Kuwejt pisze: Desolator pisze:
Od dłuższego czasu jestem tam dosyć często, bo gram w Asysynów Syndicate i Rogue. Zauważyłem jedynie zmianę szaty graficznej i dodanie XPków do każdej czynności, które kiedyś nagradzały nas jedynie uplayowymi punktami.
oLiardi pisze:
Skoro dla ciebie dołożenie lvlu konta jak na steamie, ale premiującego nie portfel, a granie i wykonywanie określonych czynności jest tylko nieznaczną zmianą to, szczerze powiedziawszy, dyskusja z tobą jest bezcelowa.
@oLiardi Ja nie widzę, aby kolega Desolator napisał "nieznaczna zmiana", a "jedynie zmianę (...) i dodanie". Lepiej usuń albo chociażby zmień swój post bo śmieszy.
Jak steam dołożył karty, tapety oraz lvle do klienta to wszyscy dostają *klikklak*, ale gdy uplay robi coś w sposób nienastawiony na trzepanie kieszeni kupującego oraz dodatkowo promujący granie w posiadane gry to nagle jest to tylko "dodanie XPków do każdej czynności".
Kiedyś była promocja z możliwością wygrania gry za punkty uplaya czyli obecnie punkty+ xp.
Czy steam dał chociaż raz taką możliwość?
Czy lvl steama coś daje? Dodatki do gier?
A teraz czy steam dokonał jakiegoś liftingu wyglądu? Jakoś dołożenie przeszkadzajek "kuratorów" nie zmieniło wyglądu strony, ot kolejna ramka.
Zmiany w systemie aczików? Nie.
Wprowadzenie losowego czasu dropienia kart? Jest!
Utrudniacze na wymianę? Są i to coraz bardziej restrykcyjne.
Poprawił support? Absolutnie nie, tylko zastosowanie utrudniaczy zwalnia support czyli valve z odpowiedzialności.
No to super zmiany, oby tak dalej steamie.