie Grey Goo - gra jest teraz w promo http://www.empik.com/grey-goo,p1106141749,multimedia-p za 30 zł a tymczasem na stronie polskiego wydawcy chcą za ten tytuł jedyne .. zresztą zobaczcie sami https://boxoffstore.pl/pl/search/?q=grey+goo wiocha i tyle
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Wysyłał ktoś może do nich dziś maila? Nie chcę im dodatkowo zawracać gitary jeśli ktoś już i tak spamuje im codziennie ; )
Awatar użytkownika
Łowca

sp0q pisze: Wysyłał ktoś może do nich dziś maila? Nie chcę im dodatkowo zawracać gitary jeśli ktoś już i tak spamuje im codziennie ; )
Ja im wysyłam e-mail co 2 dni, ale jest spychologia bez żadnych informacji że trzeba czekać 48h. :lol:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Pewnie grają na czas żeby zmusić ludzi do zażądania zwrotu pieniędzy : ) ale nie z nami te numery :D
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pisalem juz kiedys... Grey goo ma locka na gama, wczoraj kupilem w empiku boxa
Awatar użytkownika
Łowca

Hej ludzie.. czy ktoś kto kupował ostatnio Shadow GOTY też dostał dzisiaj emaile z informacją o braku kluczy i ewentualnym zwrocie na kartę albo jako punkty DIN? zastanawiamy się z kolegą jakie są teraz opcje działania ponieważ on trochę tych gier kupił i przy zwrocie stracił by sporo na przewalutowaniu. Jest sposób, żeby tego uniknąć?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Ja dostałem taki email odpisałem im i niemam odpowiedzi od prawie 2 tyg ;D Te punkty to są chyba te punkty bonusowe do wykorzystania w ich sklepie.
ODPOWIEDZ