Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 498 razy
Podziękowania: 72 razy

Bart Henry pisze: Hej, mam pytanie. Dziewczyna przeklikiwała regularnie kolejki steamowe i trochę kart jej się nazbierało. No prawie, bo żadnej nie dostała - steam level 0. Teraz ma poziom drugi i dalej nie dostaje kart, nie mówiąc o zaległych. Jest jakiś limit levelowy?
Karty wydropią gdy konto będzie miało 5 LVL lub wydasz $10 w steam :piwo:, przynajmniej z tego co ja wiem.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

jobjoxPL pisze: PS.Dopiero teraz zauważyłem że ze sklepu steam zniknął Saints Row: The Third - The Full Package :E
Pewnie wróci po wyprzedaży xD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy

jobjoxPL pisze:
Bart Henry pisze: Hej, mam pytanie. Dziewczyna przeklikiwała regularnie kolejki steamowe i trochę kart jej się nazbierało. No prawie, bo żadnej nie dostała - steam level 0. Teraz ma poziom drugi i dalej nie dostaje kart, nie mówiąc o zaległych. Jest jakiś limit levelowy?
Karty wydropią gdy konto będzie miało 5 LVL lub wydasz $10 w steam :piwo:, przynajmniej z tego co ja wiem.
Poziom ledwo drugi, ale wydane nieco ponad 10 euro.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Konto musi mieć bodajże level 8 (mimo, że napisane jest o piątym, to od dwóch wyprzedaży limit się podniósł). Aby w ogóle zacząć zbierać poziomy, trzeba najpierw konto odblokować wydając w Store 5$. Jeśli Twoja dziewczyna chce podczas tej wyprzy jakieś karty w ogóle dostać, to musi sobie podnieść poziom najpóźniej przed zakończeniem ostatniej kolejki odkryć, wówczas z otrzymaną kartą wlecą wszystkie zaległe. Levele najprościej nabić czerwonym śledziem z Ikarugi i Liderem społeczności (100 + 500, ale trzeba odblokować Market lub wytworzyć odznakę z gry) a jak nie wystarczy to jeszcze scraftować jakiegoś seta.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Angrenbor pisze: Aby w ogóle zacząć zbierać poziomy, trzeba najpierw konto odblokować wydając w Store 5$.
a to odblokowanie nie ma czasem jakiejś karencji? Zdaje się - 7 dni. A może miesiąc? Strzelam, bo nie wiem.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Aby w ogóle zacząć zbierać poziomy, trzeba najpierw konto odblokować wydając w Store 5$.
Nie trzeba. Na koncie brata zbieram sobie karty wyprzedażowe, wcześniej pomogłem mu z odznakami i ma 12lv. Ani grosza wydane, rynek zablokowany.
Awatar użytkownika
Łowca

...
Ostatnio zmieniony 7 lip 2016, o 13:08 przez scianxy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

aRo pisze:
Nie trzeba. Na koncie brata zbieram sobie karty wyprzedażowe, wcześniej pomogłem mu z odznakami i ma 12lv. Ani grosza wydane, rynek zablokowany.
Ale konto pewnie ma już jakiś rok i pierwsze punkty zdobyło przez zmianami. Teraz od zera nie ruszy się w ogóle bez zakupów w sklepie, choćby gier było na koncie tysiące. Rynek to osobna sprawa.
Awatar użytkownika
Łowca

buck pisze:
a to odblokowanie nie ma czasem jakiejś karencji? Zdaje się - 7 dni. A może miesiąc? Strzelam, bo nie wiem.
Przez miesiąc jest rynek zablokowany.
Awatar użytkownika
Łowca

Czy ktoś wie coś może dlaczego dzisiaj nie wypadały karty z gier?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

tom32000 pisze: Czy ktoś wie coś może dlaczego dzisiaj nie wypadały karty z gier?
Wypadały.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

No i znowu PalmDesert jak zwykle zaskoczył Valve. Ma już level 914, a odznaka za poziom to zwykłe białe kółko. :E
http://steamcommunity.com/id/palmdesert
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Tomek pisze: No i znowu PalmDesert jak zwykle zaskoczył Valve. Ma już level 914, a odznaka za poziom to zwykłe białe kółko. :E
Zastanawia mnie ile facet wydaje na te karty :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

MadHunter pisze:
Tomek pisze: No i znowu PalmDesert jak zwykle zaskoczył Valve. Ma już level 914, a odznaka za poziom to zwykłe białe kółko. :E
Zastanawia mnie ile facet wydaje na te karty :trollface:

14141 lvl odznaki - przy założeniu że za każda kartę zapłacił 0,07 euro wychodzi skromne 10888,57 Teraz pewnie czuje się zawiedziony że nie dotarł do 1000lvlu (ja liczyłem na to że pęknie 1000). No cóż każdy ma jakieśpasje, może to i śmieszne ale jest najlepszy na świecie :E
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

zapłacił albo ma bardzo dużo grupę fanów co mu podarowali karty

karty z wyprzedaży znikną z ekwipunku czy będzie je można potem wymienić na klejnoty ?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Znikną
Awatar użytkownika
Łowca

Ile może znajdować się kart w Pakiecie stworzonym z klejnotów?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

@up:
3
Furrak pisze: No cóż każdy ma jakieśpasje, może to i śmieszne ale jest najlepszy na świecie :E
"palm desert" sugeruje, że to gość z tych, co chodzą w piżamach. Dla nich wyrzucić te parę tysięcy dolarów na karty to jak splunąć. No bo jak ma być "najlepszy" na świecie...
edit:
A to spryciarz, udaje Japończyka ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nieznajomy pisze: Ile może znajdować się kart w Pakiecie stworzonym z klejnotów?
Z klejnotów tworzy się standardowy pakiet - zawierający 3 losowe karty z danej gry.
Awatar użytkownika
Łowca

Świąteczne karty znikają jutro o 18 czy ten czas podany tam to jakaś inna strefa z przypadku?
ODPOWIEDZ