Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No proszę, więc nie wszystkie gry mają sztywnie ustawione 4 stycznia. Znalazłem Black Flag, które do 29 ma swoją ofertę z dzisiaj. Ciekawe ile jeszcze takich gier w tych pakietach było taniej, niż normalnie.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jak wejdę na rynek, jest tam lista gier do których można kupować/sprzedawać przedmioty. Czy w każdej z tych gier te przedmioty również losowo dropi? Coś jak w CS:GO jeśli ktoś kojarzy jak to tam działał ten system dropów.
"znalazłeś", bo promocja zaczęła się dzisiaj. Sprawdzaj dzienne "nagłośnione" oferty z głównej strony, to może jeszcze coś takiego znajdziesz. Co sprytniejsi (Ubi) korzystają z tego "nagłośnienia" jak z dawnego "daily".
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Chcę uzupełnić bibliotekę o kolejną część Assassin's Creed Black Flag. Czy orientuje się ktoś może jakie są różnice między wydaniem zwykłym a Deluxe? Czy zawartość Deluxe jest warta dopłacenia tych 10zł? Dużo tego? Czy Deluxe zawiera w sobie Freedom Cry? I co daje Season Pass?
Dzięki za odpowiedź.

W czasie gdy wysilałeś się aby napisać tego posta wystarczyły 2 kliknięcia w google. Opis z każdej edycji znajdziesz w poniższych linkach.Gryphonheart pisze: Chcę uzupełnić bibliotekę o kolejną część Assassin's Creed Black Flag. Czy orientuje się ktoś może jakie są różnice między wydaniem zwykłym a Deluxe? Czy zawartość Deluxe jest warta dopłacenia tych 10zł? Dużo tego? Czy Deluxe zawiera w sobie Freedom Cry? I co daje Season Pass?Dzięki za odpowiedź.
Normal : https://www.origin.com/en-it/store/buy/ ... rd-edition
Deluxe : https://www.origin.com/en-it/store/buy/ ... on#details
Season Pass : https://www.origin.com/en-it/store/buy/ ... eason-pass
Jeżeli Ci nie pasuje opis z Origin to skorzystaj ze sklepu Steam albo głównej strony Ubi.
Pytania typu :
Czy orientuje się ktoś może jakie są różnice między wydaniem zwykłym a Deluxe?
albo
powinny dostawać ujemną reputację.I co daje Season Pass?

- Ci użytkownicy podziękowali FlashGordon za ten post:
- smugglersun
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
Ostatnio dostałem w prezencie Fallout: NV UE w Steam gifcie i moje pytanie brzmi. Naprawdę to jest takie zbugowane, że nawet nie widzę w sklepie Steam, że posiadam ten produkt i DLC do niego?[niebieski napis](w bibliotece wyświetla poprawnie) Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło. Może Steam coś zmienia z regionami? Macie tak samo też? Warto pisać do Steam supportu, aby jakoś mi to naprawili czy każdy tak ma w Polsce?
To prezent od spółki 1C/Cenega. Tak się zamotali w tych blokadach regionalnych, że teraz wstyd się z ich grami pokazać na Steam. A wszystko po to, żeby w Rosji mogli te gry sprzedawać za grosze - m.in. naszym kosztem.
prawidłowo! Trzeba było gościowi jeszcze rodzinę prześwietlić. Najlepiej na jakieś 3. pokolenia wtecz! A co się będzie panoszyć i odpowiadać na pytania! I jeszcze odważył się nie przeguglować wszystkich postów zasłużonego użytkownika. Wstyd!
Ostatnio zmieniony 27 gru 2015, o 10:54 przez buck, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Season Pass zawiera wszystkie DLC dostępne do kupienia na Steamie, z wyjątkiem time saverów. Przy czym Freedom Cry, Guild of Rogues, Illustrious Pirates Pack i Blackbeard's Wrath mają inne ID i później Steam w sklepie pokazuje, że się ich nie ma.Gryphonheart pisze: Chcę uzupełnić bibliotekę o kolejną część Assassin's Creed Black Flag. Czy orientuje się ktoś może jakie są różnice między wydaniem zwykłym a Deluxe? Czy zawartość Deluxe jest warta dopłacenia tych 10zł? Dużo tego? Czy Deluxe zawiera w sobie Freedom Cry? I co daje Season Pass?Dzięki za odpowiedź.
Deluxe Edition faktycznie różnią się między regionami - w RU-CIS zawiera też Freedom Cry. Powołując się na info ze sklepu Steam, nasze Deluxe zawiera zestaw misji z Aveline (podobno nie cała godzina gry) i jakieś nowe wyspy, na których można zdobyć broń, ciuchy, ulepszenia do statku i jakieś *klikklak* do multi. Nie powien Ci, czy warto, bo jeszcze w Black Flaga nie zagrałem.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Tak jak piszą inni - to nie żadne bugi, tylko niestety kwestia innego ID na Steamie. Niedogodność niby mała, ale np. nie napiszesz sobie recenzji NV na Steamie, bo wyświetli Ci, ze gry nie posiadasz, ew. dostęp do community, forum i poradników też lepiej przeglądać sobie dla wersji WW w przeglądarce z Enhanced Steam, a nie RU w kliencie, bo tam w zasadzie wszystko po rosyjskuBreaking Bread pisze: Ostatnio dostałem w prezencie Fallout: NV UE w Steam gifcie i moje pytanie brzmi. Naprawdę to jest takie zbugowane, że nawet nie widzę w sklepie Steam, że posiadam ten produkt i DLC do niego?[niebieski napis](w bibliotece wyświetla poprawnie) Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło. Może Steam coś zmienia z regionami? Macie tak samo też? Warto pisać do Steam supportu, aby jakoś mi to naprawili czy każdy tak ma w Polsce?

