Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Zapomniałem wspomnieć , że ubijałem te procesy. Wspomniałem o nich żeby było wiadome , że niby w procesach steam działa. I zapomniałem jeszcze wspomnieć , że przy samej próbie włączenia steam na moment wyskakuję okienko (prawdopodobnie te od aktualizacji , ale głowy nie dam).
edit. Próbowałem włączać każdą ikonkę z folderu steam i jedna która coś dała to SteamTmp - włącza mi się aktualizacja 0% i steam chwilowo niedostępny , spróbuj później.
edit. Próbowałem włączać każdą ikonkę z folderu steam i jedna która coś dała to SteamTmp - włącza mi się aktualizacja 0% i steam chwilowo niedostępny , spróbuj później.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Na początek spróbuj restartnąć komputer. Jakiś czas temu Steam mi ześwirował i nie mogłem ubić jego procesów. Po restarcie wszystko działało prawidłowo.JAROMIR [PL] pisze: Zapomniałem wspomnieć , że ubijałem te procesy. Wspomniałem o nich żeby było wiadome , że niby w procesach steam działa. I zapomniałem jeszcze wspomnieć , że przy samej próbie włączenia steam na moment wyskakuję okienko (prawdopodobnie te od aktualizacji , ale głowy nie dam).
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Kto by się spodziewał , że najprostsze rozwiązanie jest tym prawidłowym , tak restart kompa pomógł więc dzięki za pomocDesolator pisze:Na początek spróbuj restartnąć komputer. Jakiś czas temu Steam mi ześwirował i nie mogłem ubić jego procesów. Po restarcie wszystko działało prawidłowo.JAROMIR [PL] pisze: Zapomniałem wspomnieć , że ubijałem te procesy. Wspomniałem o nich żeby było wiadome , że niby w procesach steam działa. I zapomniałem jeszcze wspomnieć , że przy samej próbie włączenia steam na moment wyskakuję okienko (prawdopodobnie te od aktualizacji , ale głowy nie dam).

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Winter Sale- osobny wątek dla pochwalenia się zdobyczami
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=12426
Proszę

- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
To już nie mogliście się tu chwalić http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... start=2820 ? 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Ta aplikacja z kodami to śmiechu warte, podaje kod i że zły z aplikacji, nastał czas na wyłączenie tego badziewia. Miał ktoś taki problem?
// Na 2 koncie to samo więc zalogować się nie da by to wyłączyć ustrojstwo.
// Na 2 koncie to samo więc zalogować się nie da by to wyłączyć ustrojstwo.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
Unknown package 33318
Mam takie gifty. To prawdopodobnie Aerena bo jak wysyłam gift na ALTa to wyświetla się komunikat, że już posiadam tę grę. Ktoś z Was wie, jak się upewnić?
Edit.
Google pomogło:
https://steamcommunity.com/discussions/ ... 428741549/
Mam takie gifty. To prawdopodobnie Aerena bo jak wysyłam gift na ALTa to wyświetla się komunikat, że już posiadam tę grę. Ktoś z Was wie, jak się upewnić?
Edit.
Google pomogło:
https://steamcommunity.com/discussions/ ... 428741549/