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Swoją drogą - macie też podobną sytuację z podstawką Arma 2?taniec_chochola pisze:Tak jak piszą inni - to nie żadne bugi, tylko niestety kwestia innego ID na Steamie. Niedogodność niby mała, ale np. nie napiszesz sobie recenzji NV na Steamie, bo wyświetli Ci, ze gry nie posiadasz, ew. dostęp do community, forum i poradników też lepiej przeglądać sobie dla wersji WW w przeglądarce z Enhanced Steam, a nie RU w kliencie, bo tam w zasadzie wszystko po rosyjskuBreaking Bread pisze: Ostatnio dostałem w prezencie Fallout: NV UE w Steam gifcie i moje pytanie brzmi. Naprawdę to jest takie zbugowane, że nawet nie widzę w sklepie Steam, że posiadam ten produkt i DLC do niego?[niebieski napis](w bibliotece wyświetla poprawnie) Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło. Może Steam coś zmienia z regionami? Macie tak samo też? Warto pisać do Steam supportu, aby jakoś mi to naprawili czy każdy tak ma w Polsce?Tak samo jest choćby z Dishonored.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Dokładnie tak, ostatnio jak Arma 2 była w Humblu, miała inne ID niż to kupione na Steam i na tamtej się chyba wyświetlały DLCki.brecho pisze:Swoją drogą - macie też podobną sytuację z podstawką Arma 2?taniec_chochola pisze:Tak jak piszą inni - to nie żadne bugi, tylko niestety kwestia innego ID na Steamie. Niedogodność niby mała, ale np. nie napiszesz sobie recenzji NV na Steamie, bo wyświetli Ci, ze gry nie posiadasz, ew. dostęp do community, forum i poradników też lepiej przeglądać sobie dla wersji WW w przeglądarce z Enhanced Steam, a nie RU w kliencie, bo tam w zasadzie wszystko po rosyjskuBreaking Bread pisze: Ostatnio dostałem w prezencie Fallout: NV UE w Steam gifcie i moje pytanie brzmi. Naprawdę to jest takie zbugowane, że nawet nie widzę w sklepie Steam, że posiadam ten produkt i DLC do niego?[niebieski napis](w bibliotece wyświetla poprawnie) Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło. Może Steam coś zmienia z regionami? Macie tak samo też? Warto pisać do Steam supportu, aby jakoś mi to naprawili czy każdy tak ma w Polsce?Tak samo jest choćby z Dishonored.
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Właśnie zakupiłem sobie steam pada i nie otrzymałem jeszcze gier, które dodają do zakupu. Mam pytanie do osób, co kupowały w przedsprzedaży lub teraz na zimowej wyprzedaży po jakim czasie dostawały gry do ekwipunku? Pamiętam, że w przedsprzedaży było z tym trochę problemów i nie za każdym razem dodawało gry.